- 23 Nisan 2022
- 2
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi EbruDeveli
-
Merhaba. Umarım sağlıkla evladınıza kavuşursunuzBen de adet düzensizliği için gittim doktorum rahim filmine bakalım dedi sonuç unicornus uternus. Bana da direkt aşılama dediler, normal yoldan olmaz mı dedim inşallah olur dedi doktor iyice umutsuzluğa düştüm. Ne yapsam bilemiyorum. Ama ameliyat en son çare oluyormuş mevcut rahime ve yumurtalıklara zarar vermemek için sanırım.
Merhaba bende yarım rahimliyim ve tek tüplü tek böbrekliyim doğuştan banada tüp bebekle olur dediler ameliyat dedi başka doktor olma sakın dedi kendiliğinden olmaz dediler rahmın taşımaz erken doğum yapardı dediler hep olumsuz ben öğrendikten sonra 3 ay içinde kendiliğinden hamile kaldım adet düzensizliğim var zaten doktorlarda kesin konuşunca ben olabileceğini sanmadım korona aşısı vuruldum o zaman çok küçükmüş daha sonra çok hasta oldum çok falza ilaçlar kullandım gereksiz yere bne öğrendiğimde 3 aylıkmış ama gelişimi durmuş sonra kürtaj oldum doktor bana artık senin çocuğun olur dediler ilk başka ihtimal bile vermiyorlar acele ettiriyorlar tüp bebek için bence kafamızı rahatlatmamız gerek yani kendimizi bu duruma kabuklendirmemiz gerek ben şimdi başka doktora gitsem sonuçlarımız göstersen oda aynısı diyecek olumsuzMerhaba, yarım rahimli oldugumu çektirdiğim filmle yeni öğrendim.Daha önce gebelik geçirmedim. Yaşım 26 Ve araştırma içerisindeyim. Malesef ki her konuda olduğu gibi bu alanda da çok fazla kirli bilgi var.( Ameliyat ol,olma )(tüp bebek yaptır, yaptırma),(işte şu doktora git iyi diyorlar televizyona da çıkıyor diyenler araştırıyorum doktor hakkında çok fazla olumsuz yorumlar)ama anladımki şu aşamada bu olayı bizzat yaşamış olumlu olumsuz tecrübelerini paylaşacak kişilerin tecrübesine ihtiyacım var. Bu alanda hastaya bakmış sonuçlar almış doktorlara bakıyorum Bu süreçte tüp bebek yaptıran olumlu sonuçlanan. Şuan hamilelik aşamasında olan arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var
Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek yaptırdım 5 kere 3 kere gebe kldım. Sorun gebe kalmak değil gebeliği devam ettirebilmek 3 tane bebeğim düştü. Bendr artık delirmek üzereyim hem maddi hem manevi mahvolduk gitmediğim yer kalmadı artık pes ettim. Son kez Bahçeci tüp bebeğe gidicem oda olmazsa artık evlatlık alırım. Rahim bebeği taşıyamıyor 12 haftaya kadar dayanamıyo dayansa dikiş atılcak ama atılamıyo 6-7 haftalarda düşüyoMerhaba, yarım rahimli oldugumu çektirdiğim filmle yeni öğrendim.Daha önce gebelik geçirmedim. Yaşım 26 Ve araştırma içerisindeyim. Malesef ki her konuda olduğu gibi bu alanda da çok fazla kirli bilgi var.( Ameliyat ol,olma )(tüp bebek yaptır, yaptırma),(işte şu doktora git iyi diyorlar televizyona da çıkıyor diyenler araştırıyorum doktor hakkında çok fazla olumsuz yorumlar)ama anladımki şu aşamada bu olayı bizzat yaşamış olumlu olumsuz tecrübelerini paylaşacak kişilerin tecrübesine ihtiyacım var. Bu alanda hastaya bakmış sonuçlar almış doktorlara bakıyorum Bu süreçte tüp bebek yaptıran olumlu sonuçlanan. Şuan hamilelik aşamasında olan arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var
Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek yaptırdım 5 kere 3 kere gebe kldım. Sorun gebe kalmak değil gebeliği devam ettirebilmek 3 tane bebeğim düştü. Bendr artık delirmek üzereyim hem maddi hem manevi mahvolduk gitmediğim yer kalmadı artık pes ettim. Son kez Bahçeci tüp bebeğe gidicem oda olmazsa artık evlatlık alırım. Rahim bebeği taşıyamıyor 12 haftaya kadar dayanamıyo dayansa dikiş atılcak ama atılamıyo 6-7 haftalarda düşüyo
Bahçeciye gideceğim artık laboratuvar konusunda orasıda çok iyi tüp bebek deneyleri bişe yapılıyor orda :) şuan düşük yapıyorum 3 ye oda geçsin inşallah bakalımAynı sorunu bende yaşadım 3 tüp bebek denemesi oldu 2 tanesi olsu düştü sizin gibi 8 9 haftalıkken düşüyodu genetik test yaptırdık onadada bişey çıkmadı çocuklarda genetik rahatsızlık var olarak çıktı aret beye gittim o böyle bişeyin mümkün olmadığını yaşımın çok genç oldugunu para tuzağı kurduklarını tek bir yerin labratuvar sonucu olduğu için bi bakalım dedi bende doğuştan yarım rahimliyim tekrardan bi rahim flimi çekildi ama kontrol etti ve benim rahmime bakarak senin rahmin ikizi bile taşır dedi çok güzel bir rahmin var içini ferah tut ben seni burdan mutlu ayırıcam dedi. aret beyde başladık biz tedaviye diğer merkezde 2 veya 3 tane embiryo oluşurdu burda 7 tane embiryo oluştu dondurulmuş embiryo transferi yapılcağı için şuan beklemedeyim demem o ki bu işte lanratuvar çok önemli ve istanbul tüp bebek merkezinin labratuvarı türkiyede 3. Sıraada bence aret beye bir bakın derim ben çok memnun kaldım çok sakin çok doğru konuşan bir beyfendi aklınızdaki bütün soru işaretlerini gideriyo
Öncelikle gecmis olsun bende yeni kimyasal oldum hala adet kanamam devam ediyor yaklasik 16. Gunum. Acaba doktorun bagisiklik sistemi baskılayıcı tedavi uyguladi mi sanaMedicalpark Bahçelievler de tüp bebek yaptırdım 5 kere 3 kere gebe kldım. Sorun gebe kalmak değil gebeliği devam ettirebilmek 3 tane bebeğim düştü. Bendr artık delirmek üzereyim hem maddi hem manevi mahvolduk gitmediğim yer kalmadı artık pes ettim. Son kez Bahçeci tüp bebeğe gidicem oda olmazsa artık evlatlık alırım. Rahim bebeği taşıyamıyor 12 haftaya kadar dayanamıyo dayansa dikiş atılcak ama atılamıyo 6-7 haftalarda düşüyo
İntralipid serum kullandım canım o zaman tuttu bebekÖncelikle gecmis olsun bende yeni kimyasal oldum hala adet kanamam devam ediyor yaklasik 16. Gunum. Acaba doktorun bagisiklik sistemi baskılayıcı tedavi uyguladi mi sana
Benim de öyle sol tüp var sağda yok. Sağdaki yumurtaların bir işe yaramadığını söyledi doktor. Bütün özel doktorlar aşılama dedi, devlette gittiğim beni rahim filmine yönlendiren doktor klomen tedavisi yapalım dedi. Ne kadar bir ücret ödediniz iğneye?
2-3 günde bir kontrole gittiğim için 3 günlük iğne veriyorlar. Yumurta büyüklüğü dikkat edilerek veriliyor . Tanesi 240 geliyor hesapladığımda .Benim de öyle sol tüp var sağda yok. Sağdaki yumurtaların bir işe yaramadığını söyledi doktor. Bütün özel doktorlar aşılama dedi, devlette gittiğim beni rahim filmine yönlendiren doktor klomen tedavisi yapalım dedi. Ne kadar bir ücret ödediniz iğneye?
Cok tesekkur ederimmİntralipid serum kullandım canım o zaman tuttu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?