- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Kendisine söyledim doktorlara bir sürü para dökmüşler ama olumsuz bunu yenemeyeceğini düşünüp en azından hamile kalmayı başarabileyim bari diyorHamile kalabilir ama neden vajinusmusu yenmeden hamilelik düsüncesine girmis anlamadim.İleride sorun olacaktir keske once vajinusmusu cozumlese..
Dediklerinizi okutuyorum arkadaşıma aklına koymuş Sezeryan yaparım diye korkuyor hamile kalamam diyeDoğumu nasıl yapacak? Bebek kontrolleri? Önce vajinusmusu yenmeli. Yoksa işler daha da kötüleşebilir
Kuzum 3 yılı dolacak nerdeyse hemen hemen bir yerden başlamam gerekiyor diyo benden yardım istedi bakabilirim diye sizlere sorayım dedim bendeYeni evliyse acele etmesin hamilelik için ilk önce sorununu halletsin bence.
Bence yanılıyor. Bana çok mantıksız geldi. Sonuçta vajinusmusu yenmesi gerekiyor çocuk varken iyice zorlaşır ki eşiyle problemlere bile yol açabilir bu durumDediklerinizi okutuyorum arkadaşıma aklına koymuş Sezeryan yaparım diye korkuyor hamile kalamam diye
Eşiyle anlattığı kadarıyla söylüyorum bunu problem yapan biri gibi gözükmüyor ama haklısınız vallaBence yanılıyor. Bana çok mantıksız geldi. Sonuçta vajinusmusu yenmesi gerekiyor çocuk varken iyice zorlaşır ki eşiyle problemlere bile yol açabilir bu durum
Evde dilatörleri var onunla yapıyor ama eşli denemeye gelince duruyor yarısını alabiliyormuşBende vajinismus hastasiydim. Kendim yendim dilatorle bu site sayesinde.. yenmeden hamilelik düşünmesin derim...
Sezeryan veya normal doğum önemli değil. Bu erteleme hastalığı.. sağlıkli bir cinsel hayat yaşamak varken kendine yapmasın.. ileri derecede vajinismus olduğunu düşünmüyorum..Dediklerinizi okutuyorum arkadaşıma aklına koymuş Sezeryan yaparım diye korkuyor hamile kalamam diye
Evet o şekilde hamile kalabilir. Allah yardımcısı olsun zor bi durumKuzum 3 yılı dolacak nerdeyse hemen hemen bir yerden başlamam gerekiyor diyo benden yardım istedi bakabilirim diye sizlere sorayım dedim bende
Peki yinede bu şekilde hamilelik olabilir miSezeryan veya normal doğum önemli değil. Bu erteleme hastalığı.. sağlıkli bir cinsel hayat yaşamak varken kendine yapmasın.. ileri derecede vajinismus olduğunu düşünmüyorum..
Amin canım gerçekten zor ortadaki kası geçemediğini söylüyor herşeyi yaptım diyoEvet o şekilde hamile kalabilir. Allah yardımcısı olsun zor bi durum
İlişki esnasında beline yastık koysun penis girince nefes alıp versin ikinsin. Birde ilişki yaşamadan önce 4. Dilatoru çok çalışıp öyle denesin..Evde dilatörleri var onunla yapıyor ama eşli denemeye gelince duruyor yarısını alabiliyormuş
Ben kaldım düşükle sonuçlandı. Tavsiye etmiyorum. Aklında hep olucak o hastalık. Tavsiyelerimi söyledim kendi bilirPeki yinede bu şekilde hamilelik olabilir mi
Bunu mutlaka söyleyeceğim yanımda hatta okuyor ıkınsın diyorsunuz tamam başka ne yapması gerekiyor pekiİlişki esnasında beline yastık koysun penis girince nefes alıp versin ikinsin. Birde ilişki yaşamadan önce 4. Dilatoru çok çalışıp öyle denesin..
Ayyy gerçekten zor bir durum yA inanın çok üzülüyorum arkadaşımaEee peki doktor kontolunde alttan muayneyi dusundu mu hichamile kalirsa illa ki yasicak bende sezeryan dogurdum ama alttan muayne kac kez oldu hatirlamiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?