Yarim rahimli hamileler

Shdssuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
216
5
38
35
Kocaeli
Arkadaslar merhaba yarim rahimliyim ve tup bebek yontemiyle suanda 4 haftalik hamileyim.ama tabiki daha ultrasonla bakilmadi.sizlere sorum aranizda benim gibi olup kasiginda agrisi olan varmi doktoru aradigimda cok tatmin edici cevaplar vermiyo sizlerde durum nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yarım rahim ne bilmiyorum ama benimki t seklinde histreskopi oldum2kez fakat gebe kalırsam ki yarın test günüm inş.kalırım doktorum serklaj yani dikiş atma uygulanacagını söyledi3 aydan sonra korkma sende caresi ar uygularsın sonucta benim de rahim dar senin de küçük benzer geldi bana boyle doğuran da cokmuş en guzeli doktorunla konuş için rahatlasın.

Yarim rahim yani sol tarafi yok rahmimin demek. İnternetten uterus unikornis yazarak bakabilirsin cnm.cok sukur tup bebegimiz tuttu ama iste agrilar insani korkutuyo birde boyle risk oldugunu bilmek dahada kotu😔doktorum rahmin ve yumurtaliklarin genisledigi icin agri yapabilicegini soyledi insallah oyledir. Buarada testini yaptirdinmi sonucunu bekliyorum☺️

Hayırlı olsun bebişin. Bende yarım rahimliyim.sag taraf yok bende :)
Şuan 10 haftalık hamileyim.rabbime şükür herşey yolunda.agrım olmadı benim.ama bu agrı genel olarak hamilelerde olurmuş.kafana takma.rabbim lorusun. İçini rahat tut. Allaha emanet et bebegide kendinide. Gelişmelerden haberdar et.fetih suresini oku bolca.
Dogal yolla hamile kaldım ben.
Yarm rahimli bi arkadaşım tüp bebk le ikiz hamile 13 haftalık.
Rabbim istesin yetdrki saglıkla dogsunlar inş.

Ayyy canim benim yaaa seni cok sevdim☺️ya inan bu msjima hic kimse cevap vermemisti ve tek benim sanmistim sende varmissin Allahim bize yardim etsin bugunleri gorduk cok sukur insallah kucagimizada saglikla aliriz☺️bende ilk dogal yoldan hamile kalmistim ama dis gebelikle sonuclandi ve tupum alindi mecbur tup bebek yaptik ama cok sukur ozaman biz haberleselim ☺️

Canim ya sana bide ne sorucam surekli yatiyomusun?hani dusuk tehlikemiz falam varya ondan soruyorum nelere dikkat ediyosun

Ee sen ozaman doğuştan yarım rahimli değilsin. Ben doğuştan yarım rahimim ve yalnız değiliz böyle biçok kişi var ve bebek sahibi olan çok var.ben burdan 2 kişiyle tanıştım yarım rahimli biri dogum yaptı maşallah kızı var.diperi ikiz hamile.
Rabbim yeterki istesin nasip etsin olmıcak şey yok.
İçini rahat tut. Nekadarlık oldu bebiş .sen nasılsın agrın bulantın ??

Canim ya sana bide ne sorucam surekli yatiyomusun?hani dusuk tehlikemiz falam varya ondan soruyorum nelere dikkat ediyosun

Yok canım sürekli yatmıyorum.buğün kontrolüm vardı maşallah hareketli bi bebek gayet saglıklı rabbime bin şükür.
Yalnızım evde eşim şuan yok hafta sonları geliyo. Yemeğimi yapıyomu.çamaşır asıyorum. Marketd gidiyorum.ama kendimi yormadan ve yavaş yavaş. Ama gün içinde çoğunlukla yatıp dinleniyorum. İki farklı doktora gidiyorum .ikiside sürekli yatmanı gerektircek bi durum yok dedi.
Bide kan pıhtılaşması var bende herğün igne vuruyorum kendime.:)
Allaha emaneg içimdeki canda canımda.

Masallah canim ya allaha emanetiz hepimiz.benim kayinvalidem yanimda o yardimci oluyo allah razi olsun a sende dikkat et kendine yAlnizsan sonucta hic bisey biz ve karnimizdaki candan onemli diil☺️banada doktorum ayni seyleri soyledi bnde bazen esimle biraz cikip dolaniyorum ama belim ve kasigimda agrilarim oluyo ayaktayken

Canim yarim rahim zaten dogustan oluyo bnde dogustan yarim rahimliyim ve sol tarafim yok orda tupte yoktu.sag tupe yerlesmisti dis gebelik sonra o tupude aldilar ve mecburen tup bebek yaptik.neden dogustan deilsin dedin anlamadim😊

Bide ben 6 haftaligim daha cok kucuguz teyzesi😊mide bulantim cok var yemek yemek canim istemiyo ve halsizim sendede olmusmuydu boyle?

Bende çift rahimliyim ve henuz hamile kalamadım acaba hiçmi olmucak diye düşünmeye başladım artık 2yıl oldu isteyeli daha hamile kalamadım

Bende çift rahimliyim ve henuz hamile kalamadım acaba hiçmi olmucak diye düşünmeye başladım artık 2yıl oldu isteyeli daha hamile kalamadım

Canim cift rahim tedavisi var diye biliyorum ben ama doktor kontrolundemisin?doktoeun daha detayli bilgi verir sanirim cok emin olmamakla birlikte bitanesini aliyolar galiba.ama ole umutsuz olma arastir herseyin bi caresi var artik allahtan rahimin var bi coZumude vardir muhakkak

Dış gebeligim oldu tüpüm alındı die yazmıştın oyüzden sordum canım. Zayıf alan tüpe yerleşmiş olması aklıma gelmemişti.
Bizde haziranda tüpbebek yaptırıcaktık.doktor ayarladık herşey hazırdı ama mart ayında sürpriz yaptı mucizemiz.

Bide ben 6 haftaligim daha cok kucuguz teyzesi😊mide bulantim cok var yemek yemek canim istemiyo ve halsizim sendede olmusmuydu boyle?

Annemin hiç bulantısı olmamış üç hamileliğine .ben ona çekmişim sanırım bulantım olmadı çok fazla.
Halsizliğim baş dönmem oldu çok ama şuan iyiyim bir haftadır iştahımda açıldı. :)
İnş kucagımıza almak nassip olsun.

Ayyy inanmiyorum yaaa ne kadar guzel bi mucize allah buyuk iste bak.bnde belki tupum alinmasaydi normal yolla kalabilirdim ama tupum alininca hic bi sansim kalmadi.olsun rabbime sukurler olsun yinede.genelde 40 haftayi tamamlayamaz diye yaziyo internette yarim rahimliler ama insallah bizde ole olmaz canim ya

Bende anneme cekmisim ozaman hep bulantisi olmus☺️ya ama istah fln kalmadi yani ole bi bulaniyoki hic gecmiyo zorla yiyorum.kan pihtilasmasi var demissin ya canim o nezaman belli oldu sende?bnde progestan fitil kullaniyorum bide folik asit

Riskli grbeliklerle ilğili bi doktor bulmak lazım.bende yarım rahimli oldgumu ögrrendiğimde çok doktora göründüm. Aklında soru işareti kalmasın.
Allaha bırak kendini. Dua et bolca. Şükürler olsunki rahmimiz var. Artık tedavi yöntemleri çeşitli. Canını hiç sıkma. Eminim kısa zamanda mucizene kavuşacaksın sende.

40 haftaya gelende var erken dogum yapanda. Var canım bu her hamile işin böyle.rahim esneyen bi yapıya sahip oldugu için bebek için yeterli yer olurmuş tatlım. Ama dikkat etmek gereken konu bizim durumda olanların rahim uzunluguna bakmak lazımmış.
Ben iki tane kimyasal gebeligim oldu.5 hafta ve 2 haftalıkken kanama oldu ve düştüler. Testler sonucunda kan pıhtılaşması çıktı. 1 yıl önce ögrendim bu rahatsızlıgımı. Hergün iğne vuruyorum.corapirin içiyorum. Bende progestan fitil kullanıyorum.folik asit. Bide magnezyuma başladım. İgne kullandıgım için.
Rabbim büyük. Ona emanetiz.
Ben 1 yıl önce ikinci düşük yaptıgım tarihta buyıl hamile oldugumu ögrendim. Rabbimin hikmeti. Doktorda şaşırdı bu duruma :) mucizemiz merhaba dedi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…