Yargılama yapmadan soruma cevap bulabilirmiyiz ?

sosyal medyayı kullanmayı bıraksın.
ve kesinlikle destek alsın.

edit: bide empati yapmayı denesin.. demin okuduğum bir kitaptan alıntı

''...Çoğunluğa uymayan tek şey insanın vicdanıdır.''
...Çoğunluğa uymayan tek şey insanın vicdanıdır güzel söz

Her evlilikte tartışma oluyordur, çocuk senden ayrılmış belki de seni terketmiş onun sıkıntılar çekmesini isteyebilirmisin dedim yok dedi, kocan mı o çocuk mu dedim sessiz kaldı. Sanırım kocasını sevmiyor mecburiyetten evli kalıyor, evli olduğu için azda olsa sevgi olabilir.

Burayı tam açıklamadı, yada ben anlayamadım çünkü söylediği her kadın yapıyor, erkeklerde yapıyor,

bir kere şöyle birşey demişti kıymetimi bilseydi başına bunlar gelmezdi, suçlu zaten eşini görüyor olabilir. Kıymetide şu şekilde açıkladı, benim için ailesine cephe almadı, başka kaynanalar gelinlerin bir dediğini iki etmiyor, zaten ben ve ailem sayesinde adam oldu.
bende saçmalıyorsun deyince konuyu kapattı.

Konuşmalarından bunu bir suç olarak görmediği, kendi hayatı ve mutluluğu özgürlük olarak gördüğünü hissettim, kocam o anda yanımda olsaydı o çocuga gitmezdim demişti, bahane üstüne bahane.

Ozaman ayrılsın adamı adam yerine koymayan bir kadın
Ailesi sayesinde adam olmuş muş bunları gitsin eşine dürüstçe söylesin madem
Ha bu arada her erkek ailesi gelinlerinin sözünü 2 'letiyor diye gitsin aldatsın ne mantık ya hu bu.
Ayrıca bu kendine özel bir durum yaptığı şeyide tüm kadınlara mal edemez !
Vicdanını bu şekilde rahatlatmasın yaptığı yanlışla !

Böyle konulara da "YARGILAMAYIN" yazılır ya hasta oluyorum! Neyine yargılamayacağız Allah aşkına ya? Bu kadının yaptığı namussuzluktur, şerefsizliktir. Başka şeylerde söylenir de nede olsa kadın diye ağzımı bozmak istemiyorum. Yazıklar olsun. Rezil insan...

Sizde ne tuhaf insansınız? Ne biçim insanlarla arkadaşlık ediyorsunuz ya? Anlamak mümkün değil. Yazık adama oro...nun tekini kadın diye koluna takmış!

Şimdi az önce konuştuk, forumda yazılan bazı şeyleri söyledim tabi foruma yazdım demedim. Söylediği şey şu eşime aşık olarak evlendim ama evlendikten sonra bazı şeyler değişti. kocasının kendisine karşı çok eskiden beri sevgisinin azaldığını hissetmiş onunda kocasına sevgisi azalmış bunu kocasına sorduğunda şu şekilde cevap vermiş

Sen kalabalık ortamlarda 2 kere bana tokat attın elimi kaldırmadım ozaman bende birşeyler kırıldı. Tabi ben ilk başta kocası tokat atmış sandım meger tam tersi arkadaşım kocasına tokat atmış, sebebinide hatırlamıyor ( yada söylemiyor ) . Eşiyle dönüm noktaları bu olmuş. Sevgiline tokat atabilirmiydin diye sordum cesaret edemem dedi.

Arkadaşlar sağolun forumdan en mantıklı cevap arkadaşlığımı sonlandırmak, mesafe koymaya başlıyacağım, bir anda arkadaşlığımı kessem tepki çekermiyim ?

Arkadaşlar sağolun forumdan en mantıklı cevap arkadaşlığımı sonlandırmak, mesafe koymaya başlıyacağım, bir anda arkadaşlığımı kessem tepki çekermiyim ?
Ewet tepkı cekersın ama bence net olarak arkadaşlığını bıtırdıgını söyle uzatmaya gerek yok bnce

İşte madem herşey bitmiş eşiyle arasında aldatmaya yeltenip yönleneceğine dürüst olsun söylesin ve ayrılsın ozaman......

Şöyle söyleyebilirim, olayın başlangıcını anlatmıştı. Bu çocuğa aşık olma olayı şöyle gerçekleşiyor bulunduğu ilden başka bir ile ilk olarak tayini çıkıyor o ilde çalışırken eşide mecburen şuan bulundukları ilde. eşi her hafta sonu gidiyor görüşüyorlar, arkadaşım orda eşiyle birlikte ev tutuyor ve yeni hayatına başlıyor. Seminer döneminde çocuk geliyor ve teklif ediyor arkadaşım ilk başta kabul etmiyor hatta çocuk seminer döneminde sürekli takip etmiş arkadaşımın dikkatini bile çekmemiş okadar dikkat çekmiyecek birisi demişti. Sonra çocuk faceden ekliyor ve ordan görüşmeye başlıyorlar sonra dışarıda filan buluşuyorlar ve böyle devam ediyor .

Kocası aynı şeyi yapsa ve arkadaşın yakalasa ozelin kocacim sorun yokmu diyecek. arkadasinin cani sikiliyo galiba askmış pofff.

Yaşadıklarını anı defteri olarak görüyor anı defterine yazılanlar nasıl kimseyi ilgilendirmezse, yaşadıklarınında kimseyi ilgilendirmemesi gerekiyormuş, ben bile söylediğimde benle bile tartıştı. Eşin yapsa ne yaparsın dedim eşim yapmaz ona güvenim tam ama kadınlara güvenmiyorum demişti hatta ben gile eşiyle bu yüzden samimi değilim. Banada bu yüzden güveniyor olabilir.

tapusu bana ait hiç birşey yapamaz demişti, gittiği ortamlarda dikkat ediyormuş, arkadaş ortamına filan göndermiyormuş

İşte madem herşey bitmiş eşiyle arasında aldatmaya yeltenip yönleneceğine dürüst olsun söylesin ve ayrılsın ozaman......

söylemesini söyledim ama öğrenirse yıkılır dedi, söylemeden ayrılmam lazım çocuk benle evlenmez ben evli bir kadınım bekarlar varken beni ne yapsın ki dedi, ayrıldığım zaman bu kadar rahat hareket edemem, çogu şeyim kısıtlanır dedi anladığım eşini sevmiyor ama hayatında bir çok şey değişeceği için ayrılmaya razı değil çocuk alsa evlense dünden razı ayrılmaya,

sizce çocuk boşanmış birisini almaz mı illa bekar birisine mi bakar, sanırım çocukta hala seviyor.

Yani kendi gibi görüyor diğer kadınları kişi kendinden bilir işi misali. Bu kadın iki erkekle de yapamaz uzaklaş kendini kurtar muhattap olma

Yani kendi gibi görüyor diğer kadınları kişi kendinden bilir işi misali. Bu kadın iki erkekle de yapamaz uzaklaş kendini kurtar muhattap olma

arama mesafe koydum şimdi görüşmüyorum, aradı yarın sabah kahvaltıya gelebilirmisin dedi, hatta eşim seni evden alır sen yorulma dedi, şimdi gidersem kocasının yüzüne bakamam .

arayıp işim çıktı diyeceğim.

Aramizda kalsin ama kalpte herhangi bir duygu aktivitesi yoktur . Kalpte oldugunu sandigimiz hersey beyinde gerceklesir. Zaten adamin isi basindan askin.temiz kani gonderdikmiydi dakikada kac pompa yapiyorduk kapakciklar gene ariza yapti heralde . Bunlarla ugrasirken sizin askinizla fantazinizle ugrasacagini sannam :))

Bak yakalanır eder bişey olur en yakını kim sen direk sana gelinir ayrıca bu tipler öyle durumda en yakınını hedef alır bi ton iftira çamur atar kendi aklanır aman aman kahvaltı vs uzak olsun.

Sana söyledikleri hep bir kılıf ve açıkca bir kişi olduğunu da hiç sanmıyorum

bahane buldum gelemiyeceğim dedim. Yazık adama acıyorum millet doğru düzgün adam bulamaz bulanda kıymetini bilmez.

bahane buldum gelemiyeceğim dedim. Yazık adama acıyorum millet doğru düzgün adam bulamaz bulanda kıymetini bilmez.

Devir değişti artık neler duyup görüyorum... Bahane ile uğraşma görüşmek istemiyorum de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…