Yardm

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
Kızlar bildiqiniz gibi bi kac konu acmıstım . hastalıqımla eşimle ilqili. .. Ha bu arada hamile deqilim .. Kızlar benim kucuk kaynım bizimle yaşyor ben daha 3 aylık qelinim kucuk kaynım esimden bi yaş kucuk sorun bu deqil buqun buyuk kaynım aradı gelecek pazar bize geeleceqini bi kac ay kalacak ben kendimi cok yanlız hiseddiom zaten eşim bide bi akrabasini getirio hep 3 lu erkek takılıo canımı cok skmaya başladı allahm sabır ver bu hasta halimle . şimdi abiside gelecek esimin doqum qunune az kaldi ben ona supriz yapacaktm şimdi hic icimden gelmio ev kalabalik yanlizken ben ne yapabilirim benim hareketlerim eşimi kırmayacak bir sekilde olsun istediqim surece eşimin ailesi gelio ve ben cok husursuz oluom ne yapabilrim

Arkadaslarinin yaninda rahat davran. Eve neden erkekleri doldurmamasi gerektigini anlar belki.

Eşinle konuş. .
Bu ne böyle. .
Onlarla evlenseydi ya ..
Ne yapacaqımı bilmiyorum eşimi cok sewiyorum kırmaktan korkuom bi kere dedim yanlız kalamıoz bana kızdı ne demek istiosun kardesimden mi rahatsiz oldun dedi o qunden sonra konuyu acamadim ilk qunden beri yanimizda esim yermi sekiz bu arada oda yermi yedi

3 aylık evli olman önemli değil kaç senelik evli olursan ol , mecburi bi durum yoksa sürekli yatılı misafir getirilmesi hiç hoş değil eşinle bu konuyu konuşmanın vakti gelmişte geçmiş bile

sende yedir içir temizle yıka mı? yapiosun ?
ne biçim evlilik bu ha ?
bide onu kırmak istemiyorum yazmışsın.
yazık valla o seni pek dusunuyor gibi gelmedi bana!

Bu kırmak istememeyi anlamıyorum zaten.

Ben evliliğimi yaşayamıcam, ama aman eşim kırılmasın dicem.
Yok artık.

Bu kadar taviz cok tatlım

Bu kırmak istememeyi anlamıyorum zaten.

Ben evliliğimi yaşayamıcam, ama aman eşim kırılmasın dicem.
Yok artık.
aynen öyle canım.
Kadınların huzuru ,kirginliklari , mutlulukları, hüzünleri hiç ama hiç önemli değil...
ben anlam veremiyorum.
hicbizamanda anlayamicam kim ne derse desin

ne münasebet yeni evlilerin yanında bekarların kalması. neden sizde kalıyorlar ne kadar süreyle kalacaklar ki. eşinizle konuşsanız yanlış anlama ama ben çok huzursuz oluyorum diye

Eşin ve kayinlarin ne işle mesgul ? Çalışmıyorlar mi? Valla sen esini kirmak istemiyosun ama o seni hic düşünmüyor galiba onlara hizmet edesn diye mi evlenmiş seninle ?

Olmaz canım böyle tamam misafir edersin ona sözüm yok ama olmaz ki boylee sürekli eşimle başbaşa otur konuş bir çare bulsun şahsen ben rahat edemem kayinvalide bir nevi ama bekar kayinlarla olmaz

sende yedir içir temizle yıka mı? yapiosun ?
ne biçim evlilik bu ha ?
bide onu kırmak istemiyorum yazmışsın.
yazık valla o seni pek dusunuyor gibi gelmedi bana!
o da arada ev işine yardim ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…