Canm ama celal evlendiqimizden beri bizimle kaliyor kendine yer edinmişBu arada ay Can'ım alttan alayım havalarına girmeyeceksin rahatsız oluyorlarsa gelmesinler yeni evli çiftin evine bukadar sık gelinmez diyeceksin
Alttan alırsan bu devran sürer gider kendinden emin konuş ben ne demişim nolur söyle havalarına girme ben böyleyim celal rahatsız oluyorsa gelmesin bizde balayımızın tadını çıkaralım diyrceksin
Yok dediqim gibi ben bunlari sorun yapmıyorum ama hep böyle sorun cıkıyor simdide buyuk abisi gelecek o da hep evde kalacak :'( benim de ailem var sadece erkek kardesim bi qun gelip gitti ama bunlarda yoqCanım çok kendini ezdirme bence baştan nasıl olursa öyle devam eder bunu unutma. Hep üzülen sen olursun. Ya da biraz kurnazca davranıp başka türlü halledeceksin ama iyi niyetli birine benziyorsun. bakma bunları sana yazıyorum ama ben de bir çok şeye sessiz kalıyorum. Ve önceden sessiz kaldığım için de şimdi sesimi cikarsam daha fazla batıyor.
Eşine desene bu Ada'mın evi varsa neden bizle sen bekar evi gibi kullanacaksan benle niye evlendinCanm ama celal evlendiqimizden beri bizimle kaliyor kendine yer edinmişesim yapti odasi bile var yani
dedim yorgan yastk getirim alışknsn burda yatmaya yoq defiEşine desene bu Ada'mın evi varsa neden bizle sen bekar evi gibi kullanacaksan benle niye evlendin
Madem yazışıyorsun ordan yaz o düşünsün bundan sonrasını
Nasıl bu kadar ılımlı ve sakin olabiliyorsunuz. Ben burdan sinir oldum siz nasıl tepki göstermeden durabiliyorsunuz. Bu nasıl bi saçmalıktır ya. Hangi gelenekte kültürde görülmüş böyle bi şey. Sizin aileniz, eşinizin ailesi filan bi şey demiyor mu bu saçma duruma. Çok meraklıysalar üç kardeş çıksalarmış bekar evine. Seninle de maç filan izlerken onlara hizmet et diye evlenmiş galiba. Lütfen aman aramız bozulmasın diye susmaktan vazgeç ve resti çek eşine. Gerekirse kayınvalidenleri annenleri filan da karıştır işin içine. Böyle evlilik olmazYok dediqim gibi ben bunlari sorun yapmıyorum ama hep böyle sorun cıkıyor simdide buyuk abisi gelecek o da hep evde kalacak :'( benim de ailem var sadece erkek kardesim bi qun gelip gitti ama bunlarda yoq
Nasıl bu kadar ılımlı ve sakin olabiliyorsunuz. Ben burdan sinir oldum siz nasıl tepki göstermeden durabiliyorsunuz. Bu nasıl bi saçmalıktır ya. Hangi gelenekte kültürde görülmüş böyle bi şey. Sizin aileniz, eşinizin ailesi filan bi şey demiyor mu bu saçma duruma. Çok meraklıysalar üç kardeş çıksalarmış bekar evine. Seninle de maç filan izlerken onlara hizmet et diye evlenmiş galiba. Lütfen aman aramız bozulmasın diye susmaktan vazgeç ve resti çek eşine. Gerekirse kayınvalidenleri annenleri filan da karıştır işin içine. Böyle evlilik olmaz
güzel cevapEşinle konuş. .
Bu ne böyle. .
Onlarla evlenseydi ya ..
niye sizde kalıyıorlar anlamadımKızlar bildiqiniz gibi bi kac konu acmıstım . hastalıqımla eşimle ilqili. .. Ha bu arada hamile deqilim .. Kızlar benim kucuk kaynım bizimle yaşyor ben daha 3 aylık qelinim kucuk kaynım esimden bi yaş kucuk sorun bu deqil buqun buyuk kaynım aradı gelecek pazar bize geeleceqini bi kac ay kalacak ben kendimi cok yanlız hiseddiom zaten eşim bide bi akrabasini getirio hep 3 lu erkek takılıo canımı cok skmaya başladı allahm sabır ver bu hasta halimle . şimdi abiside gelecek esimin doqum qunune az kaldi ben ona supriz yapacaktm şimdi hic icimden gelmio ev kalabalik yanlizken ben ne yapabilirim benim hareketlerim eşimi kırmayacak bir sekilde olsun istediqim surece eşimin ailesi gelio ve ben cok husursuz oluom ne yapabilrim
Bende anlasam kucuk kaynm calismak icin gelmis ama kardesinin evide baska semtte bi kere olsun orda kalmadi diqeride eşim getirio abisinide kendi caqirdiniye sizde kalıyıorlar anlamadım
Ben sewiyorum ama . gitmekte istiyorum yapamıyorum kalbim izin vermio küstüqunde bile icim gidio kendim qidip özür diliyorumeşek olana semer vuran çok olur demiş atalar bir an önce çocuk falan yapmadan tavrını koy ya düzelirler ya da inceldiği yerden kopsun böyle saçma evlilik olmaz
Şaka gibi bişey ya okuyunca şok oldum ne demek eve erkek doldurmak mecbur degilsinizki kardesleriyle yasamaya insan ne rahat banyo yapabilir nede evinde pijamayla gezebilir eşinizde saçma sapan bi insanmis hiç kızmayın bu zamanda babası bile kızına tecavüz ediyo nasıl güveniyo bu iki erkek kardeşine de aynı evde yasiyosunuz ben şimdiye kadar çoktan bosanmistim ben evlendim evleneli asla erkek arkadasini getirmedi eşi olan gelir bekar olanlara da evlen öyle gel der asla katlanmazdim asla ailenize açın bu konuyuKızlar bildiqiniz gibi bi kac konu acmıstım . hastalıqımla eşimle ilqili. .. Ha bu arada hamile deqilim .. Kızlar benim kucuk kaynım bizimle yaşyor ben daha 3 aylık qelinim kucuk kaynım esimden bi yaş kucuk sorun bu deqil buqun buyuk kaynım aradı gelecek pazar bize geeleceqini bi kac ay kalacak ben kendimi cok yanlız hiseddiom zaten eşim bide bi akrabasini getirio hep 3 lu erkek takılıo canımı cok skmaya başladı allahm sabır ver bu hasta halimle . şimdi abiside gelecek esimin doqum qunune az kaldi ben ona supriz yapacaktm şimdi hic icimden gelmio ev kalabalik yanlizken ben ne yapabilirim benim hareketlerim eşimi kırmayacak bir sekilde olsun istediqim surece eşimin ailesi gelio ve ben cok husursuz oluom ne yapabilrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?