Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karısını boşayıp sizinle evleneceğini, boy boy çocuk yapıp mutlu mutlu yaşayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Diyelim ki gerçekten yazdığım gibi boşandı geldi sizinle nikah kıydı. Bu adam beni de birgün terk eder diye korkmayacak mısınız? Nasıl yaşanır ki
böyle?

Karısını boşayıp sizinle evleneceğini, boy boy çocuk yapıp mutlu mutlu yaşayacağınızı mı düşünüyorsunuz? Diyelim ki gerçekten yazdığım gibi boşandı geldi sizinle nikah kıydı. Bu adam beni de birgün terk eder diye korkmayacak mısınız? Nasıl yaşanır ki
böyle?
Bazenleri korkar bazenleri korkmaz 😅

Yargılamak için degil kafadan hesap yapmak için yazıyorum
Ülkenin nüfusu 82 milyondan fazla dimi
Tabii fazla bukadar genç bekar erkek varken sadakatsiz yalancı verdigi sözü tutamayan bir erkegi nasıl buldunuz

Arkadaşlar birde şey yazıyorsunuz ya, karısını aldatan adama nasıl güveneceksiniz diye yahu onu düşünecek yetiye , ahlaki değerlere sahip olsa evli adamla birlikte olur mu?

Aynı yolun yolcusu ikiside.

O yüzden böyle akıl fikir,vicdan gerektirecek sorular sormayın bu hanım ablalara.

Aynen, ayrı yatıyorlardır eminim. Hatta çocuk varsa kesin çocuk için birliktedir. Karısını da hiç sevmiyordur ama kadın ona takmıştır ve boşanmalarına izin vermiyordur İçi kan ağlaya ağlaya kadından ayrı uyuduğu evine gidiyordur arada bir
Bir kere aldatan hep o potansiyeli taşır çünkü karakter meselesidir bu. Evliyken başka kadınlara kadın gözüyle bakan yarın da size yapar haberiniz olsun.

Tabi tabi kesin kadın boşamiyordur 😏
Metresi olduğunuz adam bir gün sizi terkeder ama eşinden boşanmaz.

Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.

Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.
İnsan kendine ait olanı kıskanır ortada sana ait olan bi adam yok seninkinin tapusu karısında kıskanmak onun hakkı ama ortadaki mal belli karakter yoksunu bir adamı kıskanmayacak kadar akıllı bir kadındır umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X