Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığı görür görmez anladım, kesin yargılayacak birşey var. Ahhaha. Nasıl da biliyorlar ettikleri şeyin ne olduğunu.

Konu sahibi; evliye gönül verme eve gider unutur. Sizinki boşanacak derken bi bakmışsınız çocuk yapmışlar. Olmaz olmaz demeyin. Oluyor.
Açılmış bir dava bile yoktur eminim, sorsan karısı boşanmak istemiyor olur.

Aptallığın adını da aşk koymuşlar. Böyle durduğu yerde adamın karısını kıskanma hakkını bulur kendinde. 😄

Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.

Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
Adatilan kadın olsam ömür boyu bosamazdim sırf senin gibileri hep diken üstünde tutmak için

Açılmış bir dava bile yoktur eminim, sorsan karısı boşanmak istemiyor olur.

Aptalların adını da aşk koymuşlar. Böyle durduğu yerde adamın karısını kıskanma hakkını bulur kendinde. 😄

sadece kadın boşanma davası açabiliyor çünkü :KK53:

Son düzenleme:
Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.

Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
Bazenleri pazenleri... Pazar yeri... Karışır buralar benden söylemesi...

Not : kimse kimseyi kınamasın. İnsan psikolojisi değişiktir... Hepimiz hidayete erelim..

Emin ol karısıyla arası kötüdür..
Senin kıskanma hakkın da yok bu arada. Evli adama metres olan sensin.
Karısı öğrense, saçını başını yolsa, sana maddi manevi tazminat açsa haklıdır.
Onsuz yaşamayı öğrenmen çok daha doğru olur. Ayrıl o karaktersizden. Karısı 1,sen 2numarasın. 3numara olmadığının garantisi de yok.

Bir de ciddili yorum yapayım. Bir insan evliyse evlidir. Yok aile hayatı kalmadı, yok mutsuz, yok ayrı yaşıyor... Bunlar aldatmaya bahane değil önce bunu öğrenin
İnsanlar ne b.k gibi evlilikleri yürüyor kadın erkek farketmiyor. Kavga dövüş yaşıyorlar ama adliyeye gitmek akıllarından geçmiyor. Bekle Allah bekle, boşanacak diye. Heheh.

Bazenleri pazenleri... Pazar yeri... Karışır buralar benden söylemesi...

Not : kimse kimseyi kınamasın. İnsan psikolojisi değişiktir... Hepimiz hidayete erelim..
Neden ki yaaa? Biz hep yaldır yaldır geldiydik iki kınayalım diye?

İnsanlar ne b.k gibi evlilikleri yürüyor kadın erkek farketmiyor. Kavga dövüş yaşıyorlar ama adliyeye gitmek akıllarından geçmiyor. Bekle Allah bekle, boşanacak diye. Heheh.
Hakkını yemeyelim şimdi masum ve adeta melek olan adam boşanacak da kadın inatla boşanmıyor aşka hiç saygısı yok püüü 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X