Tuhaf bi konu kim kimi seviyor kim kimi kıskanıyor anlamadımİkisini mi seviyormuş
Avatarına bayıldımmmKeşke layık olduğuyla evlense herkes.
Ya böylesi bir boşanma yaşayacak sonra bakacak kazın ayağı öyle değil.Bakacak daha dengini bulamıyor ozaman görürüm ben onun erken evlenmişim demesini.Serseri çapkın erkekler gibi resmen kadın.Dedim ya kendine göre mantıklı cevapları var, gençliğimi yaşayamadım erken evlendim, şuanki aklım olsa erken evlenmezdim çocukluğumda aile baskısı gördüm, gibi
Valla ben bir insana bile aşık olamıyorum arkadaşınız nasıl iki kişiye aynı anda aşık olmuş şaşırdım.
Yargılamıyorum ama ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim ki bitirdim de.
Böyle insanlar olayların içine sizi de çeker demedi demeyin....
Ben de konu sahibinden şüphelendim tepki çekmeyip fazla yorum almak için arkadaşının sorunu diye bizi kandırıyor
Arkadaşın mı sen mi kim eski sevgilisini unutmadı doğru söyle
Bende öyle düşünüyorum. Niye yargılamayın desin ki çok mu Seviyo arkadaşını enteresan bi olay Allah ıslah etsin boylelerini bizleri de şaşırtmasin Rabbim
keşke kocası öğrense.
Arkadaş sensen yorum yapıcam...yoksa böyle kulaktan kulağa anlamsız...
Insan bazen kafasında bitirmek istediği şeyleri kendını düşüncelerı ıle bogulurken bulur arkadaşınızın durumu takıntı bence doktora gotmesı şart merak ettıgınim Ada'm la hıc yüz yüze görüşmüş mü buluşma falan olmuş mu
İkisini mi seviyormuş
Kocası öğrenip, rezalet çıkmadan yırtmış ya vakti zamanında; onun verdiği bir rahat(sız)lık. İçinde kalmış demek ki.
Meselenin ne kalple ne beyinle ilgisi yok. Neyle ilgili olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Umarım kocası en kısa zamanda öğrenir.
Arkadaşınızın eşinden önce kendine saygısı yok. Büyük mide gerektiriyor bu işler çünkü. Ben çok yakın bir arkadaşım aynısını yaşayınca kestim bitirdim tüm arkadaşlığımı. Ve yine başka bir uzaktan tanıdığım kadın kocasını senelerce aldattı, ofisindekilere yakalandı dillere düştü ama adam ayakta uyudu ve şimdi bebek bekliyorlar. Dediğim gibi kişinin kendine olan saygısını törpüleyen şeyler bunlar.
Ya böylesi bir boşanma yaşayacak sonra bakacak kazın ayağı öyle değil.Bakacak daha dengini bulamıyor ozaman görürüm ben onun erken evlenmişim demesini.Serseri çapkın erkekler gibi resmen kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?