Yargı

Ben yeni anne olarak daha şimdi bitirdim son bölümü, çok ağır dram gibi geliyo ay zaten lohusalık depresyonundayiim.
Aaayyyy canımm gözünaydın maşaallahhh allah analı babalı büyütsünnnn

Yaaaa ılgaazzz

@Lna16
@mavikelebek34
@Whiterose89 @Brokilo @MevsimBahar @Matmazella
@Nihal Shibuya @Yadee @Citemik @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @AselKassandra @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @uyudu @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
@-Murphy
@_Elferay_

Bende izledim şimdi fragmanı , boşanmış mı onlar zaman mı atlıyor fragmanın sonunda öyle birsey vardı sanki .

Olay ne. Gram bir şey anlamadım. İki yabancı mı oldular artık

Çok kötü bir durum yaaa

Ben ceylin erguvan diyo olllaay bıraksın şu salah karıyı, ben nevacıyım

Sonunu bende anladım ya

Bence taaa başa donduler. Yazık ilgaza. Hayır salak bir dinle. Ceylinin malliklari 1 değil 2 değil ..

Döndülerr başa yaniii iyice sıktı
Aynen öyle. Saçma sapan ilerliyor. Mic mic olmasın dedim, oldu. Ceylinin salak tavırları bitsin dedik, bitmedi aksine uzadı...
Hayır salak hiç mi tanimadin ordakileri? Ilgaz yapmaz diyemiyor. Gitti mal yektaya inandı...

Reactions: Jou
Aynen öyle. Saçma sapan ilerliyor. Mic mic olmasın dedim, oldu. Ceylinin salak tavırları bitsin dedik, bitmedi aksine uzadı...
Hayır salak hiç mi tanimadin ordakileri? Ilgaz yapmaz diyemiyor. Gitti mal yektaya inandı...
Evettt yaaa işi uzatıyolar işte yaaa

Eyvah neler oluyor öyleeeee
Ah Ilgaz

Her defasında şu yektanın kazanması

Ay sanki ceylin hafızasını kaybetmiş gibi. Avukatım demesi ne alaka? Ilgaz da şok oldu.
Bir de Ceylin’in dünyanın en kötü adamı bildiği yektanın sözüne inanıp herkese bilenmesi nedir ya? Niye söylemediniz niye söylemediniz. Salak yeni öğrendi onlar da, sanki sağlıklı bi psikolojideydin. pars’ın bunların içinde ne işi var ya zavallı parscığım.

`