- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi sentinushera
-
Biliyorum o konuyu simdi tekrar okudum ama ben konu sahibini haksiz buldum direk ters cevap verdi obur arkadasta israr yerine pardon diyebilirdi ama yeniden okuyun gibi kibar bir tepki almadigi icin oda sinirle cikismis olabilir.Arkadaşlar son konusunu okursanız konu sahibinin sıkıntısını anlarsınız. Orada gerçekten gereksiz bir şekilde gerilim olmuştu, çok alakasız bir ithamda bulunmuştu diğer arkadaş. (O arkadaşı da tanımam ama başka konularda yorumlarına denk gelir beğenirim kendisiyle derdim yok belirteyim.) Bazen gerçekten üslup kırıcı oluyor. Dertli insanlara daha uygun bir dille yaklaşmak gerek bence de.
arkadasim.boyle bir derdi varsa bunu belirtsiz gelip burda butun herkesi ihtam etmesin kendi konusunda yazsin rahatsiz oldugu kisiye cekiniyor mu ? konusu falan da kapandiysa derdini burada anlatsin boyle konumda boyle oldu rahatsizim desin butun siteyi itham hakki var mi ?
ben acikcasi alindim o yuzde. tepki koydum zaten cunku kimi zaman ciddi manada kirici yorum yapiyorum ya konu sahibi yardim istiyor ornegin 12 sayfa boyunca herkes ayni akli verior yine ayni modda bende sinirlenip elime geleni yaziyorum ya da bazi insanlar okudugumuzu yanlis anlasak ya da onu onaylayaci degil de karsi yorum yapsak saldirmaya basliyor ve bende kirici yorum yapiyorum cunku bazilari gercekten hak ediyorHaklısınız tabii ki genel bir itham yanlış ama ben hiç üzerime alınmadım mesela, çünkü kimseye saygısızlık yapmadığımı biliyorum. Siz de üzerinize alınmayın. Site yönetimi gereken yaptırımı uygulayacaktır zaten.
Katiliyorum buna mesela kocasindan sikayetci cogunluk ayni yorumlar yapiyo ama benim kocam ozunde cooook iyidir :)ben acikcasi alindim o yuzde. tepki koydum zaten cunku kimi zaman ciddi manada kirici yorum yapiyorum ya konu sahibi yardim istiyor ornegin 12 sayfa boyunca herkes ayni akli verior yine ayni modda bende sinirlenip elime geleni yaziyorum ya da bazi insanlar okudugumuzu yanlis anlasak ya da onu onaylayaci degil de karsi yorum yapsak saldirmaya basliyor ve bende kirici yorum yapiyorum cunku bazilari gercekten hak ediyor
Arkadaşlar son konusunu okursanız konu sahibinin sıkıntısını anlarsınız. Orada gerçekten gereksiz bir şekilde gerilim olmuştu, çok alakasız bir ithamda bulunmuştu diğer arkadaş. (O arkadaşı da tanımam ama başka konularda yorumlarına denk gelir beğenirim kendisiyle derdim yok belirteyim.) Bazen gerçekten üslup kırıcı oluyor. Dertli insanlara daha uygun bir dille yaklaşmak gerek bence de.
Önceki konunu da okudum direk kiza karsi saldiriya gecmissin sana kötü hiç bişey dememiş
ben acikcasi alindim o yuzde. tepki koydum zaten cunku kimi zaman ciddi manada kirici yorum yapiyorum ya konu sahibi yardim istiyor ornegin 12 sayfa boyunca herkes ayni akli verior yine ayni modda bende sinirlenip elime geleni yaziyorum ya da bazi insanlar okudugumuzu yanlis anlasak ya da onu onaylayaci degil de karsi yorum yapsak saldirmaya basliyor ve bende kirici yorum yapiyorum cunku bazilari gercekten hak ediyor
Katiliyorum buna mesela kocasindan sikayetci cogunluk ayni yorumlar yapiyo ama benim kocam ozunde cooook iyidir :)
bir de gecen bir kiz vardi 18 yasinda netten tanidigi hic gormedigi adamla evlenecekti o kadar sayfalarca uyardik hala ayni akil devam etti cildirdim resmen o konudaKatiliyorum buna mesela kocasindan sikayetci cogunluk ayni yorumlar yapiyo ama benim kocam ozunde cooook iyidir :)
Ay ona bulasmadim ben hic parmaklara zarar :)bir de gecen bir kiz vardi 18 yasinda netten tanidigi hic gormedigi adamla evlenecekti o kadar sayfalarca uyardik hala ayni akil devam etti cildirdim resmen o konuda
He o almanyada olandı galiba dimi kocasıyla neden barışıyor onuda anlamıyorum kocan var neden sevgilin varBir tane üye vardı,sevgilisine kocası ile barışacağını söyleyecekti sahi ne oldu o iş bilen var mı?bu arada beni de sakın yargılamayın merak işte.yoksa gözardı ederim sizi
Mesela goz ardi ettim sizi karsilikli gormemis olmuyomuyuz.He o almanyada olandı galiba dimi kocasıyla neden barışıyor onuda anlamıyorum kocan var neden sevgilin varaha deni göz ardı eytim gıcık oluyorum yorumlarına
Benim yazıklarımı görmüyorsunuz ama ben sizi görüyorum ben biraz çocukça buluyorum göz ardı etmeyiMesela goz ardi ettim sizi karsilikli gormemis olmuyomuyuz.
Konu sahibi demiste goz ardi ettim yazmayin diye nasil gorcek dedim karsilikliysaBenim yazıklarımı görmüyorsunuz ama ben sizi görüyorum ben biraz çocukça buluyorum göz ardı etmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?