Yargılama yapmadan soruma cevap bulabilirmiyiz ?

Kocası öğrenip, rezalet çıkmadan yırtmış ya vakti zamanında; onun verdiği bir rahat(sız)lık. İçinde kalmış demek ki.
Meselenin ne kalple ne beyinle ilgisi yok. Neyle ilgili olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Umarım kocası en kısa zamanda öğrenir.

Arkadaşınızın eşinden önce kendine saygısı yok. Büyük mide gerektiriyor bu işler çünkü. Ben çok yakın bir arkadaşım aynısını yaşayınca kestim bitirdim tüm arkadaşlığımı. Ve yine başka bir uzaktan tanıdığım kadın kocasını senelerce aldattı, ofisindekilere yakalandı dillere düştü ama adam ayakta uyudu ve şimdi bebek bekliyorlar. Dediğim gibi kişinin kendine olan saygısını törpüleyen şeyler bunlar.

Iyi yine vicdanliymis ikisini de seviyomus

Dedim ya kendine göre mantıklı cevapları var, gençliğimi yaşayamadım erken evlendim, şuanki aklım olsa erken evlenmezdim çocukluğumda aile baskısı gördüm, gibi
Ya böylesi bir boşanma yaşayacak sonra bakacak kazın ayağı öyle değil.Bakacak daha dengini bulamıyor ozaman görürüm ben onun erken evlenmişim demesini.Serseri çapkın erkekler gibi resmen kadın.

Ikisini de seviyor demek. Ben de tüm yakisiklilari seviyorum ☺

Aynı işyerinde çalışıyoruz ama kendisine çok kızdım bu yaptıkları için hayat benim değil mi dedi kızdı, herkes yapıyor kimse birşey demiyor sonra namus abidesi geçiniyorlar diye söylendi. Sen acilen doktora git dedim

Ben de konu sahibinden şüphelendim tepki çekmeyip fazla yorum almak için arkadaşının sorunu diye bizi kandırıyor

İlginç tespit olmuş, zaten ben olsam buraya yazmaya cesaret edemezdim, duyduğum şeyleri kaldıramazdım :) hem yapıp hemde insanların görüşünü almak okadar midesiz olamam. İçiniz rahat olsun, ben değilim :)

Bende öyle düşünüyorum. Niye yargılamayın desin ki çok mu Seviyo arkadaşını enteresan bi olay Allah ıslah etsin boylelerini bizleri de şaşırtmasin Rabbim

Yargılamayın deme sebebim yazılanları arkadaşıma göstermeyi düşünüyordum, bak sen yanlışsın insanlar bu şekilde düşünüyor diyecektim.

Yazma sebebim ise hem eşine üzülmem, hem kendisine üzülmem, çocuğu unutamaması vs

ayıplamamak lazım dünya hali nezaman ne olacağı belli olmuyor.

Arkadaş sensen yorum yapıcam...yoksa böyle kulaktan kulağa anlamsız...

Ben değilim ama onu kızdıracak yazılar olmazsa kendisine göstereceğim. Kendisine dedim nette araştır bu tür olayları yaşayanlar olmuştur çözümü vardır dedim. Evdeki bilgisayara güvenmiyorum eşim görebilir dedi.

Adamla sanırım 2-3 kere gezmiş yanlış hatırlamıyorsam, çocuk ailesi ile tanıştırmak istemiş, çocuğun annesi öğrendiğinde karşı çıkmış ayrılma nedenlerinin birisi buymuş.

ikisine dışarıdan baktığımızda çok mutlu bir aile tablosu çiziyorlar, herkes imrenerek bakıyor ama bu vebale bende girdim,

Malesef toplumda butür olaylar çok ama kulaklarımızı kapatıyoruz.

Ya böylesi bir boşanma yaşayacak sonra bakacak kazın ayağı öyle değil.Bakacak daha dengini bulamıyor ozaman görürüm ben onun erken evlenmişim demesini.Serseri çapkın erkekler gibi resmen kadın.

Boşan dediğimde ailem karşı çıkar, baskı uygular demişti, rahat bırakmazlar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…