Ben yarım rahimliyim 3 kere tüp bebek yaptırdım olmadı sonra yumurta rezervim azdı ve iki yılda yumurta toplandı her ay aynı eziyet ve sonunda iki emriyo oluştu ve donduruldu. Daha sonra doktorum emriyonun tutunması için çizik atalım dedi attırdım adetim azaldı rahim duvarim kalinlasmadi sonra prp yaptı yine rahim duvarim kalinlasmadi ve transfer iptal oldu bu dediğim de bir yıl sürdü sonra adet kesildi 7 ay adet olmadım artık usandım hem maddi hem manevi bu süreçte doktora gitmedim sonra adet olamayınca doktora gittim çizik çok derin atılmış rahim zedelenmiş ve yapışmış olabilir dedi. gittim rahim filmi çekindim rahim yapışmış ve yapışıklık için histereskopi oldum ve jel konuldu.iki ay adet az da olsa geldi Mart ayında tekrar rahim filmi cektitecektim ancak bu olaylar oldu her şey kaldı şimdi yine adet olamadım 45 gün oldu yine yapıştı sanırım başına böyle şey gelen var mı yani yapışıklık sonrası tekrar yapışma adet kesilmesi yaşayan var mı artık psikolojim bozuldu kusura bakmayın çok uzun oldu