Yarım kalanlardan yıldım..

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Kızlar bugün çok içliyim.

Önceden tanıdığım ve beni çok isteyen biri vardıAma serseri gibi geldipinden reddettim hep..Irakta işçi olarak çalışıyordu.Enson ben bunu facede görüp hal hatır ettim.Allem etti kullem etti beni kendine sevgili yaptı.Evilik çocuk istemeler.4ay konuştuk.

.Birkez geldi herşey güzeldi mutlu ayrıldı.Sonra ilgisi azalmaya başladı.

An geliyor kararsızım hersey gelince belli olacak diyordu.Anlaşamıyoruz diyordu halbuki birşey yoktu.Yine de günlük güzelce konuşuyprduk. .

(Anlaşamadığımız arabasını sevmiyordum 1960 ların arabası.Çok düşkünmüş ona., Be kendi mahallemde oturmak istiyordum.O da ailesinin yakınında.Bir de borç istemişti vermemiştim..Bunlar olabilir ama geçerli mazeret depil bana bunlar.Hiç zor anlar yaşatmadım ben ona hep iyi oldum.Maddi konularda seni zorlamam dedim.Maddi sıkıntısı vardı borcunu yeni bitirmişti.Biriktirecekti. artık.)

Halbuki ben sevmeye başlamıştım bu sefer.Talipler arasında nadir insana ısınırım bir de.O kadar peşimde koştu yaptığına bak.(Hiç evlenmemiş benden biraz küçük)


.Böyle dedikçe ben de bitirdim iki üç kez. Arkasıdan arıyordu.

Ben ozaman çabuk gel diyordum.""Maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum artık" diyordu.Bakarız diyordu ama sürekli fikri değişiyordu.

En son aşık değilim uzaktan zor ;ben yaza kadar gelmeyecem dedi.. Farklıyız sen durgunsun ben canlı dedi.

Zorla hayatıma girdi yine kendi gitti...


İki hafta oldu... Neyse...Üzülüyorum ben artık böyle yarım kalan işlere...




Geçen üç dört gün oldu.İşyerimde başka bölümde çalışan biriyle tanıştım.Kantinde arkadaş ortamında.
Benim yaşımı duymuş birinden.Çok şaşırdı ;23 falan gösteriyorsun dedi.Neyse molada bunla karşılaştık.Gece vakti uzunca ve güzelce konuştuk.

Telimi istedi.
ilk mesajı o attı.
Meaajlaştık.Üç dört gün sürekli..Ara ara yani..

Geçmiş sevgililerimi sordu.Tanımaya çalıştı.ilgisini çektiğim belliydi.Teli kapayınca "sesin çok hoş "falan dedi.

.Yalnız bu arada bir sorun var ki sevinemiyorum...Oniki yaş küçük benden.(evli değil onu da öğrendim)

.Bugün dışarda görüştük.Sohbet ettik.Bakıştık arada.Güzel ve naif baktı genellikle..

İlgisini çektim ama evlilik düşünmüyordur benle öyle bir izlenim vermedi.Boş vaktini doldurmak belki..Öyle hissediyorum.Yada kafası karışık şuan.(sizce?)

Daha büyük sorun şuki etkilendim..Hem de oldukça..
Daha daha büyük sorun ise..İmkansız aşklardan yıldım.Yarım kalanlardan...Birine alışıp ;sevip ayrılmaktan...Hevesim kursağımda kalmaktan ..Kaybetme korkusu başladı..

Zaten kendime güvenim kalmadı.Son kişi bile benden sıkıldı.Ki zamanında ben onu sallamamıştım..Bu da sıkılır diye tedirginlik; mutsuzluk diz boyu şuan...

Nasıl davranayım kızlar.O Benden sıkılmasın.Ben istemeyeyim :)
Efkarlıyım çok.
Üstelik görüşmeden gelince o benim aklımda kalmış gibi msjlaşma isteği oldu bende.O son majlarımı görmedi bile..Sanki aklında mı kalmadım.?

. .Umursamayım bunu ben yaa..


Siz de birşeyler söyleyin göremediklerimi belki..
 
Son düzenleme:
Sondan eleme yapmaya basliyorum.
12 yas fark, helede bayanin 12 yas buyuk olmasi cok cok asiri.
En sonki sahisi eledim.

Diger kisiylede zaten hic bi iliski yokki. " orda bir kiz var uzakta, gitmesekte, gormesekte o kizla sevgiliyiz' ayaklari bunlar. Eminim seni secmesindeki tek sebep uzak olman. Yakin olsan daldan dala nasil konucak hasbam? Tek sen degil yani anliycagin. Boyle olur bi isler. Diger kizla aralari limuni olunca sana sariyor.
 

Yok o evlenmeyi düşündü önce de..Farklıymışız.O kendi gibi fıkır fıkır istiyormuş.Belki de maddi olarak çetin ceviz buldu beni.Maddiyatımı yoluna serseydim bırakmazdı beni..Çok zoruma gitti ama yalan yok..

Sonuncusundan çok etkilendim ya ..O da etkilendi de kendini yaştan dolayı tutuyor gibi geldi..Yada tanımaya çalışacak bilemiyorum ama en kötü ihtimali düşünecem .Yaş meselesi o istese de mi olmaz ki...Aslında o istese oldugu yere kadar diyesim var ama ..of..
 

" senle evlenmek istiyorum ama.."Bahaneler bhaneler. Hic biride " oo zengin kiz, en bi sevdigim, azcik gonul eglendirek senle" demez. Sende diyosun maddiyat cazip geldi ona. Bumudur sevgi?

Digeriyle bilemedim. Hersey bi kenara turk kulturunde baski en vazgecilmezimiz. Ailesi uygun gormuycek. Senin yasin kac? Onun kc?
 

Erkekler bu kadar yas farkını bir süreden sonra takmaya başlarlar.
Diyelim ki kabul etti ciddisiniz, evlendiniz.
E 10 sene sonra sen daha da büyük olacaksın.
Onun daha genç çağları olacak.
Uyum sağlayabilecek misiniz.
Onun sıkılmamasini?

Bence fazla kaptırmayin.

Iraklı bana güvenilir gelmedi.
Dengesiz.

Belki doğru insanın hayatınıza girme zamanı gelmemiştir.

Acele etmeyin yarım kalmasın.

Biraz gerçekçi olun.
Biraz fazla duygusal düşünüyorsunuz.
 
Ben 38 yakında 39 olacam o 27 .Ama görsen aynıyız..Sonrası bilemiyorum ..
 
Olsa gittiği yere kadar diyeyim çocuk doğurayım ama ya çok alışıp da ayrılmak zor gelirse ..


Doğurganlığım gittikçe azalıyor bu arada..Son yıllar..Şimdi olmazsa ömür billah bu olayı kaybedecem..
 

Anladım anne olmak isteği sizi duygusallığa sürüklüyor.
Yani bilemiyorum. Dediginiz gibi ya adam bırakıp gidince çok.mutsuz olursanız.

Belki gitmez ama %50 ihtimal var şuan.

Biraz daha konuşmayı ilerletin. Elbet anlarsınız.

Yaşınızı biliyordur heralde tepkisi değişti mi hic. Nasıl davranıyor.
 
Bi kadinin bi erkekten 12 yas buyuk olmasi evlilik icin buyuk sorun. Sen 40 yasindasin adam 28. Olabilecek gibi degil. Fiziksel, ruhsal uyum nasil yakalanacak? Hadi siz oldurdunuz, aile nasil kabul edecek? Hadi aile kabul etti cevreyle nasil ugrasacaksiniz? Hadi siz hallettiniz cocugunuz olsa o bile hayat boyu annesinin babasindan 12 yas buyuk olmasinin derdini yasar. Insanlar surekli alay edecek. Ben olsam zaten mental uyumu bulamazdim kusak farki var arada. Hadi sen yakaladin. Ama cevre de adami cokertir onu da dusun.

Gerci ben bu cocugun sadece iyi vakit gecirmek icin flortlestigini dusunuyorum. Ama diyelim ki kucuk ihtimal de olsa ciddi bakti, ne kadar saglikli olur? Hemen hemen hic
 
Şimdi biz adamın düşuncesini karakterini bilmiyoruz. Sen tanıyorsun en dogru kararı sen kendin verirsin canım.
Acele etme biraz daha tanımaya calış. Zamanla herşey kendini gösterir zaten.
 
Aradaki yaş farkı çok büyük. Bir örnek vereyim. Hugh Jackman ve ondan 15 yaş büyük eşi:

Bu resim Hugh Jackman 25, eşi 40 yaşlarındayken çekilmiş. Kadın burada yaşına göre süper ötesi gösteriyor. Fakat bu kalıcı değil.



Bu da şu anki halleri. Hâlâ güzel kadın ama annesi gibi duruyor ne yazık ki. Aralarındaki bağ ve kadının özgüveni sayesinde bu onlar için bir sorun olmayabilir ama eminim ki bunu herkes yapamaz. Ben onun yerinde olsam yaşlı gösteriyor olmam benim için oldukça özgüven zedeleyici olurdu. O yüzden ben cesaret edemem.Ayrıca görüntü dışında da yaşın getirdiği problemler var. Siz bunun altından kalkabilir misiniz, bunu düşünün en başta.
 
Arada ki yas farki cok.sen 39 o27 .
Seni anlamaz cunku erkekler cok gec olgulanisiyor o da olgunlasirsa tabi:)
Belki de ciddi bi ducsuncesi bile yoktur.
 
senden sıkılmıyordur da bence yenı heyecan arıyordur hayatında bıkac gun msjlasınca da heyecanı gecmıstır çünkü konusacak seyler bıtıyor sıkıcı olmaya baslıyor bı sure sonra :) herkes benden sıkılıyor dıye dusunme yolver gıtsın dogru kısı degılmıs demekkı ..ilk anlattıgın sahıs hakkında yorumum bı daha konusmaman kararsız ınsanlardan her zmn zarar gelır adam gıbı sozunde dursun .
 
imkansıza yönelmezseniz bu tarz olma ihtimali yüksek hayal kırıklıkları yaşamazsınız.
bir ilişki bittikten sonra diğerine başlama girişimi açısından acele etmişsiniz (2 hafta oldu ayrılalı yazmışsınız, 2 numarayla da 4 gün önce tanışılmış).
paniğe de lüzum yok acele etmeye de. bunlar size yanlış kararlar verdirir.
mantıklı bakınca ne yapacaksınız sizden 12 yaş küçük biriyle?
şu an çekici gelse dahi sizi ruhen tatmin edemez bu çok açık.
 
herkese 'hah' bu kesin, bunla evlenirim gözüyle bakıp bu kadar kapılmayın. karşısına kim çıksa aşık oluyo gibisiniz. biraz kendinizi tutun. 12 yaş farkı çok fazla. kuşak farkı resmen. zaten niyeti ciddi değildir diyosunuz. öğrenir öğrenmez kestirip atmanız lazım. atmayınca da ayhh etkilendim amaaa :/ diyosunuz. olgunluk göremedim ben sizde.
 
Zorla aşık etme diye birşey yok.
Sizinde ilginiz varmış ve aşık olmussunuz.
Karşı taraf kafanıza silah dayanamadı sonuçta değil mi?
Sevgilin bana sorumsuz bir tip geldi.
Bu duygu karmaşalarına hep sizi sürükleyip yorar gibi.
 
Son düzenleme:
Günaydın.
Boşu boşuna vakit kaybediyormuşsun gibi geldi.
Bu ikisinden de önce başka bir ilişkin vardı onda da aynısını düşünmüştüm.
Elbette hepsi çok düzgün insanlardır, hiç kimsenin karakterine lafım olamaz.
Ancak gördüğüm kadarıyla kendine denk olmayan adamlarla buluşuyorsun. Buluş,takıl asla lafım olmaz.
İyi de bağlanıyorsun,üzülüyorsun sonunda yanlış mıyım?
Niye bunu yapıyorsun kendine?
Küçük değilsin,yanlış anlama genç değilsin,tecrübesiz değilsin.
Boşluktur,yalnızlıktır,inan çok iyi anlarım. O yüzden takılmana,görüşmene,oynaşmana,sevişmene sonuna kadar desteğim. Ama bu garip insanlarla görüşüp sonra da "ben anne olmak istiyorum" demen komik bence.
Emin ol çevrende de imajın bu yönde olduğu için doğru erkekler gelip tanışma gereği duymuyor bile olabilir.
Sabah sabah kırıcı olduysam çok üzgünüm,sadece iyiliğin için konuşmak istedim.
 
Sanki ilk evlenmek isteyene evet diceksiniz gibi hissettim
Hemen kapılıp gönül vermeler yanlış anlamayın lütfen hayatınızda herşey çok çabuk ilerliyor.
İlk çıkan erkeğede hemen evlenecek gözü ile bakmayın bir tanıyın bir etrafınızda pervane olmasını gözlemleyin yani varlığınızın onda mutluluk vermesini onun için vazgeçilmez olduğunu bir hissedin,özgüveniniz bir yerine gelsin .
12 yaş olayı bence fazla onuda tavsiyem eleyin gitsin.Mutlaka hayat standartlarınıza ve görüşlerinize uyacak bir insan çıkacaktır karşınıza
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…