Tuana01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 814 505 103 44 3 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tuana01 #21 sabahvesen .!.: özelden bir saç maskesi atacağım sana ben kendim kullanıyorum düzenli kullanıldığında cidden etkisni gösteriyor Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim arkadasim.mutlaka uygulayacagim.Normalde bakim yapmayi seven biriyim.
sabahvesen .!.: özelden bir saç maskesi atacağım sana ben kendim kullanıyorum düzenli kullanıldığında cidden etkisni gösteriyor Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederim arkadasim.mutlaka uygulayacagim.Normalde bakim yapmayi seven biriyim.
yazarhanim35 Yazar Hanım Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 29.444 43.943 798 3 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tuana01 #22 Tuana01 .!.: Cok tesekkur ederim arkadasim.mutlaka uygulayacagim.Normalde bakim yapmayi seven biriyim. Genişletmek için tıkla... bu saç kremi gibi cnm haftada 2 kere banyoda sampuanladıktan sonra saçın tamamına sürülüp durulanıyor. ve krem kullanmış gibi yumuşacık yapıyor saçı.
Tuana01 .!.: Cok tesekkur ederim arkadasim.mutlaka uygulayacagim.Normalde bakim yapmayi seven biriyim. Genişletmek için tıkla... bu saç kremi gibi cnm haftada 2 kere banyoda sampuanladıktan sonra saçın tamamına sürülüp durulanıyor. ve krem kullanmış gibi yumuşacık yapıyor saçı.
Tuana01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 814 505 103 44 3 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Tuana01 #23 vivelamour .!.: Keratinden çok kolajen bakımı ile saça pigmentlerini yeniden yüklemeniz gerek. Bizim gibi durumlarda keratinden çok kolajen bakımı önemli. Genişletmek için tıkla... Aaa bunu bilmiyordun.keratin ilaci saniyordum.iyiki konu acmisim.Cok tesekkur ederim.
vivelamour .!.: Keratinden çok kolajen bakımı ile saça pigmentlerini yeniden yüklemeniz gerek. Bizim gibi durumlarda keratinden çok kolajen bakımı önemli. Genişletmek için tıkla... Aaa bunu bilmiyordun.keratin ilaci saniyordum.iyiki konu acmisim.Cok tesekkur ederim.