Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız konudan bağımsız. Bu ülkede ölmek boşanmaktan kolay. Medeni kanuna da bi el atılması lazım. İnsanlar boşanamayacağım korkusu ile evlenmiyor bile. Evli ise boşanmakla uğraşmak yerine böyle durumlar ortaya çıkıyor...

Toplum olarak iyi zamanlardan geçmiyoruz...

Valla canım mutsuz olan boşanmak isteyen erkek boşanır ama istemeyen boşanmaz bi yandan da sevgilisine yalan söyler yok karımı sevmiyorum ,yok evliliğim kağıt üstünde, yok evlilik hayatımız yok falan ama inan hepsi palavra seni oyalıyor işte hayatına renk katıyorsun sonuç da gece güzelce karısına sarılıp uyuyordur merak etme tabi sevistikten sonra sen de burda konu aç 🤪😅

Yalnız konudan bağımsız. Bu ülkede ölmek boşanmaktan kolay. Medeni kanuna da bi el atılması lazım. İnsanlar boşanamayacağım korkusu ile evlenmiyor bile. Evli ise boşanmakla uğraşmak yerine böyle durumlar ortaya çıkıyor...

Toplum olarak iyi zamanlardan geçmiyoruz...
Evet ya. Halamın davası 3 yıl sürmüştü. 3. Yıl. 3. 3. Boşan boşan bitmiyor.

Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.

Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
Bu nasil bir karaktersizliktir nasil bir gevşeklik ucuzluktur??bir kadin olarak pes diyorum PES. Sizin sevginizede iliskinizede .............🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Sakin ol kuzum. İnsan neyi ben asla yapmam derse başına gelir. O yüzden ve. Vitesi bire düşürürüm böyle durumlarda...
Bu mu gelecek şimdi başımıza? Yapma yahu. Seçimler ve sonuçları işte basbaya. Bizlik durum yok.

Yargılamaya geldim ama yazmıyorum, başıma falan gelmesin. Sizin gibi olmaktan korktum 🙄

Metreslerin yüzsüzleri de ayrı bi iğrenç oluyor.

Bir de ayrı yatıyorlar demez misin, hayır nerden biliyorsun yanlarında mısın?
Komik ve zavallı görünüyorsun buradan bile.

Şöyle birkaç senaryo yazayım sana yağmurdamlasıcım, adam boşanmayacak, kıskançlıktan çatlayabilirsin.
Hadi oldu denk geldi boşandı. Seni almayacak :)
Hadi şaştı da seni aldı.
Seni de aldatacak:)
Çünkü neden olmasın 😄
Hoff neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X