Yarim rahimli hamileler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende uzuntulu bi hamilelik gecmisi yasamissin demek😢inan cok iyi anliyorum seni onu icinde hissedip sonra kaybetmk cok kotu ve sana rabbim cok guZel bi mucize vermis allahin iZniyle artik ona kavusucaksin bence dua edelim birbirimize inan hep namaz kilarken allahim benle beraber isteyen herkese nasibet diye dua ediyorum.bnde coraspin kullaniyodum Ama bnimde iki gun kanamam oldu biraktirdi doktor suan sadece folik asit ve progestan gumde uc kez fitil seklinde kullaniyorm.kac yasindasin canim?ben 26

Bide canim ya benim rahim uzunlugu hakkinda bisey demediler kac olmasi lazimmiski

Bide canim ya benim rahim uzunlugu hakkinda bisey demediler kac olmasi lazimmiski

Tatlım uzunlugun nekadar olması gerektgni bilmiyorum ama.vajinal ultrasonla bakmıştı doktorum ve yeterli uzunluk var sıkıntı olmaz demişti. Rabbim bilir tabi. Nasipte varsa yaşar içimdeki can.
Bende öyle hep dua ediyorum evlat hasreti yaşatma rabbim kimseye diye.evlerimiz çocuk cıvıltısından mahrum kalmasın.
27 yaşındayım bende.3 yıllık evliyiz:)
Hangi şehirdesin sen ?
Ankaraysa eger ii bi doktor var bende ona gitmiştim geçen yaz. O detaylı incelemişti herşeyi. Adres vereyim ank daysan.

Anladim canim.bana ole bisey hic demedi iste ama bu gittigmizde rahim cok kucuktu yani yarim oldgu icin dusuk tehlikemiz var ve dikkatli olucaz dedi.bakalim ya aman alah bilir napalim😊ben kocaelideyim ya cok uzagim bnde iki yillik evliyim ama gittigm hastane guzel gebzede anadolu saglik merkezi ebru ozturk doktorumda.memnunum ama cok cok detay vermiyo iste sadece dedigi ilerleyen zamanlarda gorucez bu sekilde saglikli gebelik gecirende var erken dogum ve dusuk yapanda diyo

Riskli gebelikle ilğili mi doktorun canım.bu konuda doktor önemli bak ne dicem. Burdan tanıştıgım bi kız yarım rahimli dogum yaptı maşallah kızı 3 aylık oldu. Onun rahmi de küçükmüş.ama bak dogum yaptı :) içini rahat tut.dua et bolca. Hayırlısıyla kavuşuruz inş canım.
Ben rahmimi ögrendikten sonra 5 doktora göründüm. İçim rahatladı. Risk her hamilede var. Allaha emanetiz.

Benim doktorum tup bebek doktoru ama isimde uzman gercekten cok iyi bi doktor ona guveniyorm.tabiki her hamilede var ama iste korkuyorum dua ediyorum rabbime sadece☺️

Merhaba arkadaslar yalniz degilsiniz bende varim.ben cocugum olmayinca
rahim filmiyle ogrendim.unicornut uterus yani rahim oldugumu.bu konuda baya
bi arastirma yaptim.tabi birde 8 haftalik dusugum var.ama drlar buna baglamadi
genelde 3 aydan sonra risk badliyomus.bana gittigim bi prf tekrar hamile kadiginda
rahim agzina dikis aticaz boylelikle riski en aza indiricez demisti.suan tup bebek
yontemiyle yeniden hamileyim ama cok korkuyorum.muhtemelen 12.haftadan sonra
dikis attiricam.yarim rahimlilerin cogu dikis attirip 40 haftayi bulmus.eger
attirmassan erken dogum ihtimalin cok yuksek diyorlar.daha yeni hamileyim
bu gunleri beraber atlatalim yavrularimiza kavusalim insallah

Canim kac haftaliksin bnde tup bebek yontemiyle hamileyim ama o rahim agzina dikisi gidishata gore yapiyolarmis kimisinde hic ihtiyac olmuyomuS insallah bizdede olmaz doktorun kim hangi sehirdesin?

Doktorumla geçen gün bu konuyu konuştuk serklaj yapılması gereklimi diye. Çünki 10 haftalık hamileyim .12 de atılıyomuş dikiş. Rahim uzunlugu önemliymiş bu konuda. Yeterli uzunluk varsa dikişe gerek yok deniyo. Diğer doktorumla konuşcam haftaya bakalım o ne dicek. Serklaj yapılırken bebek için riskli olabiliyomuş bide.
Rabbim yardım etsin düşündükçe zor . İnş beraber büyütürüz bebekleri :) rabbime emanetiz. Evet bizim durum erken düşük yapmazmış ileri dönemde erken dogum riski yaratırmış.
Kan pıhtılaşması testi yaptırdınmı sen.belji onla ilğilidir ilk düşüğün.
Kaç haftaljmsın sen rabbim tamamına erdirsin inş.

Anladm canim.benim dusugum olmadi dis gebelik oldu ameliyat oldum ozaman ogrendim durumumu ve sonrasinda tup bebek yaptik ben daha 6 haftaligim. Kasiginda agrin oluyomu? Vede o test ney bilmiyorum Ama bu gittgimizde bir idrar birde kan testi verdi onlari yaptiricaz bakalim haftayada gidicez doktora gostermeye ve ikinci ultrason goruntusune insallahh.bakalim ya rabbim yardimcimi z. Olsunn

Erken haftalardaki düşük sebeblerinin bir nefdenide kanda pıhtılaşma olması. Araştırma yada ünv hastanelerinde yapılıyo bu test.
Şimdi doktorunun yaptırdgı testler her hamileye yapılıyo. Kontrol amaçlı şekerine.demirine falan bakılıyo bide idrarda iltihap olup olmadıgına.
Hayırlı güzel haberler ver inş. Agrım çok olmuyo. Yada ben acıya dayanıklımdır beni etkilemiyo olan agrı :)

Haber ver mutlaka doktordan sonra.

Gunaydin canim.evet oyle diyor kimisi rahim uzunlugu onemli diye.ama soyle
bisey varmis dikis attiranlar gunluk hayatina devam etmis.attirmayanlarda ise
dr devamli istirahat onermis.benim drm prf maltepe univ.umit ozekici mutlaka
gerekli diyor.bide cogul gebelerde bizle ayni riski tasiyormus.onlarada zaman zaman
dikis atiliyomus.umarim hicbirimize gerek kalmaz bende korkuyorum.canim
dusuk icin butun testleri yaptirdim hicbisey cikmadi.o zaman neden dedik.
Belki nasibi yoktur yavrumun.benim bugun hcg testim var tekrar. Transferden sonra13.gunum umarim
iyidir hersey dua edin arkadaslar.

Merhaba canim benim daha cok minik.bugun tekrar hcg testi vericem.transferin
13.gunu.drm maltpe.univ.umit ozekiciinsallah dikise gerek kalmaz.bende korkuyorum.
ama attiranlar memnun.istanbuldayim.bu yolda birbirimize moral olalim.
tekrar dusuk olmasindan cok korkuyorum.

Peki transferden sonra hic lekelenmen falan oldumu?benim olmustu iki kere ikiser gun surdu ve progynex igne vuruldum.insallah seninde degwrlerin yuksek ve guzel cikar bebisin sana simsiki tutunmustur.dusuk olmasin rabbim bizlere yardim etsin insallahh

Amin canim allahım bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.benim lekelenmem
olmadi ama transferden sonra normalmis icin rahat olsun.benim su gibi akintim var.
ama crione jel kullaniyorum o yapiyomus.clexan igne oluyorum.

Amin canim allahım bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.benim lekelenmem
olmadi ama transferden sonra normalmis icin rahat olsun.benim su gibi akintim var.
ama crione jel kullaniyorum o yapiyomus.clexan igne oluyorum.

Amin amin insallah cnm.bende folik asit ve progestan fitil kullaniyorum.haftaya kontrole gidicez yine bakalim ne diycek ama bnm sag tarafimda ince sizilarim hep var doktor rahim yarim oldugu icin suan buyuyo ve ondan agri yapiyo dedi

Bol bol dinlen. Kalp atisini duydunuzmu

Evet duyduk cok sukur😊zaten hep evdeyim asagiya bile inmiyorum

Kalp atisini duymak muhtesem bi duygu.allahim banada tekrar yasatsin insallah.
bende kan verdim simdi geldim.1saat sonra cikacakmis.hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…