Yarim rahimli hamileler

Evet dogru diyosun cnm.ya bana tup bebegi yapan doktorum hic sikinti yok cik gez hergun dedi ama burda gittigim doktorum hayir fazla ayakta kalma genelde dinlen dusurursun bak dedi ne biliyim ikiside farkli dedi az az ikisinide dinliyorm ☺️bakalim yarin doktora gidicem gelince yazarim sana sen bulabildinmi doktor kararsizdinya?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fazla yorma kendini gez.haber ver yarın doktor çıkışı.
Ya gittim bi doktora begenmedim.üstünkörü anlattı. Boyunu haftasını sölemedi. Sormayınca anlatmıyo . Sevmedim o yüzden. Başka doktora gidicem 2 hafta sora bakalım onu begencemmi.
Off ya ne zormuş doktor bulmak.

Ya gittim bi doktora begenmedim.üstünkörü anlattı. Boyunu haftasını sölemedi. Sormayınca anlatmıyo . Sevmedim o yüzden. Başka doktora gidicem 2 hafta sora bakalım onu begencemmi.

Aynen yaa valla cok zor ama bak burda kocaelide erkan turkoz var yaa adam varya manyak okdr zeki ve bilgiliki sana sorucak hic bisey birakmiyo ben cok memnunum inan bak kapida kuyruk adamin yaa..mesela yarin randevum 1 de ama ben 3,5 ta gidicem cunku aca sira geliyo. Doktorun istanbul bursa falan heryerden hastasi var gercekten iyi buraya gelebilsen gercekten muazzam bi adam.kiz bide bnm sag tarafimda hafif batma oluyodu bikac gundur o his yok oldu acaba biseymi oldu diyorum yaa iyi biseymi kotu biseymi anliyamadim

Canim nasilsin?ben gttim bgn doktora cok sukur hersey yolundayms gordm mutlu oldum☺️cinsiyet daha belli diyil☺️optum cnm

Canim nasilsin?ben gttim bgn doktora cok sukur hersey yolundayms gordm mutlu oldum☺️cinsiyet daha belli diyil☺️optum cnm

Oy maşallah büyümüş .ceviz yiyosun dimi hergün.1ceviz 4fındık ye aç karnına.
Görünce rahatlıyo insan ama hemn yine özleniyo.:nazar:

Oy maşallah büyümüş .ceviz yiyosun dimi hergün.1ceviz 4fındık ye aç karnına.
Görünce rahatlıyo insan ama hemn yine özleniyo.:nazar:

Saol teyzesi😊beraberce buyuyoruz allahin izniyle sonra dogumlarinida haber veririz insallah.ceviz ve findik badem gun icinde yiyorm hep ama ac karnina diyil ole aklima geldikce.inan gorene kadar neler kurdum kafamda bi bilsen insallah bisey olmamistir fln diye gordm rahatladim ve bir ay nasil sabredicem diye dusunuyorm😊

Saol teyzesi😊beraberce buyuyoruz allahin izniyle sonra dogumlarinida haber veririz insallah.ceviz ve findik badem gun icinde yiyorm hep ama ac karnina diyil ole aklima geldikce.inan gorene kadar neler kurdum kafamda bi bilsen insallah bisey olmamistir fln diye gordm rahatladim ve bir ay nasil sabredicem diye dusunuyorm😊

Ben artık hareketlerini hissediyorum.içerde gezindiğini görüyorum balık gibi kayıyo karnımda :) rabbime şükür buğünleri yaşayabildim.inş saglıkla kavuşmak nasip etsin rabbim.
Dogumu ve fotografları paylaşırız artık :) inş.
Hareketlerni hissedince insan rahatlıyo . Yakında seninkide tepinmeye başlar :).
Kötü şeyler getirme aklına.:nazar:

Ben artık hareketlerini hissediyorum.içerde gezindiğini görüyorum balık gibi kayıyo karnımda :) rabbime şükür buğünleri yaşayabildim.inş saglıkla kavuşmak nasip etsin rabbim.
Dogumu ve fotografları paylaşırız artık :) inş.
Hareketlerni hissedince insan rahatlıyo . Yakında seninkide tepinmeye başlar :).
Kötü şeyler getirme aklına.:nazar:

Evet yaa doktor dedi bir ay sonra hissetmeye baslarsin hareketlerini diye☺️evet ogunleri gorelimde hsyirlisiyla paylasiriz tabiki seninki once olucak☺️

Arkadaslar uzun zamandir giremiyorum cok kotuydum hep yattim 6 kilo verdim.nihayet
11+2 olduk.bugun kontrol oldum hersey normalmis.haftaya test varmis.bende biraz
toparlanabilsem su kusmalar gecse artik.rahim agzim 3,5cm dedi iyi dedi dr.
13,15,18 de tekrar bakicaz gerekirse dikis atilacakmis erken dogum riskine karsi.
sizde ne var ne yok bebisler napiyo buyudumu kuzular ne kadar oldu.kizlar
durumumuz ayni drnuza sizde sorun bu dikis cok gereklimi.size ne diyorlar.

Arkadaslar uzun zamandir giremiyorum cok kotuydum hep yattim 6 kilo verdim.nihayet
13,15,18 de tekrar bakicaz gerekirse dikis atilacakmis erken dogum riskine karsi.

Arkadasim Hamile kalmadan önce rahim boyutun kacti acaba?benimde rahim kücük bu nedenle soruyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz nerelerdesin sen bakim😊iyi olmana sevindm canim hep aklimdaydin bu kiz neyapti acaba diye yazdim hatta sana ama cevap atmadin.artik dahada azalir bu sikayetlerin ben daha rahatim
Cok sukur.sen vermissin kilolari ben sisiyorm valla ben cok kilo aldim 14+3 oldum.sana simdi ikili test yapicaklardir insallah onlarda iyi cikar canim.bende haftaya gidicem doktora ama bana rahim boyuyla fln ilgili hic bisey solemedi dikisle ilgili bakalim duruma gore konusucak heralde.

Kiz nerelerdesin sen bakim😊iyi olmana sevindm canim hep aklimdaydin bu kiz neyapti acaba diye yazdim hatta sana ama cevap atmadin.artik dahada azalir bu sikayetlerin ben daha rahatim
Cok sukur.sen vermissin kilolari ben sisiyorm valla ben cok kilo aldim 14+3 oldum.sana simdi ikili test yapicaklardir insallah onlarda iyi cikar canim.bende haftaya gidicem doktora ama bana rahim boyuyla fln ilgili hic bisey solemedi dikisle ilgili bakalim duruma gore konusucak heralde.

Valla canim beni sıkıntılar hic birakmiyo bugunde kanamam oldu biraz hala hafif
pembemsi az az geliyo.dr gittim bugun bebegin esi ondeymis o yapiyormus
igne basladi progestan.canim cok sikildi istirahat et dedi.cumartesi tekrar bakacak

igne basladi progestan.canim cok sikildi istirahat et dedi.cumartesi tekrar bakacak

Canim ya bozma moralini buladar oldu artik nerdeyse 3 aylik olucaksin allah yardim eder herseyin caresi var artik ilaclar igneler fln.rabbim yardimcimiz olsun insallah doktorunun dediklerini yap cnm dua edicem senin icin

Canim ya musaitmisin bilmiyorm ama merak ettim seni nasil oldun

Canim ya musaitmisin bilmiyorm ama merak ettim seni nasil oldun

Canim ancak girebildim.iyiyim cok sukur ikili test yapildi hersey yolunda gecen hafta benim icin cok zordu.sukur biraz toparladim.sen nasilsin canim

Canim ancak girebildim.iyiyim cok sukur ikili test yapildi hersey yolunda gecen hafta benim icin cok zordu.sukur biraz toparladim.sen nasilsin canim

İyi cok sukur ya gecen hafta bi korkuttun ole kanama fln diyince allah korudu bAk iste hersey yolunda insallah dahada guzel olur hersey😊bnde de mide bulantilari hala devam ediyo.peki kac haftalik oldn canim?cinsiyetini fln soledimi doktor

İyi cok sukur ya gecen hafta bi korkuttun ole kanama fln diyince allah korudu bAk iste hersey yolunda insallah dahada guzel olur hersey😊bnde de mide bulantilari hala devam ediyo.peki kac haftalik oldn canim?cinsiyetini fln soledimi doktor

Ah canim o bulantilari bana sorma bilmiyorum ne zaman gecicek ama ben artik
kendimden gectim.12+2 olduk.kiza benziyormus.valla saglikla dunyaya gelsinde
En onemlisi.1hafta sonra kendi araba mizla izne gidicez 12 saat yolculuk dr gidebilirsin
dedi ama korkuyorum insallah bisey olmaz

En onemlisi.1hafta sonra kendi araba mizla izne gidicez 12 saat yolculuk dr gidebilirsin

Oo cok uzunmus yol arkadasim ya dinlene dinlene gidin yoruldugun an kenara cekip yuru biraz hareket et doktor bana ole dedi bizde tatile gitmeyi planliyoduk ama ben korktm acikcasi gitmedik dedik bisey olursa simdi okdr ugrastk sende cokkkk dikkatli ol cnm.demek ikimiznkide kiza benziyo bakalim neolucak😊ben carsamba doktora gidiyorm yazarim sana kesin belli olur heralde benimki artik 16 haftalik olucam cunku😊

Canim beni hastaneye yatirdi doktorum dunden beri yatiyorm serum ve igne yapiyolar.dun durup dururken kanamam basladi ve cok siddetli bgn azaldi cok sukur bebek iyi dedi doktor ama cok korkuyorm sen ne yaptin nasilsn

Canim beni hastaneye yatirdi doktorum dunden beri yatiyorm serum ve igne yapiyolar.dun durup dururken kanamam basladi ve cok siddetli bgn azaldi cok sukur bebek iyi dedi doktor ama cok korkuyorm sen ne yaptin nasilsn

Kizlar suan melegin yanimda saglikla uyuyor size moral vermek icin gecenin bu saatinde yaziyorum bende sizin gibi yarim rahimliyim..1 dusuk sonucunda 3 kurtaj 1 asilama 1 tup bebek derken kendiliginden geliverdi kuzum 38+5haftada 3260 kg dogum yaptim ne dikis atildi nede yattim igne bile kullanmadim sadece 13.haftaya kadar progestan...sadece dikkat ettim kendime...biliyorum.cok zor zaman gecmiyo her gecen gun korkular artiyo...ama sunu iyi bilin rabbim.yasatacaksa yasatacak ...bana hamile kalamazsin dediler...tasimaz rahim dediler...bebek tek damarl besleniyo zayif olur dediler...hepsi bos rabbim dualrimi kabul etti saglikli tosun gibide bi kizim var ...her an bizim gibi olup bebek ozlemi cekenlere dua ediyorum rabbim.kucaklariniz bos birakmasin

Back
X