kızlar size şöyle baştan anlatıyorum. benim 9 ocak ta adet olmam gerekiyordu.adetimin 3.cü günü doktora gidip artık tedaviye başlayacaktım. fakat doktorum gelmeden tahlilleri yaptır dedi . bende 10 ocak oldu bakıyorum tık yok.en iyisi gidip doktorun verdiği tahlilleri yaptırayım dedim. hastanede çalışıyorum bu arada. endoktrin doktoruna gittim ve gerekli tahlilleri gösterdim. meğerse sadece prolaktin çalıştığım hastanede yapılıyormuş. diğerleri başka hastanede yapılıyormuş. tamam dedim prolaktine baktırayım. o gün çıkan sonucuma göre prolaktinim 84 çıktı.ve endoktrin doktoru çok şaşırdı. göğüsten süt gelme varmı dedi yok dedim. adet gecikmesi var mı dedi yok dedim. her ay günü gününe saati saatine olur hiç gecikme olmuyor dedim. yanlızca dün olmam gerekiyordu bugün halen olmadım birtek bu ay gecikti dedim. doktor hamile misin dedi yooo değilim dedim. emin misin deyince hayır emin değilim dedim ve beni doğruu acile yolladı beta hcg yaptırmam için.eğer hamile değilsen beyin emarı isticem çünkü bu kadar yükseklik hiç normal değil dedi. bizim labaratuar ın aralıklarına göre 0-2 arası negatifmiş. 2 den yukarısı gebelikmiş. benim 5.74 çıktı doktora geri götürdüm testi. çok yeni bir gebeliğin var dedi bana. tabi hiç beklemiyordum ve çok şaşırdım. eve geldim oturdum bilgisayarın başınabaşladım araştırmaya. çünkü herkesin 100 lü 1000 li değerler çıkıyor benim niye bu kadar ufak diye başladım kafaya takmaya. hastaneden 4 doktora da gösterdim 4 ü de gebeliğin henüz çok yeni her 48 saatte 2 kat olur dediler. bende 48 saat sonra tekrar yaptırdım. şükürler olsun ki 2 kat artmıştı ve 11 küsür olmuştu. fakat kadın doğumcu doktoruma gidip muayene olmam gerekiyordu doktorumda o hafta dizinden ameliyat olmuştu gidemedim .aradan 3 gün daha geçti fakat benim sağ kasıkta hafif batmalar oluyordu.benden önce pembe leke geldi gene araştırdım herkes yerleşme lekesi pembe leke yazmış. tamam dedim herhalde yerleşiyor. aradan yarım saat daha geçti bu sefer daha bir kırmızı geldi leke hemen doktorumu aradım . ben çok yeni hamile olduğumu öğrendim fakat önce pembe leke geldi şimdide kırmızı geliyor dedim.bir iğne ve hap ismi verdi düşük durduran hemen iğneyi yaptır ilacıda iç yat hiç kalkma. sabahta muayeneye gel dedi. ama biz tabi hemen bir beta hcg daha yaptırdık ama değer hemen 2 nin altına düşmüş. biz tabi anladık düşük olduğunu . diğer gün ağlaya ağlaya gittim ben sanıyorum ki tek derdim düşük. doktor muayene ettiği gibi sende ya çift rahim var yada perde dedi . ikisi birbirine çok benzeyen şeyler o yüzden haftaya bir rahim emarı çekmemiz lazım sana dedi. tabi ben rahim emarını da önceden araştırdığım için ağrılı bişey olduğunu biliyordum. olmaz o çok acılı ben onu yaptıramam dedim. çünkü vajinal muayenede bile sandalyeyi koparcak gibi sarılıyorum ve kasıyorum kendimi .zaten sana anestezili yapcam sen diğerine dayamazsın dedi. neyse o gün geldi gittik çekildim fakat gene tam doktorun istediği gibi çıkmadı. benim hem çift rahime hemde perdeye çok benziyormuş.doktorum bunu kesinleştirmek için birşey daha isteyeceğim dedi. sakın histereskopi istemeyin nolurr dedim doktor gene şaşırdı sen nerden biliyorsun bunları hep dedi. tamam önce rahim emarı isteyeceğim dedi. rahim emarında sonuç uterus bicornius çıktı.