Yardm

2 kaynınla mı kalacakmışsınız evde?
Bu erkeklere anlam veremiyorum ben ne münasebet yahu?

Eşin ve kayinlarin ne işle mesgul ? Çalışmıyorlar mi? Valla sen esini kirmak istemiyosun ama o seni hic düşünmüyor galiba onlara hizmet edesn diye mi evlenmiş seninle ?
İkiside özel sirketlerde calısiyor . eşimin akrabasi esimle ayni sirkette ama mesaflere yani calistiqin yerin mesafesi yakin osten cikinca eve geliyorlar

Valla kizlar ben yemek yaptim sofrayi kurdum dedim ben boraz uzanim siz yedikten sonra beni caqırırsiniz niye birlikte yemedik diye surat yapti off yaa ben mi cok ii safım

Cidden oylemi dusunuyorsun ? Bi fikir ver esimi kırmadan nasl anlattim derdimi ya

Evet tatlım çok safsın evliliğin nasıl başlarsa öyle gider sonradan kurallar koymakta zorlanırsın ve aşırı taviz vermişsin. Git sende dışarda gez toz yemeklerini hazırla ama onlarla yeme falan illaki bu durum dikkatini çekecek kızıp tepki gösterdiğinde de sen benimle mi zaman geçiriyorsun da kızıyorsun de yalnız kaldığını zaman geçiremediğinizi falan söyle

Valla canm gezmemi sorun yapmiyor ben qezmiyorym tellefonu elimden düşürmüyorum bana dedi telefon elinden hoc düşmüyor bende dedim sende televizyondan qözlerini ayırmıyormusn ayırıncada direk yatıyosun o zaman kızlar allah şahit ben onu cok sorun ettim simdide yanyanayiz telefonla mesaj cektim dedim odaya gel uzanalim canm skılıo diyo senin hep canın skılıo bende iii o zaman dedim

Bakın yanyana mesajlaşıoz varmı böyle birsey

Yeni evlisiniz ve normal olmayan bi şekilde evinizde bekar genç adamlar kaliyo esinde onlarla takiliyo.
Sende hala esimi kirmiyim diye ugrasiyorsun!
Kırmayı mirmayi geç çek restini.
Eşini kirmicam diye diye ilerde bu sorun daha çok başını agritir.

O nasıl eş ya ....bütün kayınlarınızi eve topluyor ...sizin ev toplanma yerimi....üstelik yeni evlisiniz.....madem kardeslerini bukadar cok seviyordu...evlenmeseydi...onlarla kalsaydi...bir erkekle zor geciniyoruz biz senin basinda 3 tane var Allah yardım ertsin...sende biraz agırlını koy....eşine rahatsız oldugunu açıkla.....bu böyle nereye kadar. ..sürecek....1

Simdi birsey yapmadan o tavır yapıo allahm şaka qibi kızlar ben ne diyebilirim ki

Valla
ben birsey diyemiom dilim tutulmuş sanki

Bu erkekler adamı deli eder. Bence esinle konusmalısın, taviz tavizi doğurur buna sesini cikarmazsan fazlasıyla devam eder. Esinle güzel bir şekilde konuş, kardeşlerine kapimiz her zaman açık başımızın üstünde yerleri var ama seninle vakit geçirmek istiyorum gibi...

Canm denedim dur bak nicin tavır yapmıs onuda gönderim

Bence hiç önemseme onlar evlendiğinde inan bana sen evlerine gidip gelemeyeceksin (normali de o zaten)
Eşin yanındayken bugün yorgunum diyeceksin odana gideceksin servis falan da yapmayacaksın rahatsızlığını belli edeceksin eşinin surat asmasını da asla önemsemeyeceksin
Bişey söylediğinde kavga etmeyecek seninle yalnız kalmak istiyorum burası ikimizin evi diyeceksin bitireceksin
Önce hırslanacak sonra kabullenmeye başlayacak kardeşleri de tavrından rahatsız olduğunu hissedip eskisi gibi gelip gidemeyecekler

Gelip gitse iii ya gece kalıyorlar bn duşa bile qiremiom gelicekler diye

Bu arada ay Can'ım alttan alayım havalarına girmeyeceksin rahatsız oluyorlarsa gelmesinler yeni evli çiftin evine bukadar sık gelinmez diyeceksin
Alttan alırsan bu devran sürer gider kendinden emin konuş ben ne demişim nolur söyle havalarına girme ben böyleyim celal rahatsız oluyorsa gelmesin bizde balayımızın tadını çıkaralım diyrceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…