[aQUOTE=ucak;36129987]Kizlar suan melegin yanimda saglikla uyuyor size moral vermek icin gecenin bu saatinde yaziyorum bende sizin gibi yarim rahimliyim..1 dusuk sonucunda 3 kurtaj 1 asilama 1 tup bebek derken kendiliginden geliverdi kuzum 38+5haftada 3260 kg dogum yaptim ne dikis atildi nede yattim igne bile kullanmadim sadece 13.haftaya kadar progestan...sadece dikkat ettim kendime...biliyorum.cok zor zaman gecmiyo her gecen gun korkular artiyo...ama sunu iyi bilin rabbim.yasatacaksa yasatacak ...bana hamile kalamazsin dediler...tasimaz rahim dediler...bebek tek damarl besleniyo zayif olur dediler...hepsi bos rabbim dualrimi kabul etti saglikli tosun gibide bi kizim var ...her an bizim gibi olup bebek ozlemi cekenlere dua ediyorum rabbim.kucaklariniz bos birakmasin[/QUOTE]
canimmm suanda okadar sevindimki senin adina ve gercekten beni unutlandirdin☺️bende suan tup bebekle 16+2 haftalik hamileyim cinsiyeti kiz ama bionceki yazimi okuduysan bnde iki gun hastanede yattim hic biseyim yokken aniden kanamam basladi ve suan hala acik kahve olarak devam ediyo progestan iciyorm sabah aksam insallah iyi gelir gercekten herseyden cok korkuyorm bu aydan sonra bisey olmaz artik demisti doktorum ama bak birden bole bisey oldu😔insallah hayirlisyla saglikla dunyaya getiririm bebegimi.bugun bide cok midem bulandi kustum tansiyonumda dusuktu acaba biseymi oldu diye kendimi yiyorm yattigim yerde bana destek olursan cok sevinirim canim bisey olunca sana sorabilirmiyim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canimmm suanda okadar sevindimki senin adina ve gercekten beni unutlandirdin☺️bende suan tup bebekle 16+2 haftalik hamileyim cinsiyeti kiz ama bionceki yazimi okuduysan bnde iki gun hastanede yattim hic biseyim yokken aniden kanamam basladi ve suan hala acik kahve olarak devam ediyo progestan iciyorm sabah aksam insallah iyi gelir gercekten herseyden cok korkuyorm bu aydan sonra bisey olmaz artik demisti doktorum ama bak birden bole bisey oldu😔insallah hayirlisyla saglikla dunyaya getiririm bebegimi.bugun bide cok midem bulandi kustum tansiyonumda dusuktu acaba biseymi oldu diye kendimi yiyorm yattigim yerde bana destek olursan cok sevinirim canim bisey olunca sana sorabilirmiyim ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi