Yargılamadan, incitmeden yorum yaparmsnz?

İnsanlar hemen herşeyi unutup önüne bakamaz ki. Empati yapacaksam ben olsam merak ederdim, sayfasına bakardım hayatında neler oluyor bilmek isterdim. İnsan bir anda kopamayabilir

boşanalı ne kadar oldu ? yeniyse normal olabilir boşanmak kolay birşey değil neticede birde neden boşandığınızda önemli ihanet şiddet falan olsa insanın göresi gelmezde diğer türlü kabul etmekte zorlanış gibi geçici bir süre bu zulmü kendine yapabilir insan psikolojik olarak ...

Herkese gore degisir bu durumun yorumu; kimi umursadigi icin silmez kimi umursamadigi icin.
Bosandiktan sonra anlam aramak yerine en kısa yoldan hayatından çıkarıp önüne bakmaya başlamak gerekiyor bence, zaten sıkıntılar yaşanmış ki bitmiş, süreci uzatmanın manası yok.

Normal değil .sevgilinizse zamanla tamamen siledebilir . Sanırım gizlice telefonuna baktığınız iÇin konuyu soramıyorsnuz. Gizlice bakmaya devam edip instagram da aratıyor mu diye bakabilirsiniz. Dediğim gibi zamanla tamamen unutadabilir. Belki umursamıyordur

Abla Allah aşkına şu adamın yakasını sal. Ya boşandın hala peşindesin.
çok seviyorduk büyü var dedim ablası ayırdı dedin. Seven adam boşanmazdı

Artık engelde bile tutmak istemiyodur. Adam boşamış sizi artık bi yakasından düşseniz mi? Muhtelemen sevgilisi bile vardır yakında nişan haberini alırsınız.

Bana sadakatsizin derin karakterini hatirlattiniz.

Volkan bey sizi kaale almadığı için engel bile koymaya tenezzül etmemiş olamaz mi?

Kendi yolunuza bakın. Bu şekilde kendinizi yipratmaktan başka bi şey yaptığınız yok

Onların adı “Whatsapp ve Instagram” diye mesaj atarım böyle bir durumda

Daha öncede ayni konuyu acmissiniz aslinda. Bir ayrilmadan sonra ara sira biri profile baksa bile bu genelde "Bensiz öldü,geberdi mi,perisan mi?!" Meraki daha cok. Bir adim gelmeden fazla birsey icine okumayin. Aslinda üzücü durumunuz. Hala noktayi koyamiyorsunuz bosanma oldugu halde

Yiaa niye öyle yazdınız adam hala aşık demelisiniz ahahhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…