Yarım saat önce karşı apartmanda yaşanan olay

ya bu nedir savaştan kaçıyorlar buraya sığınıyorlar adilerin yaptığına bak, o suriyedeki ş...sizlerden ne fark kaldı şimdi , bide sırası geldimi yuhalıyolar, yazıklar olsun sahip çıkacaklarına bide tecavüz, içerde onlarada tecavüz etsinler !!!!!!!!!!
nedir bu toplumun hali sapıklaştı iyice yaaa !!!!!!!!!!!!!!
yok bu pedofili tedavisi!!!!!!!!!!!! cezası bi ağırlaştırılsada ders olsa öyle yaratıklara!!!!!!!!!!!!!!

Çok kötü oldum, siz bir de şahit oldunuz
Kıyamam ya, çığlık, yürüyememesi.. Of... Allah belalarını versin...

Yazık ya Allah ıslah etsin pis şerefsizler, şeyleri kopasıca itler. Allah bildiği gibi yapsın.

Adamlar da suriyeliymiş

Öncelikle beddualarımla başlayayım: Allahım böyle sapıkları yak yık kör et gebert ne olursun! İnşallah cezaevine girerler orda onların hakkından gelirler! Bu gibi pislikler kesinlikle hadım edilmeli ama kümyasal değil, kökünden keserek!! Ayy çok sinir oldum keşke öldürseler onları!!
Şimdi gelelim Suriyeli zavallı mültecilere... Acilen bir çözüm bulunmalı sokaklarda kalanların hepsi kamplara gönderilmeli! Dilenci çetesiydi organ mafyasıydı sapığıydı ortalık pislik dolu yazık günah olan böyle ufacık evlatlara oluyor.. Anası babası nerde acaba? Tek başına otogarda ne arıyordu? Belli ki zavallı kimsesiz veya kaybolmuş.. Yol kenarları çocuk dolu biri çarpsa, alsa kaçırsa kimse peşine düşmez
Eminim o adi köpekler salıverilecek!! Hatta çocuk tahrik etti derseler çocuğu bile tutuklarlar!! Sinirim bozuldu şu dünyada en korktuğum tiksindiğim şey tecavüz hele ki minicik evlada!
Keşke birbirlerini becerseydi köpekler!!
Ben korkuyorum ülke cadı kazanı adalet desen yok! Yarın öbürgün çook duyacağız böyle haberler Allah hepimizi korusun ortalık çok kötü çok!!

sen birde bana sor nasıl unutucam ben bu gördüklerimi duyduklarımı

gözlerimden yaş geliyor ,kulaklarım yüzüm yanıyor
benim okuyunca ağlamama sebep oldu cok kötüyüm kalbim sıkıstı resmen birde sen o kücücük masum meleğin gözlerindeki korkuyu gördün cok etkilendim izmirde oturuyorum istanbulda olsam keske gidip ilgilenebilsek cocukla ne biliyim biseyler yapabilsek iste ne diyeceğimi sasırdım gercekten cok kötü oldum.bunu yapan pisliklere de tecavüz ederler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…