- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.649
- 798
- Konu Sahibi sentinushera
-
açılan konulara gelip arada çomak sokan arkadaşlar oluyor burada. benim sözüm onlara.
konuyu beğenmiyorsanız, inanmıyorsanız köşenizde durun. dail olup neden kirletiyorsunuz konuyu. zaten bir derdim var adı altında ki konuya dahil olup bir de sizler dert oluyorsunuz insanın keyfini kaçırıyorsunuz. sonra da size ters cevap verildiğinde, egonuzumu tatmin ediyorsunuz anlayamıyorum ben o kişilikte ki insanları!
kalitene düşemem gibi çirkinleşe biliyorlar.
bunu yapmak zorunda değilsiniz.
biraz edep, adap, biraz saygı lütfen.
bunları duyamıyorsanız da karışmayın.
burası kavga etme kürsüsü değil. muhakkak her tür insan mevcut ama derdim var konu başlığı altında gelip de çomak sokulmasına şiddetle karşıyım.
güzel insan güzel söz söyleyen ve güzel bakan insandır.
dilerim hep güzel bakmasını bilirsiniz.
inanmadığınız konularada dahil olmazsınız.
sevgiler
açılan konulara gelip arada çomak sokan arkadaşlar oluyor burada. benim sözüm onlara.
konuyu beğenmiyorsanız, inanmıyorsanız köşenizde durun. dail olup neden kirletiyorsunuz konuyu. zaten bir derdim var adı altında ki konuya dahil olup bir de sizler dert oluyorsunuz insanın keyfini kaçırıyorsunuz. sonra da size ters cevap verildiğinde, egonuzumu tatmin ediyorsunuz anlayamıyorum ben o kişilikte ki insanları!
kalitene düşemem gibi çirkinleşe biliyorlar.
bunu yapmak zorunda değilsiniz.
biraz edep, adap, biraz saygı lütfen.
bunları duyamıyorsanız da karışmayın.
burası kavga etme kürsüsü değil. muhakkak her tür insan mevcut ama derdim var konu başlığı altında gelip de çomak sokulmasına şiddetle karşıyım.
güzel insan güzel söz söyleyen ve güzel bakan insandır.
dilerim hep güzel bakmasını bilirsiniz.
inanmadığınız konularada dahil olmazsınız.
sevgiler
Senın gıbı dusunuyorum ama burayada gelmısler bak yapacak bırsey yokHa bide hemen cinsel içerikli oldumu yada konu farklı oldu mu ilk yorumda fake bu fake diye atlamıyolar mı o da bi ayrı neyse,
Evet evet oydu sanki.yok mu bi haber alan yok mu gören? Bir de eşi zindana gel diyen bir arkadaş vardı o da en son zindana geri döndü sanırım.onu da çok merak ediyorum.hep bınlar işte merak.He o almanyada olandı galiba dimi kocasıyla neden barışıyor onuda anlamıyorum kocan var neden sevgilin varaha deni göz ardı eytim gıcık oluyorum yorumlarına
Peki bidaha olmaz
Ya şimdi ben de yazıdaki imla hatalarına acayip gıcık oldum bunu da mı söylemiyah?Ayrı olması gereken her de ve da bitişik,bitişik olması gereken her -ki ayrı yazılmış.Dert diye açıcam o konuyu ama, koca koca kadınlara da bu yaştan sonra imla öğretilmez ki.Haftada bir iki tane böyle konu açılmasa dişimi kırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?