yargılamayın!!!

sentinushera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
54
35
3
46
açılan konulara gelip arada çomak sokan arkadaşlar oluyor burada. benim sözüm onlara.
konuyu beğenmiyorsanız, inanmıyorsanız köşenizde durun. dail olup neden kirletiyorsunuz konuyu. zaten bir derdim var adı altında ki konuya dahil olup bir de sizler dert oluyorsunuz insanın keyfini kaçırıyorsunuz. sonra da size ters cevap verildiğinde, egonuzumu tatmin ediyorsunuz anlayamıyorum ben o kişilikte ki insanları!
kalitene düşemem gibi çirkinleşe biliyorlar.
bunu yapmak zorunda değilsiniz.
biraz edep, adap, biraz saygı lütfen.
bunları duyamıyorsanız da karışmayın.
burası kavga etme kürsüsü değil. muhakkak her tür insan mevcut ama derdim var konu başlığı altında gelip de çomak sokulmasına şiddetle karşıyım.
güzel insan güzel söz söyleyen ve güzel bakan insandır.
dilerim hep güzel bakmasını bilirsiniz.
inanmadığınız konularada dahil olmazsınız.
sevgiler

...

yine kimileri yorum yazıp eleştirmişler benim yargıladığmı söyleyenler olmuş. buyur burdan yak işte. ben ne diyorum ne ile karşıaşıyorum. böyle zihniyetlerle muhatap olmak istemiyorum.
tabi ki yargılayacağım, kimsenin açtığı konuya girip de çirkeflik yapmıyorum en azından birileri gibi. yorumumu adam gibi yapıp çıkarım. ama burda kavga edep bilmeyenler var, ya ben kime ne anlatıyorum ki. anlayan anlar. anlamayana davul zurna. çal dur

Son düzenleme:
Hakaret,küfür gibi durumlar olmadığı sürece kimin ne yorum yaptığı kendini ilgilendirir. Kimisi keyfi burada takılıyordur, insanlarla restleşmek yada laf sokmak hoşuna gidiyordur. Kimi klavye kahramanıdır. Ama neticede sadece ve sadece yardım amaçlı buradayım diye üye olurken sözleşme imzalanmıyor. Oyuzden burada her türlü kişilik ile karşılaşmayı göze almalı konu sahipleri.hoşuna gitmeyen kişiyi gözardı edebilirsin ayrıca. Bu şekilde bahsettiğin sorunu yaşamazsın

Yenide üyesin bazıları neden bazı konulara bukadar sert yorum yapıyor zamanla öğrenirsin.
Mesela bir kaç üye var bıkmadan aynı konuları açar kimseninde lafını dinlemez herkesi sinir eder gider sonra biz tü kaka

Arkadaşlar son konusunu okursanız konu sahibinin sıkıntısını anlarsınız. Orada gerçekten gereksiz bir şekilde gerilim olmuştu, çok alakasız bir ithamda bulunmuştu diğer arkadaş. (O arkadaşı da tanımam ama başka konularda yorumlarına denk gelir beğenirim kendisiyle derdim yok belirteyim.) Bazen gerçekten üslup kırıcı oluyor. Dertli insanlara daha uygun bir dille yaklaşmak gerek bence de.

Konu birazdan kapanir burasi bdv bolumu... Ayrica kimse ne yorum yapacagini size soracak degil diger arkadaslarinda dedigi gibi aykiri yorum yapanlar ceza aliyor zaten bende bu sekil konu acanlardan rahatsizim hangi konuyu nereye acacaginizi bilmiyorsunuz ama gelip insanlara ahlak edep dersi veriyorsunuz kimsenin ahlaki edebi size kalmadi... Burada cesit cesit ilden ilceden cesit cesit insan var ve herkes istedigini yazma ozgurlugune sahip bunu kaldiramayacak olan konu acmasin. Her konu acani pispislarsak bu bolumun anlami kalmaz o sizin begemediginiz yorumlar kirici olabiliyor ama insanlar gercegi goruyor en azindan

arkadasim.boyle bir derdi varsa bunu belirtsiz gelip burda butun herkesi ihtam etmesin kendi konusunda yazsin rahatsiz oldugu kisiye cekiniyor mu ? konusu falan da kapandiysa derdini burada anlatsin boyle konumda boyle oldu rahatsizim desin butun siteyi itham hakki var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…