- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Allah ım sen yardımcısı ol gariplerin.themis1990 sen de şekerli su falan iç için yatışsın
iyi mahalleli linç etmedi o canavarları.. içim burkuldu o çocuğa
elim ayağım titredi okuyunca soku atamadım üstümden cok kötüyüm
ah çocuum ya resmen içime bi öküz oturdu nasıl mutsuz oldum şu konuyu okuyuncaBende bundan şüpheliyim zaten çok geç geldiler çocukcağız ne ağladı ne bağırdı.
Çok kötü oldum, siz bir de şahit oldunuz
Kıyamam ya, çığlık, yürüyememesi.. Of... Allah belalarını versin...
Allah boyle namussuzlarin kotulugune firsat vermesin, islah etsin hepsini.. cok aci, trajik.. serefsizler.. kolayca kurtulacaklarini bilmek insani delirtiyor!onu da polisler götürdü o tecavüz edenlerle
çocuğun ayakkabıları içeride kalmıştı polisler çıkardı
ya bu nedir savaştan kaçıyorlar buraya sığınıyorlar adilerin yaptığına bak, o suriyedeki ş...sizlerden ne fark kaldı şimdi , bide sırası geldimi yuhalıyolar, yazıklar olsun sahip çıkacaklarına bide tecavüz, içerde onlarada tecavüz etsinler !!!!!!!!!!
nedir bu toplumun hali sapıklaştı iyice yaaa !!!!!!!!!!!!!!
yok bu pedofili tedavisi!!!!!!!!!!!! cezası bi ağırlaştırılsada ders olsa öyle yaratıklara!!!!!!!!!!!!!!
benim okuyunca ağlamama sebep oldu cok kötüyüm kalbim sıkıstı resmen birde sen o kücücük masum meleğin gözlerindeki korkuyu gördün cok etkilendim izmirde oturuyorum istanbulda olsam keske gidip ilgilenebilsek cocukla ne biliyim biseyler yapabilsek iste ne diyeceğimi sasırdım gercekten cok kötü oldum.bunu yapan pisliklere de tecavüz ederler insallahsen birde bana sor nasıl unutucam ben bu gördüklerimi duyduklarımı
gözlerimden yaş geliyor ,kulaklarım yüzüm yanıyor
keşke linç etselerdi o. çocuklarını ben polis olsam böyle bi durumda göz yumardım hatta ben de katılırdım linç edenlereamin canım amin çocukcağızı sahipsiz bulmuşlar götürmüşler oraya
keşke linç etselerdi o. çocuklarını ben polis olsam böyle bi durumda göz yumardım hatta ben de katılırdım linç edenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?