- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Nasıl yani canım yakalaması nasıl oluyor . şuan yüzüm gülümsedi .Tek tüp iki yumurtalıktanda yakalayabiliyormul yumurtayı. Bu arada ben tüp bebege basladım.
hangi tarafta tüp varsa o tarafta yumurta olması lazım canım yoksa işe yaramaz
Gerçekten mi şuan çok sevindim çok üzülmüştümöyleyse diye. İnşallah sonuçlarımız da güzel olur. Hayırlı olsun bende yaza başliycam.Hayır arkadasım tüp diğer yumurtalıktanda tumurtayı yakalayabiliyoemuş. Bende aynı merakla doktoruma sormuştum
bız tuplerı yumurtalıga bagı zannedıyoruz ya oyle degılmıs.karın boslugunda hareket edıyormus. bıraz enteresan tam acıklayamıyorum ama doktor kendısı dedı. tek tup ıkı yumurtalıktanda yumurta yakalayabılır dıye.Nasıl yani canım yakalaması nasıl oluyor . şuan yüzüm gülümsedi .
başladın mı hayırlı olsun canım . bugün 16: 06 dan sonra hep güzel şeyler düşün niyet et dua oku
yok yok uzulme bu arada doktora gıdersen sorarsın sende?ınsallah asılaman olumdu olurda baska bırseye gerek kalmazGerçekten mi şuan çok sevindim çok üzülmüştümöyleyse diye. İnşallah sonuçlarımız da güzel olur. Hayırlı olsun bende yaza başliycam.
şuan sadece aklıma gelen ebeye gitmek geçen kürtajda kuzenim götürmüştü.. birşeyleri çevirmişti .bız tuplerı yumurtalıga bagı zannedıyoruz ya oyle degılmıs.karın boslugunda hareket edıyormus. bıraz enteresan tam acıklayamıyorum ama doktor kendısı dedı. tek tup ıkı yumurtalıktanda yumurta yakalayabılır dıye.
cok tesekkur ederım. olumlu dusunmeye calısıyorum canım. nıye 16.06?
a evet sen daha once de bahsetmıstın bu ebeden . git erteleme canım ya vesıle olur ınsallah.şuan sadece aklıma gelen ebeye gitmek geçen kürtajda kuzenim götürmüştü.. birşeyleri çevirmişti .
merkür bir şeye kavuşuyordu dualar için en güzel saatlerdi . desene o zaman her zaman umut var
Kızlar doktor sitesinde sordum olmayan tarafta olursa yumurtaların ihtimal düşüyormuş maalesef.yok yok uzulme bu arada doktora gıdersen sorarsın sende?ınsallah asılaman olumdu olurda baska bırseye gerek kalmaz
Hımmbak evet mantıklı ama neyseki imkansız değilmişKızlar doktor sitesinde sordum olmayan tarafta olursa yumurtaların ihtimal düşüyormuş maalesef.
sonucun ne oldu ?Kan verdim sabah sonucunu alıcam bugün inşallah güzel haberler alırım dua edin kızlar
tedavi nasıl gidiyor canım kaçıncı gündesin tedavideHımmbak evet mantıklı ama neyseki imkansız değilmiş
Bugün 4.gün kasıklarımda doluluk hıssetmeye basladım . Sanırım yumoslar büyüyor inşallah kaliteli ve cok olurlartedavi nasıl gidiyor canım kaçıncı gündesin tedavide
Olmadısonucun ne oldu ?
hayırlısı olsun canım. tedavi düşünüyor musunOlmadı
Tüp bebek tedavisine başlıyoruz canım.hayırlısı olsun canım. tedavi düşünüyor musun
allah emeklerinin karşılığını versin canımTüp bebek tedavisine başlıyoruz canım.
cnım ne durumdasınTüp bebek tedavisine başlıyoruz canım.
İlk aşama tamamlandı canım 3.gün embriyolarım donduruldu. Çok yumurta oluştuğu için ohss oluşmuştu 1 ay onun geçmesi için zaman verdi sonrasında histereskopi oldum şimdi adetimden sonra transfer sürecine gireceğizcnım ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?