yargılamadan lütfen.

Hayır anlamıyorum nasıl bir cevap bekleyerek açtınız bu konuyu? Duygularım demişsiniz. Benim bildiğim insan sevgilisini, aşık olduğu adamı paylaşamaz. Tek olmak ister. O adam size daha çok geldikçe ve siz ona karşı koymayıp duygularınıza yenildikçe siz o evliliği bitirirsiniz. Olan adamın karısına olur. Rabbim bu mübarek günlerde o kadın hakkında hayırlısını göstersin. Size ise söylenecek söz yok. Allah sizin gibilerini bizlerden uzak tutsun. Siz ilerde evlenirseniz kendi kocanızı da aldatırsınız.

Masumane öpücüklerle gidiyorlar ipekcim..

Yaşın gereği o kadar toy,o kadar cahil ki düşüncelerin.Adam kaypak,evli çoluk çocuk sahibi adam 20 yaşında bir genç kızı bekarım diye kandırmış.Bunu görmezden geliyorsun.Adam ilk defa senle yemiyor bu haltı.Senden önce de aldatmış,sen bulunmaz hint kumaşı mısın seni aldatmayacak mı.Evliliklerinde sorunu ben başlatmadım diyorsun da bunun ne önemi var.Sonuçta vesile misin.Adam karısını aldatıyor bundan daha büyük suçu olabilir mi o kadının.Çocuk için birlikteymiş.Geç güzelim bunları.Boşananların hepsi çocuksuz mu.Çocuk için birlikteyse o zaman senle de hiçbir zaman evlenmeyecek.Çocuk için birlikte ya.
Evliliği sorunlu,kağıt üzerinde bir evlilik ama aynı yatakta uyyorlar vah vah.Mecburiyetten herhalde.Senden cinsel beklentisi yok.Karısıyla birlikte oluyor zaten.Eee senle çelik çömlek mi oynayacak.Sen evliliklerinin sorunlu olduğunu nerden biliyorsun.Adamın anlattığı kadarıyla biliyorsun herşeyi.9 yıllık karısının bilmediği sırlarını biliyormuş.Evet 9 yıllık karısına söyleyemediklerini sana anlatarak rahatlıyordur.Herhalde kalkıp çapkınlıklarını anlatacak değil karısına.9 yıl.Dile kolay.Sen 3-5 ayda 1 yılda karısından daha iyi nasıl tanıyabilirsin kendini kandırma.Çocuksun.Senle hoşpeş vakit geçiriyor.Ama aynı evde,aynı ortamda,gece gündüz,hastalıkta sağlıkta,aile akraba içinde bayramda seyranda düğünde cenazede herşeyde karısıyla.Sen mi iyi tanoyacaksın karısı mı?
Kağıt üzerinde evlilikmiş.Hadi ordan.Ortada çocuk varken aynı evi paylaşıyorken aynı soyadı taşıyorken kese birken aynı yastığa baş kokyuyorken hangi kağıt ya.Sevgi saygı olmayan evde kimse 1 dakka durmaz.Anca işte böyle senin gibi küçüjk cahil kızları avutur seviyorum ayağına yatar gönlünü hoş eder geçer.Evliye gönül verme,eve gider unutur.

karısını ilk kez aldatmıyormuş falan filan kendi karaktersizliğini böylemi örtmeye çalışıyorsun,

öyle bir adamsa zaten yine devam eder senden hevesi geçince senide postalar evliliğinide bitireceğini hiç sanmam

ha bence seni sevdiğini zannediyorsan büyük bir yanılgı içindesin, iyi güzel senle zaman geçiriyo adam sende kendini kullandırıyorsun

ama merak etme çok sürmez adamın hevesi geçene kadarsın başka birşey bekleme...

birde evinde mutsuz olduğunumu sanıyorsun yoksa ? eminim oda koca bir yalandır bence evinde de gayet mutludur,

sadece dışarıda sen ve senin gibilerle eğlenip vakit geçiriyor ama onun gerçeği karısıdır emin ol..

sende kendini kullandır kendine saygısızlık yaptır ancak...

Son düzenleme:
kızlar suçlu olan hemcinslerimiz değil ki sadece,Allah eşlerimizin içine vermesin.Adam gibi adam olmadıktan sonra biri gelir biri gider sonuçta.
Kocalarımızı koruyalım lafına da çok karşıyım ne demek korumak bizi birisimi koruyorda eşlerimizi aldatmıyoruz,adam olsun onlarda istemiyorlarsa da boşansınlar.kendi eşin seni düşünmez o duruma düşürürse elalemin kızı mı düşüncek.Allahım iyi insanlarla karşılaştır

Belkide o kadin (adamin resmi nikahli imzali esi yani,o adamla aldattiginiz bayan yani) bu forumda uye, hatta belki buraya yorum bile yazmistir garibim
Boyle adamlar mutlulugu hak etmiyor, oyunlarina alet olan kadinlarda etmiyor

Son düzenleme:
Ben ne beddua ederim ne de kinarim. Yalniz sizin gibilerin en buyuk yanlisi o erkegin hayatinda tek kadin oldugunuzu ve varolan esten mutlaka ustun oldugunu sanmanizdir. Bu yanilsamaniz ancak ve ancak ucuncu bir kadin gelene kadar surer.

hayatimda hic bir yoruma bu kadar katilamazdim.

Canım bildiğin ikinci kadınsın daha başka birşey diyecektimde neyse .... Bu ilişkinin sonu yok göremiyormusun bunu okadar mı körsün....
Benim nişanlımın babası da böyle bir olayı olmuş.( daha nişanlısın nereden biliyorsun diyeceksiniz bizim çoçuklugumuz aynı mahallede geçti annesiyle annem arkadaşmış ) Kayınbabam meslegi iyi altında son model araba zamanın da para da olan biriymiş..
Kendine genç, güzel, bakımlı bir sevgili yapmış... Bu ilİşkiden bir çoçugu olmuş. Kadın sürekli rahmetli kayınvalidemi rahatsız etmeler , sözle imalarda bulunmuş... Kadın çoçugumuz oldu boşan da evlenelim felan lafları dönünce kayınpederim ben boşanamam diyince kadın çoçugu kayınpederime çoçugu al ne yaparsan yap demiş...

Kayınpederim alıp çoçugu rahmetli kv üzerine nufusa kayıt ettirmiş.Kv çoçugu kendi çoçukların dan ayırmadan üstüne titreyerek büyütmüş.( Ben de hatırlıyorum sürekli çoçugun başındaydı mahallede, hergün okula götürür getirirdi )
Kv kadına sadece benim kaderimi oda yaşasın demiş başka hiç bir beddua da bulunmamış...
Kv bu kadar stresden üzüntüden sonra kanser teshisi konulmuş ve vefat etti.

Sonuça gelecek olursak şuan o çoçuk 15 yaşın da çoçugun annesi kv aynı hastalıga yakalanmış... İkinci evliliğini yapmış aldatılmış ve o zamanın da al ne yaparsan yap dediği çoçugu bir kere görmek için neler yapıyor ama çoçuk benim annem bir taneydi o da şimdi vefat etti...beni rahatsız etme diyip her seferin de gönderiyor... Kadın daha bir ay önce bile haber göndermiş kadının asıl derdi bakacak kimsesi olmadı için istiyormuş çoçugu...Nişanlımın agzından duydugum okadın yüzün den çok mutsuz çoçukluk geçirdik... O kadına hep bize yaşatıgın acıları sen de yaşa diye dua ettim... Yapma konu sahibi adamın çoçugu var bırak adamı mutsuzlarsa mutsuz oldukları için bitsin evliliği ikinci kadın yüzünden bitmesin... Boşuna ah alma yazık sana da ama gerçi sen boşanmalarını istemiyordun demi... Gerçi adamın boşanıp senle olacagını hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
yahu karısıyla mutsuz olduklarını falan düşünmüyorum. öyle hayaller kurmuyorum. gayet normal bir evlilikleri olduğunun farkındayım. neden anlamak istemiyorsunuz?

Yorumlarını okudukça daha da hayrete düşüyorum.İnsan 20 yaşında cahil olur ama bu kadar da akıl tutulması yaşamaz.Adamdan hiçbir beklentin yok.Eeee yıllarca böyle metres hayatı mı yaşayacaksın.Yuva kurmak anne olmak istemeyecek misin.Bekarım diye seni kandıran,evli çocuklu ve karısın aldatan adamdan sen şurda kısa bir süre de seviyorum diye kopamıyor ayrılamıyorsun da,9 YILLIK YUVASI ÇOLUĞU ÇOCUĞU OLAN KARSININ BUNU KABULLENMESİNİ EVLİLİĞİ BİTİRMESİNİ NASIL BEKLİYORSUN.Sen hele bir evlen de öyle konuş böyle büyük büyük.

Adam hem kağıt üzerinde sevgi saygı olmayan,çocuklar yüzünden mecbur bir evlilik yürütüyor hem de normal bir evliliği var karısıyla mutlu.Allah Allah.

Ben olmasam karısını yine aldatacak hayatından çıkjsam neyi çözeceğim diyorsun.KIZIM SEN İYİ MİSİN.SANANE ADAMIN EVLİLİĞİNİN ÇÖZÜMÜNDEN.SEN OLUNCA SENİ ALDATMAYACAK MI?SEN HASTA MISIN.ADAMIN ÇOCUĞUNA,KARISINA ANANA BABANA YAZIK DEĞİL Mİ.O ADAMIN DAANASI BABASI VAR.O KADININ DA ANASI BABASI VAR.KİMSE İSTER Mİ YUVA YIKILSIN.KAÇ KİŞİ BUNDAN ÜZÜNTÜ DUYUP KAHROLACAK.HEE ADAM ASLA KARISINI BOŞAYIP SENİ ALMAZ O AYRI DA.BU ŞEKİLDE NEREYE KADAR GİDER.YUVASINI YIKMAK İSTEMİYORUM DİYORSUN.NİYE ÇIKMIYORSUN O AMAN HAYATINDAN.ÇOK MU ZOR YA.SEN BU ADAMLA EVLENSEN MUTLU MU OLACAKSIN.20 YAŞINDA ÇOCUKLU BİR ADAMLA NEREYE KADAR.
Hayır desen ki yanlışım kurtulmak istiyorum neyse.Senin fikir yapın çürümüş.Gözlerin kör.

Sinirlenmemeye çalışarak sana şunu soruyorum? Senin bu ilişkiden beklentin ne? Gittiği yere kadar gitsin, sonrası önemli değil mi diyorsun? Gayri meşru çocuk da yaparım herkesin suratına da pişkin pişkin bakarım mı diyorsun? Ya da çocukları büyüyünce karısından ayrılıcak, siz de evleneceksiniz. Bunu mu bekliyorsun? Kendi hayatın için ne planlıyosun? Bi kaç sene sonra ben intihar edicem diyosan tamam yaşamaya devam et ilişkini. Ama hayatını ecelinle ölene kadar sürdürmek gibi bi planın varsa geleceğinle ilgili biraz kafa yorman lazım. Ne biliym işini, okulunu hallet. Seninle bir gelecek kurabilecek bir eş bul. Çocuk yapmayı falan düşün. O çocukların yüzüne nasıl bakacağını düşün... Ama şunu da düşün: Karısını başkalarıyla da sürekli aldatan bi adam seni de aldatıyor demektir. Adamın psikolojisi bozuk belli. Eşini ilk defa seninle aldatıyor olsa dicem ki gönlü kaymış, gözü kaymış vs... Ama diyosun ki başk bi çok kadınla aldatmış eşini. Demek ki arayışı aşk veya bi kaçış falan değil. Adam kadın arıyor. Cinsellik konusunda beklentisi yok demişsin. Doğrudur. Belki sadece beğenilme ihtiyacını gideriyordur. Belki sadece her çiçekten bal almaya çalışıyordur. Bu adam seni de aldatıyor! Aldatmaz deme. Zaten evde karısı var o ayrı ama başka bi kadınla daha seni aldatıyor. Eğer buna şahit olmazsan gel benim yüzüme tükür! Bunu da mı kabulleniyorsun? 3. bir kadınla aldatılmayı da mı kabul ediosun? Tekrar soruyorum: Bu ilişkiden beklentin ne?

Valla ne doğru söylüyorsun.Bu kocalrımızı korusun lafı da bir teselli herhalde.Kimse kimseyle zorla birlikte olmaz.Kimse kimsenin de üstüne atlamıyor.Dışarısı her çeşlit insan dolu.Adam adam olamadıktan,kendine sahip evine barkına sorumluluklarına sahip olamadıktan sonra,en ufak bir kıvılcıma ateşlenir.Elin kadınından kızından banane ne.Ben kocamı bilirim.Onu sorumlu tutarım.

öyle gülüm........ o kadar özet anlattım ki.... şimdi o insana kendi öz anne babası bile sahip çıkmıyor.... babamla yıllarca konuşmadım hala kırgınım kızgınım eşim barıştırdı.... inan hiç bi işi rast gitmiyo devamlı kaza yapıyo kalp krizi gecirdi emeklisine el kondu

annemin ahını cekiyolar

Ramazan günü kendimi tutacağım..

Sen kaçıncı y..osmasısın gülüm?

( Evet bu tutmuş halim..)

aynen öyle canım elalemin kadını muhatabım değil ki benim kocamla hesaplaşırım,Allah yazdıysa bozsun içlerine vermesin,gerisi boş.

bir de yargılamadan yazmış allahım.hee yargılamıyoruz seni kadınlar kulübü olarak gel sana madalya takacağız.

seni sevsevdi karısını boşardı.o yattığı yatağa seninle yatardı ama beyimiz halinden memnun...gece karısıyla uyuyor dikkatini çekerim seninle değilllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…