Yargı

Yaaaa kıyamam ben bu Ilgaz a yaaaa nasıl söyler ki insan böyle birşeyi ya

Reactions: Jou
Ilgazın yüzündeki çaresizlik

Ilgaz'a çok üzülüyorum ya, işlemediği hataların bedelini ödüyor. Zafere hala sinirliyim zaten, Çınar'a kızamıyorum ki, nefsi müdafaaydı onun çünkü. Yoksa Zafer onu öldürecekti, ama böyle saklamaları yanlış tabi. Hele Metin amirin.

Aynen keşke direk anlatsalardi, ceza bile almazdı bence. Ama çınar öldürmedi Zaferi bence. Çünkü 2 el silah sesi duyuldu ama çınar 1 el ateş etti. Diğerini serdar yaptı bence.

Aynen keşke direk anlatsalardi, ceza bile almazdı bence. Ama çınar öldürmedi Zaferi bence. Çünkü 2 el silah sesi duyuldu ama çınar 1 el ateş etti. Diğerini serdar yaptı bence.
Bak o da olabilir, belki ileride çıkar, çınar aklanır, ama saklamaları suç. Hem de bir amirin saklaması.

Yeni fragman geldiii

@Lna16
@mavikelebek34
@Whiterose89 @Brokilo @MevsimBahar @Matmazella
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @ela lale el ele @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
@-Murphy
_Elferay_

Bomba gibi bölüm

Offf offf

Aşkoooo nickimi değiştirdim ela lale el ele değil artık Elferay bende diyorum neden etiket gelmedi

Aşkoooo nickimi değiştirdim ela lale el ele değil artık Elferay bende diyorum neden etiket gelmedi
Allah canını almayaa bende diyorum bukız niye hiç yok buralarda

Allah canını almayaa bende diyorum bukız niye hiç yok buralarda
Habersiz nick değiştirirsem olacağı bu tabi
Yoksa mekanda onlaynız bebaamm

Hahahcanimm benimm iyi söyledin bende diyorum bu elferay kimdu biara değişcem dedin amaa duşünemedim
Aman ya sorma birden aklım esti değiştirdim işte. Aslında böyle bi bildirim gelmeli bence
Şu kullanıcı isimli şahıs adını değiştirdi diye yoksa söylemediğimiz takdirde kimse tanıyamıyor

Aman ya sorma birden aklım esti değiştirdim işte. Aslında böyle bi bildirim gelmeli bence
Şu kullanıcı isimli şahıs adını değiştirdi diye yoksa söylemediğimiz takdirde kimse tanıyamıyor
Evettt yaaa keşke öyle olsa aslında olması lazımdı tektek kime haber vercezz

`