• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardma ihtiyacm var...

ertug06

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
62
0
286
41
İstanbul
merhaba benim sorunum cinsellik
3 aylık evliyim ve cinsel ilişkiden nefret ediyorum
özellikle adet dönemim yaklaşınca çok fazla oluyo
ızdırap oldu benim için bu herkesin başına geliyomu yoksa bende bi problem mi var
sürekli bahane uyduruyorum ve artık eşimde anlamaya başladı ne olur bi akıl verin

Neden nefret ediyorsunuz?
çok sık mı oluyor,çok ağrınız mı oluyor??
ya da eşinizlemi probleminiz var??
nedensiz nefret olmaz bence...

Bu nefretinizin nedeni nedir. Eşinizle ilgili birşeymi, psikolojikmi, zorlamı evlendin, eşinimi sevmiyorsun, kendindemi birşey var. İstediğin sorudan başlayabilirsin.:delphin:

Acı hissettiğin için sanırım ...
Biraz ara verin ozaman
bir jinekologa gidin derim...

Biraz özleyin birbirinizi..

saydıklarınızın hiç biri yok eşimi çok seviyorum oda beni onunla ömür çok güzel gidiyo ama stresliyim çok fazla hemde.sebebi bu olabilir belki maddi sıkıntılar yaşıyoruz doğal olarak düğün sonrası onu çok büyütüyorum kafamda bide malum çok sık oluyo :(öncesinde ağrılı değildi ama son 1 aydır ağrılı oluyor çünkü kasıyorum kendimi istemediğimden umarım sorularınızı cevaplamışımdır:)

vajinan dar olabilir...yeterince ıslanmıyor olabilirsin...kendini veremiyor ve acı çekecem şimdi diyipde acıyı an ve an hissedebilirsin..dr.görünmekte fayda var..

ayni dert bende de var.hic istemiyorum isteksiz oldum.esim yanima yaklaktikca cikip gidesim geliyo.bilemiyecem.hosuma hic gitmiyo bu aralar

bunun mutlaka bir sebebi vardır.. adet öncesi isteksizliğin artmasının nedeni ilişkiyi kolaylaştırıcı salgıların azalması olabilir.. bence bunun sebebinin farkında olmanız gerekirki aşabilesiniz.. mesela kendi kendinizi telkin etseniz, ilişki sırasında içinizden eşinizi çok sevdiğinizi onunla çok mutlu olduğunuzu hatta onun tamamen sze ait olduğunu falan düşünün.. ve büyük beklentiler içinde olmayın bence çünkü bu herkeste farklı hisler yaratır kendinizi şartlamayın fisfisfis

Back
X