- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.404
- 798
İkiside özel sirketlerde calısiyor . eşimin akrabasi esimle ayni sirkette ama mesaflere yani calistiqin yerin mesafesi yakin osten cikinca eve geliyorlarEşin ve kayinlarin ne işle mesgul ? Çalışmıyorlar mi? Valla sen esini kirmak istemiyosun ama o seni hic düşünmüyor galiba onlara hizmet edesn diye mi evlenmiş seninle ?
İkiside özel sirketlerde calısiyor . eşimin akrabasi esimle ayni sirkette ama mesaflere yani calistiqin yerin mesafesi yakin osten cikinca eve geliyorlar
Valla canm gezmemi sorun yapmiyor ben qezmiyorym tellefonu elimden düşürmüyorum bana dedi telefon elinden hoc düşmüyor bende dedim sende televizyondan qözlerini ayırmıyormusn ayırıncada direk yatıyosun o zaman kızlar allah şahit ben onu cok sorun ettim simdide yanyanayiz telefonla mesaj cektim dedim odaya gel uzanalim canm skılıo diyo senin hep canın skılıo bende iii o zaman dedimEvet tatlım çok safsın evliliğin nasıl başlarsa öyle gider sonradan kurallar koymakta zorlanırsın ve aşırı taviz vermişsin. Git sende dışarda gez toz yemeklerini hazırla ama onlarla yeme falan illaki bu durum dikkatini çekecek kızıp tepki gösterdiğinde de sen benimle mi zaman geçiriyorsun da kızıyorsun de yalnız kaldığını zaman geçiremediğinizi falan söyle
O nasıl eş ya ....bütün kayınlarınızi eve topluyor ...sizin ev toplanma yerimi....üstelik yeni evlisiniz.....madem kardeslerini bukadar cok seviyordu...evlenmeseydi...onlarla kalsaydi...bir erkekle zor geciniyoruz biz senin basinda 3 tane var Allah yardım ertsin...sende biraz agırlını koy....eşine rahatsız oldugunu açıkla.....bu böyle nereye kadar. ..sürecek....1Kızlar bildiqiniz gibi bi kac konu acmıstım . hastalıqımla eşimle ilqili. .. Ha bu arada hamile deqilim .. Kızlar benim kucuk kaynım bizimle yaşyor ben daha 3 aylık qelinim kucuk kaynım esimden bi yaş kucuk sorun bu deqil buqun buyuk kaynım aradı gelecek pazar bize geeleceqini bi kac ay kalacak ben kendimi cok yanlız hiseddiom zaten eşim bide bi akrabasini getirio hep 3 lu erkek takılıo canımı cok skmaya başladı allahm sabır ver bu hasta halimle . şimdi abiside gelecek esimin doqum qunune az kaldi ben ona supriz yapacaktm şimdi hic icimden gelmio ev kalabalik yanlizken ben ne yapabilirim benim hareketlerim eşimi kırmayacak bir sekilde olsun istediqim surece eşimin ailesi gelio ve ben cok husursuz oluom ne yapabilrim
Simdi birsey yapmadan o tavır yapıo allahm şaka qibi kızlar ben ne diyebilirim kiYeni evlisiniz ve normal olmayan bi şekilde evinizde bekar genç adamlar kaliyo esinde onlarla takiliyo.
Sende hala esimi kirmiyim diye ugrasiyorsun!
Kırmayı mirmayi geç çek restini.
Eşini kirmicam diye diye ilerde bu sorun daha çok başını agritir.
ben birsey diyemiom dilim tutulmuş sankiO nasıl eş ya ....bütün kayınlarınızi eve topluyor ...sizin ev toplanma yerimi....üstelik yeni evlisiniz.....madem kardeslerini bukadar cok seviyordu...evlenmeseydi...onlarla kalsaydi...bir erkekle zor geciniyoruz biz senin basinda 3 tane var Allah yardım ertsin...sende biraz agırlını koy....eşine rahatsız oldugunu açıkla.....bu böyle nereye kadar. ..sürecek....1
Canm denedim dur bak nicin tavır yapmıs onuda gönderimBu erkekler adamı deli eder. Bence esinle konusmalısın, taviz tavizi doğurur buna sesini cikarmazsan fazlasıyla devam eder. Esinle güzel bir şekilde konuş, kardeşlerine kapimiz her zaman açık başımızın üstünde yerleri var ama seninle vakit geçirmek istiyorum gibi...
HiçGenç kayınlarla aynı evde ne munasebet canım yenı gelınsın bırde .
Gelip gitse iii ya gece kalıyorlarBence hiç önemseme onlar evlendiğinde inan bana sen evlerine gidip gelemeyeceksin (normali de o zaten)
Eşin yanındayken bugün yorgunum diyeceksin odana gideceksin servis falan da yapmayacaksın rahatsızlığını belli edeceksin eşinin surat asmasını da asla önemsemeyeceksin
Bişey söylediğinde kavga etmeyecek seninle yalnız kalmak istiyorum burası ikimizin evi diyeceksin bitireceksin
Önce hırslanacak sonra kabullenmeye başlayacak kardeşleri de tavrından rahatsız olduğunu hissedip eskisi gibi gelip gidemeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?