- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Konuyla ilgisiz ama kitabın adını ve yazarını yazabilir misin rica etsem?
sevgilisiyle buluşmaya giderken ne demiş asıl onu hallettiyse bunu hayli hayli halleder bide niye arkadaşının derdi bu bana konu sahibi yaşıyo gibi geldi yanlış olmasın daKocasına ne diyecek dr . giderken ?
Ben de konu sahibinden şüphelendim tepki çekmeyip fazla yorum almak için arkadaşının sorunu diye bizi kandırıyorsevgilisiyle buluşmaya giderken ne demiş asıl onu hallettiyse bunu hayli hayli halleder bide niye arkadaşının derdi bu bana konu sahibi yaşıyo gibi geldi yanlış olmasın da
Arkadaşın mı sen mi kim eski sevgilisini unutmadı doğru söyleDedim ya kendine göre mantıklı cevapları var, gençliğimi yaşayamadım erken evlendim, şuanki aklım olsa erken evlenmezdim çocukluğumda aile baskısı gördüm, gibi
Bende öyle düşünüyorum. Niye yargılamayın desin ki çok mu Seviyo arkadaşını enteresan bi olay Allah ıslah etsin boylelerini bizleri de şaşırtmasin RabbimBen de konu sahibinden şüphelendim tepki çekmeyip fazla yorum almak için arkadaşının sorunu diye bizi kandırıyor
katılıyorum sanaYok canım bunun direkt mideyle alakası var, bilmem anlatabildim mi?
Ahlakı falan geçtim ama aldatan birinin vicdanı yoktur başta. Kocasına hiç acımıyor mu? Adam yıllardır karım diyor bu kadına, aynı yatağa giriyor. Çok iğrenç bir durum bence.
Bana göre aldatmanın affı olamaz, sonucu boşanma olur ancak. Doktor moktor hikaye, o haltı yedi mi yedi. Benim için burada bitmiştir. İster büyük konuşuyorsun deyin ister küçük fark etmez. Şeref yoksunluğunu bana kimse psikiyatrik bir hastalık olarak yutturamaz.
Şimdi ister o bağrı açık serserisiyle devam etsin, ister etmesin o kocayı özgür bırakmalı. Bir kişi evliyken başka biriyle birlikte olabiliyorsa zaten eşinden bir kere vazgeçmiş ve onu istememiş oluyor. E sonraki geri dönüş niye? Kaçan balık büyük mü oluyor ki? Bir kere istemediğin birini hayat boyu isteme, bırak o da yoluna baksın. Bu kadar bencil olma, oluru olmadığı halde o adamı da kendine tutsak etme yani. Zaten o sana yetse, onu sevsen başka birini arama ihtiyacını duymazsın, e duyduysan demek ki eşin sana göre biri değil. Gözün doysun biraz ya! Bu kadar açık açık yazmak istemezdim ama haksız mıyım ya?
Affedenleri falan da anlamıyorum zaten, nasıl tiksinmiyorsunuz o kişiden. Ağzı başkasına sevgi sözcükleri fısıldamış, elleri dokunmuş, kokusunu başkası duymuş ikinci el gibi. Sırf bunlar için bile geri almam o kişiyi ben. Gitsin bu haliyle başkasına yamasın kendini!
Ha ek olarak aldatmak ne zamandan beri özgürlük oldu da, kişinin özeli sıfatını aldı? Arkadaşınızın sadece midesinde değil, bilişsel yeteneklerinde de sorun var galiba. Daha neyin özel neyin ahlaki bir sorun olduğunu algılayamıyor baksanıza.
bülbülü öldürmek
Olayın kalpte mi beyinde mi bittiği kişiye ve karakterine göre şekillenir arkadaşınız destek alsın tabi bir psikologdan ama biliyorsunuz ki herşey kişide biter.EMDR diye bir terapi var öneririm.Bankada çalışan bir arkadaşım, evliyken başka birisiyle aşk yaşıyor ve kocası öğrenmeden ilişki bitiyor. Ve kız evliliğine geri dönüyor aradan yıllar geçmesine rağmen o çocuğu unutamıyor, face den profilini filan hergün inceliyor. Bana anlattığında çok şaşırdım hiç beklemezdim ondan şimdiki sorunu o çocuğu nasıl unutacam diyor, Çocuğun fotoğrafına baktım bağrı açık kıllarını gösteren tarzda yakışıklı değil .
Sen bağrı açık bu şekilde giyinen kişilerden nefret edersin diyorum oda anlam veremiyor neyine aşık olduğunu, Eşi ise çocuktan daha yakışıklı ikisinide seviyorum diyor çare araştırıyor. Çocuğu unutmak için doktora gidecek ama bunun hata olduğunu onu unutması gerektiğine benle konuşunca hak verdi. Daha önce bunu hata olarak görmemiş hatta onun için yazdığı yazıları gösterdi bunlar kendi özelim olduğu için eşime haksızlık olmaz dedi.
Bir kaç kere görmüştüm telefonundan bir fotoğrafa bakıyor sanırım çocuğun fotoğrafına gün içerisinde arada bir bakıyor.
Sanırım yaptığı hatada kendisine göre mantıklı bir cevap vermiş, ben bu işin beyinde çözüleceğine inanıyorum dedim sizce olay kalpte mi beyinde mi ?
Nete ancak akşam girebilecem :) şimdiden sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?