merhaba kızlar muhabbet koyu bakıyorum ben bugün malm p.tesi temizlik yaptım yoruldum ancak bitti ama sancıdan ölüyorum resmen şimdi ilaç içtim birde bütün bunlar yetmezmiş gibi yirmi yaş dişim çıkıyor mu ne ağrıyor peltek peltek konuşuyorum

))))) kız o kitap serisini bende okudum en son iki kitap daha çıktı ya onları daha almadım ama en son 'gül limanı otelini' okudum ama tabi aynı seri değil onu okudun mu ya onu hiç sevmedim çok sıkıntılı geldi ondan sonra almiicam bu kadının daha kitaplarını dedim ama 6.ve 7. kitabınıda merak etmiyor değilim.. evet bir ara bende niyetlendim o yelkenli battaniyeyi örmeye ama başka bir battaniye yapmıştım...o şişle örülüyor ya ben tığ işini daha çok seviyorum..belki bende tığ işi bir bebiş battaniyesi yaparım kız aklıma girdin şimdi inşallah o kitaptaki gibi sana uğur getirir bataniye ama carol un denemesi tutmayınca çok üzülmüştüm ama 4.kitabı okumuşsun madem kendi bebeği de olmuş ya çok sevinmiştim ama o kitap gerçektende bayanlara acayip hitap ediyor duygularımızı okuyor sanki o yüzden bende çok sevmiştim.. şimdi nazan bekiroğlunun nar ağacı nı okuyorum onu da tavsiye ederim..
evet bir ortak yönümüz daha varmış kızlar ya ilginç daha neler çıkacak acaba kurcaladıkça

benimde hediye geldi ama dişiymiş biz de birkaç ay sonra yanına erkek alalım dedik ama maalesef o kadar cadaloz ki erkeğinin başını yeni adam stresten gitti ama ne üzüldüm yaa.. ama eve ses getiriyor gerçektende bende çok seviyorum..
boşver kız ye faydalı şeyler onlar şifa resmen ama onlar kilo aldırır iştah açar biraz ama aktunacığın da dediği gibi senin kilon yokki 54,5 de neymiş ben o kiloya gelsem yemin ederim göbek atarım

))) evlendiğimde 61 kiloydum üstüne 7 kilo daha aldım ama bugün yemin ettim bakalım dikkat edicem acil zayıflamam lazım bir de bööle hamiş olursam zaten boy da yok top gibin yuvarlanırım mazallah valla

))))))
ya o karatay teyze hafif bunak aslında ama neyse onu bunu yiyin 5 km yürüyün diyor kolestrol diye bişi yok diyor filan biraz çatlak gbi geliyo bana

))
aktunacım hala olmadın mı sen ya neden ki acaba böyle oldu işlerde yoğun diyorsun bencede birgün fırsat yarat git bakalım boşver kızım başka eczane mi yok yol üzerinde başkasından al aslında en güzeli böyle şeyleri netten almak ben almıştım toptan eczanedeki kız tanıdık ondan alamam diye ama hoş neye yaradı bir çift çizgi göremedik..
evet canım gidicem c.tesi bakalım ne olucak eve gelince yazıcam size inşallah hayırlı şeyler olur..
kızlar t şeklinde rahim nsl oluyor doktorların olduğu siteden kız yazmış dedim ya onu da anlamamışlar yıllarca sonra usg de görmüş dr rahim filminde t çıkmış perde demişler sonra ameliyat olmuş bebeği doğmak üzereymiş bugün yine yazmış bana...