Aynen öyleEvettt yaaa keşke öyle olsa aslında olması lazımdı tektek kime haber vercezz
Etiket et sen eniyisi kimse görmezYoklama alalım kimler burda?
Yoklama alalım kimler burda?
@-Murphy bi yeni daha izleyenimiz varr@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu @belleza
Ben burdayım@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu @belleza
Ben burdayım@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu @belleza
Tamamdir hemen kaydedelim :)@-Murphy bi yeni daha izleyenimiz varr
Ben yeni anne olarak daha şimdi bitirdim son bölümü, çok ağır dram gibi geliyo ay zaten lohusalık depresyonundayiim.@Jou @twinky @mavikelebek34 @Yadee @MevsimBahar @Selizay @Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik @Mavili Mavili Mor Cicek @_Elferay_ @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @Feslegen @uyudu @belleza
Gözün aydın Brokilo :) Allah analı babalı büyütsün :)Ben yeni anne olarak daha şimdi bitirdim son bölümü, çok ağır dram gibi geliyo ay zaten lohusalık depresyonundayiim.
Teşekkür ederim amiinGözün aydın Brokilo :) Allah analı babalı büyütsün :)