- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
boşanalı ne kadar oldu ? yeniyse normal olabilir boşanmak kolay birşey değil neticede birde neden boşandığınızda önemli ihanet şiddet falan olsa insanın göresi gelmezde diğer türlü kabul etmekte zorlanış gibi geçici bir süre bu zulmü kendine yapabilir insan psikolojik olarak ...Esınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verırmsnz..
Herkese gore degisir bu durumun yorumu; kimi umursadigi icin silmez kimi umursamadigi icin.Esınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Bu normal bı durum mu sebebı nedir? Kendı adınıza empati kurarak yanıt verırmsnz..
Abla Allah aşkına şu adamın yakasını sal. Ya boşandın hala peşindesin.Esınızı bosadınız,(cocuk yok) vhatsaptan ve ıstagramdan engelini kaldırdınız, telefon rehberiniz de hala numarası eklı silmiyosunuz
Abla Allah aşkına şu adamın yakasını sal. Ya boşandın hala peşindesin.
çok seviyorduk büyü var dedim abşası ayırdı dedin. Seven adan boşanmazdı
Kuvit yaa adamın umurunda değilsin boşandınız bitti kabul et artık. Ayrıca terapi al mutlaka iyi değilsin.
Düşmez bu, adam bunun numarasını silse şöyle der, bunca zaman silmedi neden bugün sildi. Demek ki aklına geldim hala beni düşünüyordüş yakasından yani dimi
Yiaa niye öyle yazdınız adam hala aşık demelisiniz ahahhsBana sadakatsizin derin karakterini hatirlattiniz.
Volkan bey sizi kaale almadığı için engel bile koymaya tenezzül etmemiş olamaz mi?
Kendi yolunuza bakın. Bu şekilde kendinizi yipratmaktan başka bi şey yaptığınız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?