kız hakkatten bu silkelenmek işe yarıyor bencede ama uçakcım 2 aydır kürler de yapıyordu dr ilaç da vermişti ama tüp bebek diyorlardı ve ben size söyledim kızlar tüp bebek son çare..aktunacım anlatmış haberi nsl aldığını..masalcım bana mesaj atmış ama ben hiç görmedim mesajı telefon yakındaydı ama yemek bulaşıkla ilgilenirken geldi herhalde duymadım misafirde olunca telefonu koydum biryere kaldı sonra baktım telefon çalıyor ahaaa bir baktım aktunam arıyor..Allah Allah dedim ya bişii mi oldu ama aklıma şey geldi herhalde yazışalım diye kızlar arıyor sandım

))) sonra haberi alınca ayyy ne olduğumu şaşırdım elim ayağım titredi ya çok sevindim sonra eşim annem duydu eşim de dedi 'bak gördün mü ben boşuna mı diyorum herşey kısmet diye' dedi..çok tebrik ediyoruz söyle dediler onlar da çok sevindi..ya kızlar gerçekten de dr. lar hemen tüp bebek diyor alın bize en güzel örnek uçakcım oldu..tüp bebek bizim en son çaremiz olcak kızlar denemeye devam rabbim ne vakit ol diyecek bebiş o zaman gelecek... inşallah bizlerin de mucizeleri gelecek yakında hissediyorum kızlar hatta dün gece öyle haberleştik ya aramızda inanın böyle dedim gün gelecek hepimizin böyle haberleri gelecek hepimiz birbirimize sevinicez inşallah..şimdi uçakcım önden gitti hızlı çıktı

))) işi bozdun kızım hani bu yazı bekliicektik yaaa

)))) neyse biz arkadan geliriz artık ne yapalımmmm

)) kız o değilde aktuna senin falına bakan kişi iyi bildi yemin ederim biz burda dalga geçtik ama tuttu hatta onu dedim ya geçen ben de falın resmini çekmiştim ya hamiş vardı bir tane kesin kızım oda uçakmışş

geçen akşam bende içime doğmuş demek örgü battaniyelere bakıyordum dedim hatta içinden bir tane seçeyim ya ne olur ne olmaz ya gördünüz mü ilk uçağın minik kelebeğine nasip olacakmış...
canlarım teşekkür ederim bakalım bu ay ameliyat olucaz ama kısmet tabiki ama sankim biraz strese girdim heyecan yaptım inşallah bilmiyorum ki ameliyattan sonra ne olacak olur mu olmaz mı rabbim bilir inşallah çok beklemeden gelir bebiş zaten 2 ay hormon tedavisi olucam ameliyattan sonra kızlar ben ağustosa kadar silkelenemem demek en geç hamiş benim ona göre

)) siz benden hızlı çıkacaksınız..
aktunacım dr. unu değiştirmene sevindim yenilikler güzeldir kime güveniyorsan kimden güzel elektirk aldıysan o dr. a git tatlım inşallah senin de hemen gelecek minik meleğin.. ki kızlar siz daha önce hamiş kaldınız yine en kısa zamanda kalacaksnız hayırlısıyla masalcım sen de bu ay takip sonuç verecektir inşallah..
kızlar çok öpüyorum sizleri hepinizi çok seviyorum görüşürüz canlarımmmm...