Yargılamadan, incitmeden yorum yaparmsnz?

Lütfen artık destek alın, bakın yalvarıyorum size.. takıntı haline getirdiniz bu konuyu. Yapmayın, bir insan bu kadar da kendi kul hakkına girmez yahu

Eski eş beni arayıp taciz etmiyorsa, kanlı bıçaklı değilsek engellemem zaten. Numarası da kayıtlı kalabilir diye düşünüyorum. Medenice biten evlilikler de var sonuçta. Başta engelleyip sonra engeli kaldıran kişi artık umursamıyordur bence.

Numara silme durumu bana hep gereksiz gelir aklıma da gelmez silmek. Rehberimde bazen bu kimdi ya diye boş boş baktığım isimler olur o derece
Boşanalı ne kadar oldu bilmiyorum ama numaranızı silmemiş olması umut vadetmez bence.

Ben eski kocamin hala avukatiyim, adam 2.’ye evlendi Yani biz asgari bicimde medeni iliskimizi surdurebiliyoruz, gorusmelerimizin de hicbir anlami yok, zorlamayin artik

Duymak istediklerin: Seni merak ediyor, önemsiyor, kopamadı, hala seviyor ve takip ediyor.

Gerçekte olanlar: Adamın umrunda değilsin. Numaranin kayıtlı olduğunun farkında bile degil.

Eski eşinize olan takıntınız hiç sağlıklı değil. Psikoloğa gidin.
Yazan oldu mu bilmiyorum ama gidiyor zaten. O kadar şanslı ki. Ailesi arkasinda, maddi kaygısı yok.

Hemen her gün terapiye gidecek parasi olmayan üyelerin konularini görüyorum.

Anne babası destek olmadığı için çaresizce evliliğe devam eden kadinlar zaten buranın bitki örtüsü gibi.

İyileşmemek için çabalıyor.

Şımarıklık ediyor, başka bir şey değil

Boyle yaparak sadece kendi hayatinizi engellersiniz ve bunun icin cok kisa hayat.

Normale dönüp kendinizi düşünün, yasayacaginiz guzel asklari bloke ediyorsunuz böyle.

Yasanmis bitmis, zor biliyorum ama, onunuze bakın, kendinize sans taniyin.

Eşiniz muhtemelen silmedi, engel kaldırdı vb. Önceki hayatınızı hatırlayın. Erkekler kadınlardan daha farklı. Bazıları için boyle şeyler hatırı sayili şeyler değildir. Bir vazoyu bırakırsınız vazoya o orada karşı taraf kaldirmadigi surece kalır. Ama bosanmissiniz demek ki o kadar mutsuzdunuz tabi inat uğruna değilse. 2. Kez vaktinizi çöpe atmayın derim. Önünüze bakin

Kanlı bıçaklı boşanmadıysanız silmemesi veya engellememesi normal. Evli değilsiniz sadece. Düşman mısınız sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…