Merhaba arkadaşlar maddi sıkıntı açıdan bir işe başladım işe girdim Bir markette tezgahtar olarak çalışıyorum 5 aydır orada çalışıyorum başlarda fark etmedim ama son zamanlarda patronumun bana olan ilgisini fark ettim Kendimi çok kötü hissetmeye başladım ve hala da öyle hissediyorum İlk başlarda Tabii ki de tavrımı koydum mecbur olduğumu fark ettim çalışmak zorundaydım çünkü O da tavrımı farkedince biraz mesafeye koydu ama İlerleyen zamanlarda tekrar devam etti bu süreç Sabahları Günaydın yazmalar gün içinde aramalar devam etti sürekli sonra bir an ne oldu bilmiyorum ben de kendime boşlukta buldum herhalde Çünkü eşimin bana olan ilişkisi artık çığır açmıştı benimle hiç ilgilenmiyordu evlendiğimizden beri ben zaten sürede sitem ediyordum eşime Bakarmış Hatta işten bile Çıkmak istediğimi söyledim ona O da ne oldu bir şey mi oldu deyip sürekli sorup sorup durdum Hayır işten çıkmam gerekiyor dedim ona yapmam için hiçbir şeye de gayretle gösterme diyordu Çünkü çalışmamı istiyordu hatta ona çok açık bir delile burada bir adam müşterim var sürekli gelip bana acayip acayip sorular soruyor bana çıkma teklifi etti falan dedi eşim başta bunu biraz sinirle karşıladı ama ondan sonra umursamazlık bir şekilde sustu mecbur oldu mu o zaman fark etmiştim işte çalışmak zorunda olduğumu Her neyse Arkadaşlar kendime çok kötü hissediyorum Şu ana kadar hiç yanlış bir şey yapmadım ama tek sorun o adam aradığında cevap veriyorum Ne yapıyorsun dediğimde İyiyim sağ ol sen ne yapıyorsun diyorum ve bu bile bana kendimi çok kötü bir şekilde hissettiriyor sanki ona karşı açık bir kapı bırakmışım gibi hissettiriyor eşime çok seviyorum ona karşı bir ihanet etmek istemiyorum asla İşten de çıkamıyorum şimdi diyeceksiniz ki ister Neden çıkamıyorsun sanki işim yok hayır arkadaşlar benim bir okuyan evladıma bu saatlerde bana Uyan saatlerde iş yok Mecbur çalışmak zorundayım o işe de gitmek istemiyorum Ne yapacağımı bilmiyorum eşimin bana olan ilgisizliği çok görüyor artık beni bugün işe gitmedim Benimle ilgilenir vakit geçiririz beraber çocuğu ile ilgilenir diye ama gene ilgi falan yok