yargılamadan lütfen.

Yargılamayın demişsiniz ama yargılanmayacak gibi bir konu değil. O çocuğa yazık değil mi.Hiç mi o çocukcağızın bedduasından korkmuyorsunuz.Tek söylenecek söz yazıklar olsun.Bir de burada günah çıkartıyor gibi anlatıyorsunuz. Bence bir an önce bu yanlışınızdan dönün.

konu sahibi ekmeğine iyi yağ sürdük ha nasılda eğleniyorsun değil mi...para kazanmak için ailenin yanına dönüp okulu bırakıyosun üstüne benim param var o da zengin değil diyorsun ee aferim sana ...yeni mesleğin hayırlı uğurlu olsun ama dikkat et akşamları buluştuğunda gece tarifesi açmayı unutma anladın sen

banlarsa banlasın!.. eğer okumaya niyetin olsaydı baban ve annen dilenir yinede seni okutmanın bir yolunu bulurlardı. ama sen parasızlığa dayanamayıp iş bulma bahanesiyle sürtüklük yapmayı seçmişsin. senin yaşında çok çocuk tanıyorum ben devlet yurtlarıında sürünen ama elalemin adamlarına göz dikmeyen. hala kendini haklı çıkarmaya çalışmanda gelişmemiş olan beyninden ötürü ,anlayabiliyoruz aslında. senin gibilerine yakışan tek sıfat SÜRTÜK... SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR ama kimsenin yazdıkları senin için bi şey ifade etmeyecek farkındayım. anana babana yazık !..

çoğu erkek uzun yılların verdiği alışkanlıklarla belki de değişiklik arayışıyla işte böyle mesajlarına cevap verenlerle oynuyor. sorsan %80'i karısından boşanmaz sizlere de zaten ayrı yatıyorduk, zaten sevgimiz bitmişti çocuklar için falan diye yalanlar uydururlar.
Eşimin arkadaşı var, adam düzenli olarak aldatır eşini...aldattığı kadınlara eşini sevmediğini söyler, eşime ise eşini sevdiğini asla ondan ayrılmayacağını söylüyormuş. Üstelik bu adamın onu bağlayan çocuğu falan da yok...

ay sekerim bende bekarim ama boyle okudukcada bekar kalmanin zevki artiyor
aldatilmak icinmi evlenicem

Ahhhh ben evliyim kocami o kadar bkledim o kadar sey yptik bir kadin aramıza gireck patcalarm valla "cirkefligim"artar allah kocalarımizi bu gibi kdnlrdan korusun ...........AMIN......

Salak sacma dizileri filmleri izleyip gaza getiriyorsunuz kendinizi. He cnm cok buyuk ask yasiyosunuz bide guzel senaryo cikarki bundan yemede yaninda yat.
Bi bihter behlul olmasada bu sene baya reyting alir.
Bi git arkadasim ya bide 20 yasindayim diyoe. Seni bide 40 yasinda gormek lazim.

Ahhhh ben evliyim kocami o kadar bkledim o kadar sey yptik bir kadin aramıza gireck patcalarm valla "cirkefligim"artar allah kocalarımizi bu gibi kdnlrdan korusun
...........AMIN......
Allah sadece boyle kadinlardan degil oyle adamlardanda bizi korusun.amin.
bu tipler birbirini bulsun hep.
bi konu sahibi bicok kadini iskillendirdin.
Benimde enistem vardi ablamin esi.
15 yil once evlendiler 5yil cocuklari olnadi.sonunda oldu ama cocuk 3 yasindayken enistem senin gibi bi sirfintinin tekiyle denize gitmis donuste trafik kazasindan oldu.kiz yasiyo pesine dustuk kocana sahip
ciksaydin dedi.

simdi kizi uzuntuden kanser oldu 3 sene tedavi gordu Allaha sukur iyilesti.

Her zaman derim bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır!

Beddua etmeye veya kınamaya gerek yok sizi çünkü siz kendinizi savunmussunuz, Allah o adamın eşine bu gerçekleri göstersin ve böyle rezil adamdan kurtarsın kadını!!!

Yargılamadan olmuyorki! Onların evliliğine saygı duyup duymamak sana mı kalmış? Kendi ağzınla söylüyosun benden önce de aldatıyomuş diye. Şu anda hem karısını hem seni aldatmadığını nerden biliyosun? Hiçbir zaman mutlu olamıycaksın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Enistemin ismi Cem di.
Metreside Karsliydi
belki burayi okuyodur.
ona bisey sormak istiyorum
yegenim her babalar gununde babasini soruyo.Bende sana soruyorum nerde?
Ben hala cevap veremiyorum sen versene

Amin canim amin allahım sen bizi koru anlattgn cok kötü kotu hsstdm bir an kizda neler çekmiştir yaaa

Ha bir de daha 20 yaşında böyleysen 30 yaşına geldiğinde tam kıvamında bir kaşar olursun sen

insanlar hislerinden ,duygularından dolayı suçlanmaz bizler suçlasakta senin duyguların degişecek mi yaşın kaç bilmiyorum insanlar dönem dönem karşısındakinin kim oldunun farkına varmadan duygular hissedebilir .... egerki duyguların başkalarına zarar vermiyorsa bir gün kendi içinde bitirebilirsin ... gördügüm ki oo zaman bırak . kendi içindee olayları

Ne onurunu kir nede bir evliligi size degil ama o kadina yazik! hislere engel olamazsin ama birakman sart birgün bu adamla evlencek olsan bile sanada aynisini yapma olasiligi büyük .. gel tövbe et ve birak bu adam böylece kendiside akillanir belki!

Allah karsima senin gibileri cikarmiyor cikarsa bogarim insanliga hizmet olsun diye

evet kimse hernekadar büyük bir hata olsada ön yargili davranmasin rabbim ne demis yadirgadigini yasarsin diye ve buda böyle gercekten..
ama burda kimsenin sana vercek nasihati da yok ayrilman gerektigi ortak karar . ask gözü kör eder ac gözlerini ve yanlisindan dön yuva yikilmadan hemde o adama da söyle evli oldugunu bilmedim bana yaklastin suan pismanim ve ben dönüyorum hatamdan sende kendinden utan diye ..

Amin canim amin allahım sen bizi koru anlattgn cok kötü kotu hsstdm bir an kizda neler çekmiştir yaaa
Ah ablacim bi bilsen 10 sene zor toparladik.
enisten oldu artik hesabini Allaha verecek
ama kiz bizim yasadiklarimizi yasamadan olmesin.
Bu kizada belki yol gosterir diye anlTtim bogazim dugumlendi
oysa evlilikleri cok guzeldi

Ah ablacim bi bilsen 10 sene zor toparladik.
enisten oldu artik hesabini Allaha verecek
ama kiz bizim yasadiklarimizi yasamadan olmesin.
Bu kizada belki yol gosterir diye anlTtim bogazim dugumlendi
oysa evlilikleri cok guzeldi

Canim yaa ne dycgimi bilmiyorum kac yasindasnz bir mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…