Konuyu ve altında birkaç yorumu okudum konu sahibinin 2 mesajı var ama 13 sayfa yorum kim ne yazdı kim nasıl karşıladı okumadım,fakat konu sahibi ortalarda yok ve görünen o ki yine ortak nokta bulunamamış,ki bulunması da zor bir durum
Konu sahibi arkadaşım seni yargılamak kınamak biz aciz insanogluna düşmez,senin cezanıda mükafatınıda Allah verecektir,en önemlisidide vijdanın
Yüce Allah en günahkar kulunu bile affedecek kudrete sahipken O'ndan umudunu kesmek kendine yapacagın kötülük olur,yaptıgını onaylamıyorum ama yadırgamıyorumda,çünkü içimizde şeytan var bunun kadını erkegi yok,düşmüşsün bir gaflete hesaplaş kendinle salihen tevbeni et ve gözünü bedenini işledigin bu günahdan ölene kadar sakın
Dün bir konu okudum bugün bir konu bakıyorumda anlık konuşup anlık düşünüyoruz bazen,düne kadar 'zar''konusunda çokta önemli degil,olsada olur olmasada,eger birini sevmişsem onunla yatarımda sevişirimde diyenler gerekirse diktiririm diyenlerde vardı,şimdi ise senin yaptıgını ayıplayıp yadırgıyorlar,oysa senin evli olman en büyük EKSİN
Hatasız kul olmaz evli olunca mı insana ayıplanır yadırganır,günahlarından arın denir ''HAYIR''evli yada bekar ne farkeder eger yaptıgın günahsa(ki günah)bekar kadın yada erkek yapınca bekaretin önemi yok deniyor,oysa konu bekaret degil konu yapılan eylem ve sonucunda duyulan vijdan azabı yada işlenen günah,senin karşında eşin ve kızın var,onlara karşı boynun bükük,onlardan degil canım önce kendinden ve Rabbimden utan sen duanı et tevbeni et,agla aglayabildigin kadar kendini ne zaman günahından arınmış hissedersen o zaman utanmadan bak eşinin yüzüne,şu konuyu dışardan veya forumdan okuyan hiçkimse bende dahil ne masumuz nede günahsız,kimimiz severek kimimiz netten tanışarak kimimiz görücü usulü kimimiz evlenmeden eşi ile birlikte olarak kurduk AİLE denen kurumu,öyle yada böyle bu senin vijdani meselen önce kendi içinde hallet sonra toplumda senin gibi bir çok insanın oldugunu,çogununda hiç rahatsız olmadıgını hatırlayarak yaptıgın bu hatayı bir daha tekrarlamamak üzere geçmişinden sil
O sevdim dedigin namussuzuda hayatından çıkar at,bir daha askerlikte kendine macera arayan o ahlaksızı sakın ne ara ne sor,arasa sorsada sakın cevap verme,o döner gider,gittigi yerlerde belkide senden 1 günlük macera olarak bahseder kimbilir,eşinden ayrılsan seni nikahına alacak biri de degil olmayacakta,olsada inan bana şunu diyecek sana''bu kadın evli iken kocasını aldattı,beni aldatmayacagı ne malum'
Erkek denen mahluk yazıkki çook nankör çooook(istisnalar hariç)
Rabbim seni beni bizi affetsin günahımız çok tevbemiz azdır,