yargılamayın!!!

bu tarzda acilan bilmem kacinci konu.. Artik yazmayacagim ayni şeyleri zaten de.. Neyse

Senın gıbı dusunuyorum ama burayada gelmısler bak yapacak bırsey yok Ha bide hemen cinsel içerikli oldumu yada konu farklı oldu mu ilk yorumda fake bu fake diye atlamıyolar mı o da bi ayrı neyse,

aynen öle sadece yorum yapamak için yorum yazılıyor..konuyu açananın ne düşündüğü ne hissettiği hiç önemli değil..
bide tersleyince eleştiriye kapalısın etiketi yapıştırılıyor..

Tamam hertür yoruma acık olarak konu acıldıgını bılıyoruz ama mesela gecen gun bırısı bdv de konu acmıs altına yorum yaptım telefondan gırdıgım ıcın kısaltarak yazmısım bayanın bırı kalkıp orda bana laf soylemıs konuya yorum yapacagına yanı bu gıbı seyler yorum yapmak ıcın yorum yapıyorlar,konuları farklı yerlere cekıyorlar vb.

Herkesin düşüncesine kimse karışmaz .

Buranın özelliği bu,
Bazen öyle yorumlar yapılır, konu dağılır da dağılır mune abla kapatır.

B
azen de öyle fikirler ortaya atılıp beyin fırtınası yapılır konu Sahibinin aklına gelmeyenler burda çözülür ki bazı arkadaşlar FBI ajanı gibi gerçekten kafa zehir.

Bazen de çok komik geyikler dönüyor özellikle fake konu ve erkek olunca.

O yüzden hakaret olmadığı sürece ben her yorumda farklı şeyler görüyorum.

Ayrıca madem çok duyarlısınız bunu başlığı olmayan yazılar mı hiç bir konuya girmeye yazılar mı gibi bi topik vardı oraya açsaydınız bdv de ahlak dersi verilmek kurallarına aykırı.

Konunuz bir hırsızın "çalmayın ulan" diye nara atmasına denk.
Demek ki neymiş, iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıracakmışız.
Hakaret, küfür vs olmadığı sürece her türlü yorum serbesttir. Konuyu açan kişi bunu bilerek ve göze alarak açar.
İyi forumlar.

Kompleksli normalde insan ilişkilerinde başarısız sevgi görmeyen insanlar kendilerini belli ediyorlar burda ben cevabı yapıştırıp konuyu kapatıyorum valla :) genelde gülüyorum zaten yani sonuçta tanımadığım biri niye sinirleneyim ki boşverin gitsin ...

Valla yargılamayı sevmem ama bazı konular resmen GEL BENİ YARGILA diyor ya.

Ayrıca sizin böyle bir konu açmanız neyi değiştirecek? Mesela beni değiştirmedi.

Senın gıbı dusunuyorum ama burayada gelmısler bak yapacak bırsey yok Ha bide hemen cinsel içerikli oldumu yada konu farklı oldu mu ilk yorumda fake bu fake diye atlamıyolar mı o da bi ayrı neyse,

Yeni üyesin belli. Cinsel içerikli açılan konuların %99.9 u sahte çıkıyor gördüğümüz için inanmıyorum artık evet. ayrıca kimin ne yazdığı kimseyi ilgilendirmez hakaret olmadığı sürece. Buraya gelmisler diyorsun da okuduğunu anlayabiliyorsan konu sahibi de üslubuyla şikayet ettiği insanlardan farkı kalmamış. Onuda mı elestirmeyecek insanlar ? Ayrıca bu tür yüzlerce konu açıldı bur sonuca bağlandı mı yok ?

Calimero34 ınsanların ıstedıgı gıbı elestırmeye yorum yazmaya hakkı var madem buda benım yorumum,benım dusuncem buda sizi hıc ılgılendırmez.Yenı uye olsam yenı uye dıye yazar profılımde yenı uye degılım sahte cıkanlarda oluyor evet ama gercekten yazılsa yada baska bı konu mesela farklı gelen hemen fake bu fake,mune yetıs vb komık oluyo.Zaten yonetıcıler sureklı takıptıler gerekenı yapıyorlar hemen damga yapıstırmaya gerek yokkı yorum yapma olsn btsn.Ayrca ıstedıgı kadar konu acılsın cozume ulasılmadı dıyorsunz bende cozum olsn dıye degıl madem ıstedgımz gıbı yorum yapma hakkımz var bende dusuncemı belırttım.Hakaret vb.den bahsetmıyorum ayrıca gereksız yere konuyu saptıranlardan bahsedıyorum sonrakı yorumumda yazdım onu da acılan konu altındakı yorumlardan gereksız yerlere gelenler,konuya yorum yapacagına mıllete satasanlardan vb rahatsızm buda benm dusuncem.Hepımızın dusuncesı farklı burada sızın gıbı dusunenler de var benım gıbı dusunenler de .Ben sadece fıkrımı soyledım tartısma amaclı yazmadım.

Şimdi bu konuyu okuyupta
Köseyede cekilinmez ki canıııımm
Napsak

Size katılmıyorum
insanlar rahatca kendi acılarından konulara yorum yazabilirler
konunuza comak sokmak gibi oldu ama sizde öylesiniz nasılsa )

He o almanyada olandı galiba dimi kocasıyla neden barışıyor onuda anlamıyorum kocan var neden sevgilin var aha deni göz ardı eytim gıcık oluyorum yorumlarına
Evet evet oydu sanki.yok mu bi haber alan yok mu gören? Bir de eşi zindana gel diyen bir arkadaş vardı o da en son zindana geri döndü sanırım.onu da çok merak ediyorum.hep bınlar işte merak.

Biraz hak veriyorum aslında. Konuya bodoslama dalıp karşımızdaki insanı kıracak cümleler kurabiliyoruz.
Düşüncelerimizi açıklarken karşımızda bir insan yokta sanki kum torbası varmış gibi saldırabiliyoruz. Sonra üzülüyorum ben, kimse kimsenin halini tam olarak anlamaz ancak yazılan kadar bilgi sahibi oluyoruz, neden bu kadar sert cümleler kurdum, yeri değildi diyorum kendime açıkçası.

Olur başka isteğiniz
Hatta forumun adı da artık "Konu sahibinin gönlünü hoş tutma yeri" olsun
Konusunda istediği cevapları alamayan gelip böyle bir konu açıyor
Ha canım he sen aslansın sen kaplansın sen haklısın

bütün bunları hiç tanımadığı başka bir kadına '' kibirlisin, kalitesizsin, saygısızsın, hade naş'' gibi kelimeler kullanan bir insan mı yazıyor.
bu güzel konuşup güzel gördüğünüz bakış açınız, yargılamadığınız tavrınız mı ?

Haftada bir iki tane böyle konu açılmasa dişimi kırıcam
Ya şimdi ben de yazıdaki imla hatalarına acayip gıcık oldum bunu da mı söylemiyah?Ayrı olması gereken her de ve da bitişik,bitişik olması gereken her -ki ayrı yazılmış.Dert diye açıcam o konuyu ama, koca koca kadınlara da bu yaştan sonra imla öğretilmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…