Merhaba güzel arkadaşlarım..neler yapıyorsunuz bakiim yokluğumda kaynatmıisınız bol bol sizi gidi geveze hatunlar siziii

)))
kızlar bende hafta sonu giremedim nete yoğun geçti biraz gezmeye gittik misafirliğe gittik bugün de bu saate kadar temizlik derken ancak fırsat bulabildim size yazmaya..
önce uçaktan başlıyorum çok zor ama her işte bir hayır vardır inşallah yine en kısa sürede hamile kalacak uçak bende biliyorum dediğiniz gibi kızlar o çok dikkat ediyordu kendine çok iyi bakıyor..inşallah en kısa sürede yine güzel haberler alacak ama herşeyden önce kendi sağlığı yerinde olsun gerisi gelir inşallah..Rabbim böyle olmasını istediyse vardır bir bildiği rabbim yardımcısı olsun..bende salı günü belli olacak diye bekliyordum ama demek önce gitmiş dr a..dualarım onunla inşallah herşey güzel olsun..
aktunacım yeni yatağın hayırlı olsun ohh havayı da fırsat bilmişsin gezmişsin iyi yapmıisın gerçekten istanbul da hava çok güzel çok sıcak ya bizim evde çok sıcak oluyor yanıp kavruluyoruz yazın ama daha şimdiden yanmaya başladık bile..aktunacım evet sabah spermler daha kuvvetli oluyormuş ama maalesef eşim erken gidiyor işe 5 te hayatta kalkamaz bizim uykucu

))) canım yarın dimi randevun hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canım korkma kötü birşey olmayacak bence güzel şeyler duyacaksın bundan sonra herşey güzel olacak canım benim hayırlısıyla dualarım seninle hepinizle inşallah..
masalcım sen nasılsın senin de gezi tarihin bile belli olmuş kız bizim için de gez inşallah valla ben de istiyorum şööle bir tatil ama yok bir de şu ameliyat işi de var önümüzde daha inşallah biz de kaçarız biyerlere evlilik yıldönümümüzde..mutfağında hayırlısıyla bitmiş nerdeyse güle güle kullan inşallah ama bitmiş halinin resimlerini isterim ona göreeee...
kızlar haftasonu eşimin ailesi tarafına misafirliğe gittik o kadar sinirim tepeme çıktı ki..kadın 60 yaşında umreye gidecekti akrabaları onu ziyarete gittik tuttu kadın birden ne dedi biliyormusunuz 'sizin de 3 sene oldu artık bir tedavi olun çocuğunuz olsun..' dedi yaa..ben şok tabi kaldım öyle düşünebiliyormusunuz kızlar kadın birde hiç birşey bilmediği halde kısır damgasını çoktan yemişiz..ben hiçbirşey diyemedim o an eşim dedi sadece 'ne tedavisi ya ben istemiyorum çocuk ben istemiyorum diye yapmıyoruz..' dedi ama ben o an çok kötü oldum ya nsl böyle söylebiliyor insanlar birde hiçbirşey bilmedikleri halde birde demek hasbelkader bilseler ne olacak..sonra akşam dönderken eşime dedim eşim de çok kızmış birde namaz kılıyor kadına bak diyor bende dedim 'gördün mü işte en yakının bile böyle diyorsa kimbilir elalem ne der hiçbirşey bilmediği halde kısır damgasını vurmuş kadın dedim direkt gidn tedavi olun dedi..' dedim..o da takma kafana dedi..2.5 senede millet böyle konuşuyor ya deli olucam rabbim 3 kuruşluk insanların diline düşürme bizi en korktuğum şeydi bu zaten rabbim bizi utandırmasın inşallah...
hepinizi çok öpüyorum kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun yaz yaz dedik yazı getirdik inşallah evrene pozitif enerji gönderelim inşallah iyi olacak hadi aktunacım sende yarın hayırlı haberler dön..uçakcımın da hakkında hayırlısı olsun bence önünde yeni bir kapı açıldı sonuçta bir kere hamiş kaldı ve yine olacak..masalcım seninde inşallah bu ay çalışmalara sonuç verecek hayırlısıyla hepinizi çok seviyorum kızlar çok öpüyorum hepiciğinizi..canlarımsınız..görüşürüzzz...