Yarım kalanlardan yıldım..

Yok yaşıma şaşırmasıyla başladı zaten arkadaşlığımız.

Ya olmaz biliyorum.Bir süre normal arkadaş gibi görüşürüm.Çünkü çok yalnızım bugünlerde..
Dostumun erkek arkadaşı benle görüşmesini kısıtlamış.Çok duygusallığım üzerimde..

ya ikisiyle de ben başlamadım.Sondan önceki çok çok istediydi daha önce.Başlarken de çokk istedi.Evlilik istedi zaten.Hoşlanacağım tarzlar belli benim bundan gğvenlik sebebiyle uzak duruyordum. E yani ben de yalnızım.son kişi de kendi ilerletti.Bu da hoşlanacağım tarz..Yoksa o istese de ilgi duymazdımSorun şuki hoşlanacağım tarzlar benden küçük oluyor.Yakın dostum birini buldu ve beni ihmal ediyor.Üstelik sevgilisi benle görüşmesini kısıtlıyormuş.Bınun boşluğu da car üzerimde..
Sadece arkadaş olarak görüşeceğim zaten oma da öyle ima ettim.O vakir geçirmek için benle birliktedir zaten.Bundan nerdeyse eminim.

Haklısın doğru adamlar sıkılmaz oldugun gibi kabul eder öyle sever.

benden borç istemişti deyince okumayı bıraktım
ne olursa olsun borç isteyecek tek kişi siz mi kaldınız
hiç haz etmem kadından borc ısteyen erkeklerden

Yok herkese ilgi duymam ben.Önceki arkadaşlara anlattım.Olgunluk çok şükür var da içim öyle çok baygın değil napim.Sen de benim durumumda olsan farklı birşey düşünemezdin diye düşünüyorumBenimki sadece düşünce.Eyleme dökülmedi.

Allem etti kullem etti.Ben arkadaş olarak görüşrlim dedim.yok evlilil çocul dedi.

Lalecim yorumun için tşk ederim.Arkadaşlara geri bildirimler yaptım zaten Şunı ekleyeyim.Sevişmek değil de yalnızlık dıygusunun giderilmesi ve biraz da yaş çocuk baskısı.Kahrolmuyorum bu sebeple çok şükür ama..Fırsatlar olunca degerlendiriyorum..Genelde benden küçükler ilgileniyor görüntüden dolayı.Yaşıtım hoş kişilerle karşılaşamıyorum.Zaten çocuksız olmalıYani çocuk kendinde kalmamalı.Çok sevmem lazım böyle olması için.Yaşıtlarım zaten çok çökmüş oluyor.Zaten çok talip de olmuyor napalım ama.Ben sanırım böyle evlenemeyecepim..
Bu arada aslında hep R nin yeribe koyacağım birini arıyor gönlüm mecburen..

Öncelikle buldumcuk olup sevgilisi dostu ile görüşmesini kısıtlıyor ya da yasaklıyor diye
buna uyan, he diyen kişiliksizden dost olmaz canım. O karaktersizin üzerine bir çarpı at.

Sonra senden 12 yaş küçük olan da şimdiden olmaz bu iş diye göz kırpıyor be canım.
En azından en başından böyle göz kırpan konulara başlamadan nokta koyuversen bu kadar yıpranmazsın.

Sevme ve sevilme ihtiyacının farkındayım.
Ama biraz daha oluru görünen ilişkilere yakın durmanı tavsiye ederim.

Mutluluklar..

bence ikisi de sana uygun değil Iraklı bir öyle bir böyle
ciddi düşünmüyor bence
erkek biraz dediklerinin arkasında duracak
zaten onla iş btmiş

diğeri hem yaşça küçük hem o da ciddi gelmedi
bence gerçekten denk olduğun biriyle ciddi ilişki yaşamak isteyen biriyle başla
yoksa bu ikisi de sonuca varacak gibi durmuyor
zamanını boşa harcıyorlar

Teşekürler yorumun için.Yok ilk evlenmek isteyene evet değil..İnsanın hoşuna giden kişiler oluyor.Hızlı ilerlemesi benim etkim değil.Öyle tanıştık birden .

Son düzenleme:
Arkadaş olarak görüşecem.Bugünlerde dostumun olayı yüzünden o da.. .Bir de öbürünün etkisi de üzerimde ..Başka yana kaymamasına dikkat edecem.Çok görüşmeyecem inş.

Haklısın...Diğeri evlilik diye tutturmuştu ama hızlı gitti çabuk söndü..

benden borç istemişti deyince okumayı bıraktım
ne olursa olsun borç isteyecek tek kişi siz mi kaldınız
hiç haz etmem kadından borc ısteyen erkeklerden
Aynen..Ben vermedim ama görüşmeye devam ettim.
Uzaktan birsey anlamıyorum yaza gelecem ben .uzak olmuyor dedi.

Son düzenleme:
daha once bır evlılık gectı mı basınızdan?
Evet ama bunu son kişi bilmiyor.Sordu ilk konuşmamızda.Yok dedim geçiştirdim.Kendimi korumak için dökülmedim hemen.Zaten olmayacak birşey niye söyleyeyim.

ırakta çalışanı geç. ondan hiçbirşey olmaz. bence onunla irtibatını tamamen kes. diğer oğlana gelince, 12 yaş fark çok. şimdi fiziksel olarak belli olmuyor olabilir ama yıllar ilerledikçe fark ortaya çıkacak. o çocuğun gözü ister istemez kendi yaşıtlarına kayacak. sen yıpranacaksın sen üzüleceksin. değer mi? zaten bana olgun biri gibi gelmedi. anca takılmalık zaman geçirir seninle. kendini bu anlamda suistimal ettirme. ha, dersen ki ben de takılmak istiyorum, o zaman takıl. ama senin öyle bir karakterde olduğunu sanmıyorum. sen huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorsun. ama doğru insan bunlar değil emin ol.

inşallah gönlüne göre olur herşey..

Kız sapsik sen çok yaşa emi orda bir kız var uzakta koptum resmen

Evet.Sadece bir arkadaş gibi tutacam münsebetimizi.Şuan kendimi çok yalnız hissediyorum# dostumun olayı# önceki olay .Çok görüşmeyecem..Kapılma hissi geldiği an daha da azaltacam.

Son düzenleme:
Evet.Sadece bir arkadaş gibi tutacam münsebetimizi.Şuan kendimi çok yalnız hissediyorum dostumun olayı ,önceki olay..Çok görüşmeyecem..Kapılma hissi geldipi an görüşmeyi daha da azaltacam.

o dostun sandığın kişiyle de dostluğunu(!) bitir bence. dost falan değilmiş o. inan benim de çok yalnız dönemlerim oldu. bir kahve içecek arkadaşım yoktu. sevilmiyordum yapayalnızdım. ha, şimdi de aman aman farklı bir hayatım yok. ama hep kendi kendimin dostu oldum. sevilmediğimi hissettiğim anda gittim. ilişkilerimde giden taraf hep ben oldum. hiçbiri de arkamdan gelmedi. çünkü zaten sevmemişlerdi.

Ona nasıl üzüldüm anlatamam.Yıllık izindeyim ve çok kötü geçen ikinci izinim .Ağlattı bu durum beni ki çok nadir ağlarım.Ama arkadaşım beni çok sever aslınsa kavga etmişler benim yüzümden.Limonilermiş.Biterse buyüzden biter diyormuş.Onun yanında çok arama dedi.Ki zaten çok görüşemiyoruz ama hergün tellerişiriz.Benim ona akıl fikir vermemden korkıyor bence.Oysa ben arkadaşımın mutluluğunu çok onemserim.Sevgilisini de dikkatli olmak şartıyla destekledim .Bir aylık bir ilşki hem de.
Dışarda görüşmelerimiz iyice kısıtlanacak .Yurtdışı tur düşünüyorduk bu baharda..Ona mümkün depil izin versin artık..Bakalım dostumun tavrı nasıl olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…