Yarım kalanlardan yıldım..

12 yas çokkk
esim ben 10 yas buyuk ,erkek kadindan buyuk olma olayi daha makuldur yaa yani çok, var etrafta
baslarda tabiki soprun etmedim oyle olsa evlenmezedim
ama zamanla yani 10 yilin sonuda sana diyebielcegim tek sey o kadr yas çok asiri fazla deneme bile ebnce ..

iş yüzünden mi yoksa istese gelirde gelmiyor gibi birşey mi?
Para biriktirmek için.Borcu yeni bitti.Biriktirecek artık yaza kadar.Evlensem düpüm parası lazım diyordu.iş aracı almam lazım diyordu.

Yanlis anlamadiysam bir gelicm diyomus bir biz birbirimiz icin uygun degiliz diyomus. Snra sil bastan sevgili olalim, gelicem diyomus.
Aynen ..Kafası epey karışıktı ..Şimdi karar verdi..

Nasıl kısıtlamış?
Ne hakla, ne sebeple.

Ve arkadaşın buna uyuyor mu?

Nasıl kısıtlamış?
Ne hakla, ne sebeple.

Ve arkadaşın buna uyuyor mu?
Bilmem ki zaman gösterecek.işyerinde çok konuşamadık .Ardından watsaptan sitem yazdım biraz.Görmüş cvp vermemiş .Aramadı da.Ben de aramadım çünkü olaya kızgınım sakinleşmeyi bekliyorum.Yani beni atmak istemez ama bu çocugu kaybetmemek için biraz geriye iter beni biliyorum.Benim tavrım daha sağlam olurdu.En azından onu o mesajın ardından arardım.

Bence hiç yazmayın.
Konuşmayın da.
Kendi bilir.
Demek ki uzaklaşmaya bahane arıyormuş.

Bence doğru insan mutlaka gelir hayatınıza acele etmeyin. Bu konular üzerine yoğunlaşmayin.
Farklı seylerle ilgilenin.

Bence hiç yazmayın.
Konuşmayın da.
Kendi bilir.
Demek ki uzaklaşmaya bahane arıyormuş.

Bence doğru insan mutlaka gelir hayatınıza acele etmeyin. Bu konular üzerine yoğunlaşmayin.
Farklı seylerle ilgilenin.
Onun aramasını beklerim biraz..Erkekler konusunda da ot gibi yaşamaya karar verdim.Anladım ben onlarla yapamıyorum.Zorlamanın anlamı yok...Sadece kendimle ilgilenecem yine...Ama dostumun olayı olmayaydı iyiydi.Zor zamanımda yalnız kalmak olacak çünkü...Onu hazmetmesi çokk daha zor...Başka dostum arkadaşım yoktu zaten..Kendimi dengeye sokmam lazım..Yarın bir kurs bakacam..Bu er kişisine de pirim vermeyecem çok görüşmryecem....İnş arkadaşım sevgilisinin bu haksız tahakkümüne pirim vermez..Ben onun zor günleeinde yanındq oldum...Bu bir aylık bir adam ama onu ve oğlunu el üstünde tutuyor gönülleeini fethetti.Bence herşeyi paylaştığımızı biliyor arkadaşım benden çok bahsetmiştir.Ona akıl veememi engellemek istiyor.Adam fenaymış..Eline alınca başka ne yasaklar koyacak bakalım..

Nefesim daralıyor...Arkadaşımın olayı yıktı beni ...Kendimi dengeye sokmam lazım.İyisi mi yatayım uyuayım.Uyumak düşünmemek istiyorum .uzun uzun uyumak..Uyku sorunu iki yıldır vardı zaten.Takmıyordum ama şimdi o bari olmayaydı. ..iyiki yıllık izindeyim.Toparlanmam lazım...

Evet ama bunu son kişi bilmiyor.Sordu ilk konuşmamızda.Yok dedim geçiştirdim.Kendimi korumak için dökülmedim hemen.Zaten olmayacak birşey niye söyleyeyim.
ıste sorunun kaynagı bence
daha once evlenmıs olman degıl, yalan soylemen.
karsındakı de bu ''yalan''ı hıssedıyor olabılır.
yasın var cunku.

hala dostum mu diyorsun bu insana??? kız seni 1 aylık ilişkisi için neredeyse çöpe atmış sen hala buna yolu göstermemişsin. 100 yıl arkadaşsız kalırım yine de bunun gibisine dönüp bakmam bile.

kendını kaptırma var veya yokmus gibi davran o kısının senın hayatında vazgecilmez oldugunu hıssettırme.birde eleme yap bir kısıye koyma kafanı tanı hatasında terket e-affetme.sevgiye acsın sen fakat birgün gelır bulur.yası takma mutluysan sorun bıle etme

birilerinin sizi bir şeylere zorlaması ya da onların talebi sizi bağlamaz ki...
ha arayıp bulmuşsunuz ha bir talebe karşılık vermişsiniz, ikisi de aynı.
ben hala ayrılıktan sonra dinleme moduna girilmesi taraftarıyım.
yalnız kalmış olmanız da bunun sebebi değil çözümü de birileri değil sizsiniz.

hala dostum mu diyorsun bu insana??? kız seni 1 aylık ilişkisi için neredeyse çöpe atmış sen hala buna yolu göstermemişsin. 100 yıl arkadaşsız kalırım yine de bunun gibisine dönüp bakmam bile.
Görüşmeyelim demedi ama yanında arama dedi.Canının sıkıldığını söyledi.Ben ona msj attıktan sonra da aramadı hiç dünden beri.Ben de aramadım şok oldum çünkü.Kızgınlığımın geçmesini bekliyorum...

bırak allaşkına ya. 1 aylık ilişki için seni anında satmış. ben bir daha yüzüne bakmazdım

Ya insan eşekten düşmüşe dönüyor önce çok önemsenip sonra atılınca.En nefret ettiği şey hep de başıma geliyor.Hakediyorsundur demeyin haketmiyorum ya .Tedbirliyim yine de ama Bu kadar da olmaz insan üzülüyor Allah ıslah etsin bunları. Ya sana depil kabul ediyorum söylediklerini ama öfkemi döküyorum.Ya bukadar da olmaz ya.Reziller.

Ben yasa takilma derim. Sonucta ortada yalan yok yasini biliyor. Yalniz baska seylerden uyumsuzluk yasarsan benden daha kucuktu ondan olmadi diye dusuncelerini kirletme.

Erkekler gec olgunlasiyor diye bir durum yok. Atasozu gibi ortalikta dolasiyor . Kimin isine yaradigi belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…