İyi de kopmasın da ne yapsın saçta derman mı bırakmışsınız ! İşlem üstüne işlem, boya üstüne boya bir de açma valla komple kel kalmadığınıza dua edin. Benim de saçım Şubat ayında yandı kolajen içerikli şampuan ve bakımlar çok işe yarıyor.
Yarım ayı kullanmak çok zor sürekli düşüyor saçtan taradıkça. Kullanmış biri olarak tavsiye etmem, saçınıza 6 ay zaman verin toplanması için.
Sentetik saç kokuyor ayrıca. Barbie bebeklerin saçları gibi yapay oluyor. Onu geçtim gerçekten kokuyor. Gerçek saç alacaksınız paraya kıyıp ama onda da yarım ay kullanmanızı önermem.
en az 1 ay olması lazım işlemlerin arasında. yanarda koparda tabi normalelseve in bakım yağları çok güzel kullanıyorum tavsiye edeblirim.
Bence sacininazicik dinlendir islemlerden omce. Cok ust uste yapmissin.
Kotu olmus. Umarim biran omce duzelir.
o kadar kimyasaldan sonra kopması normal
Aslında çok bilinçliy dim'de...Kuaförüm kesinlikle kopma;yanma dökülme olmayacak diye ikna etti.para içi.herzaman kimden de fazla Ücret Aldı.
Haklısınız.Kendim ettim;kendim buldum diyorum.bir kuaförün hatası Yüzünden;sürekli çözüm Aradım.Sanırım benden de düşer.saç az.ve ince telli.
Şimdi o yarım ay saçta dört beş tane boncuk var ve kendi saçınıza onlarla tutturuyorlar. Eh o kadar az boncuk düşüyor haliyle tararken. Ben de saçlarımı yaktım altı yedi ay önce şu an nispeten iyi durumda ama görseniz kuruluğuna ağlarsınız. Yapacak bir şey yok bol bakım. Bütçem az derseniz Morphose ürünlerini alın hem ucuz hem de kaliteli.
o boyanın üzerine de çok boya yapmışsın ama sen canım.
bir süre dinlendir saçını cnm 3-4 ay bile olsa ve açık renkler dha çok yakarBencede hakettim..cok bakim yapmasaysim (surekli yaparim)keldim biliyorum.kuafor hatasini duzeltecegim diye sacimdan oldum.
bir süre dinlendir saçını cnm 3-4 ay bile olsa ve açık renkler dha çok yakar
özelden bir saç maskesi atacağım sana ben kendim kullanıyorum düzenli kullanıldığında cidden etkisni gösteriyorInsallah arkadasim.sabirla bakim yapip dinlendirecegim.En onemli aksesuarimiz sacimiz.
Benim'de. Cok kuru bol bol keratin uyguluyorum.insallah duzelir saclarimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?