Yarım kalmış birşey..

Amaan ölümlü dünya, yapsaydim söyle mi olurdu böyle mi olurdu diyeceğime 10 kere yaparim sonucu da görürüm daha iyi. Değişmeyecekse bile bazen insan degismeyecegini gözleriyle görmek istiyor, ama benim sana tavsiyem kimseyi değişir mi diye sevme, evlendikten sonra en mukemmel olanda bile 100 farkli huy çıkıyor bide sen baştan böyle girersen olaya ohoo kimse değişmez o kadar.

Bi de şunu hayal et, karşına tam istediğin ozellikle biri çıkıyor, değiştirmeye uğraşmayacagin seni yormayacak.. bu da bi ihtimal :)
Bu gece bu adam aranacak galiba:))))) Bu defa nasıl sonuç alırız bılınmez.. 🙂

Bu ne yoğunluk böyle.ne iş yapıyor beyefendi?ben yoğun adamla evlendim ilgisiz yorgun.hic iyi olmuyor inan.gene de bi deneyeyim diyorsan sen bilirsin.Alttan alan bekleyen anlayış gösteren hep hep sen olacaksın.

Bu ne yoğunluk böyle.ne iş yapıyor beyefendi?ben yoğun adamla evlendim ilgisiz yorgun.hic iyi olmuyor inan.gene de bi deneyeyim diyorsan sen bilirsin.Alttan alan bekleyen anlayış gösteren hep hep sen olacaksın.
Çok doğru kısa bi konuşmamızı yazayım..
gorusemedıgımız bır gun yine soylenıyorum hep sana gore şekılenıyoruz dıye.. bana cevabı şu oldu..
Hadi topla çantanı sende gel benımle 1 hafta tatil olur..
Bu mümkün degıl dediğimde cevabı demeki neymiş hep bana gore şekılenmıyomuşk..

Ne kadar yoğun olursa olsun insan seviyorsa zaman ayırır diye düşünüyorum. Örneğin bugün işi çıktıysa yarın fazlasıyla telafi etmeli. Zaman zaman işi ötelemeli. Gün içersinde yoğun çalışıyor olabilir o zaman akşamları sizinle olmalı vs. Siz de size ayrılan süreleri iyi değerlendirmeliydiniz müsaitken işim var dememeliydiniz.

gorusemedıgımız bır gun yine soylenıyorum hep sana gore şekılenıyoruz dıye.. bana cevabı şu oldu..
Ama bu hiç adil değil :)

Bastan kendini belli etmiş sen ver kararını.yoksa ilerde ilgisiz kalırsınız her özel günün uzaktan ve geç kutlanır.yaninda olup ona uymaya çalışan sen olursun buda yorar insani

Yani ben sizi haklı buldum takındığınız tavırlarda
Aylar sonra olan bir görüşmenin ortasında kız arkadaşını bırakıp gitmek nedir yahu ?
Uzak durmakla en iyisini yapmışsınız

Back
X