- 16 Haziran 2009
- 428
- 448
- 358
- Konu Sahibi themis1990
-
Keşke yapılacak bişey olsa ama mevcut adalet sistemiyle çok zor.. Ben suriyelilerden korkuyorum serseri mayın gibiler hiç kimse kızmasın!! Kızan varsa biraz mecidiyeköy şişliye gitsin!! Savaştan kaçtılar sığındılar amenna ama bu şekilde sokaklarda yasayarak olmaz. Adamlar eline koluna yapışıyorlar para diye, arabayla çıksan cam silme bahanesiyle para istiyorlar vermezsen hop arabaya çizik hele ki bayansan!! Tamam daha öncede vardı ama iyice arttı! Şöyle düşünün o 3 şerefsz o çocuğa değil mahalleden bir kadın veya çocuğada yapabilirdi bunu ki yapacaklar da.. her yerdeler kimlikleri yok kaybedecek bişeyleri yok herşeyi yapacak durumdalar! Bu yazıma tepki göstericek olan varsa lütfen yarın mecidiyeköye bi gitsin hele!benim okuyunca ağlamama sebep oldu cok kötüyüm kalbim sıkıstı resmen birde sen o kücücük masum meleğin gözlerindeki korkuyu gördün cok etkilendim izmirde oturuyorum istanbulda olsam keske gidip ilgilenebilsek cocukla ne biliyim biseyler yapabilsek iste ne diyeceğimi sasırdım gercekten cok kötü oldum.bunu yapan pisliklere de tecavüz ederler insallah
Öyle konuşanlarla böyle sapıkları tatile gönderelim! Böylesi yaşamasın mümkünse!!Şunu yapanlara bile ''insan hakkı,yaşam hakkı''zımbırtısı muhabbetini yapan çıkıyor.Ne linci...
haklısınız ben kücük cocuk icin dedim yapılacak bisey olabilir mi diye 8 yasında bi cocuğun tecavüze uğramasından daha korkunc bi olay olamaz bence içim acıdı cok etkilendim söz konusu 8 yasında masum bi melek oluncaKeşke yapılacak bişey olsa ama mevcut adalet sistemiyle çok zor.. Ben suriyelilerden korkuyorum serseri mayın gibiler hiç kimse kızmasın!! Kızan varsa biraz mecidiyeköy şişliye gitsin!! Savaştan kaçtılar sığındılar amenna ama bu şekilde sokaklarda yasayarak olmaz. Adamlar eline koluna yapışıyorlar para diye, arabayla çıksan cam silme bahanesiyle para istiyorlar vermezsen hop arabaya çizik hele ki bayansan!! Tamam daha öncede vardı ama iyice arttı! Şöyle düşünün o 3 şerefsz o çocuğa değil mahalleden bir kadın veya çocuğada yapabilirdi bunu ki yapacaklar da.. her yerdeler kimlikleri yok kaybedecek bişeyleri yok herşeyi yapacak durumdalar! Bu yazıma tepki göstericek olan varsa lütfen yarın mecidiyeköye bi gitsin hele!
işte o zaman güzel beddua malzemesi çıkarŞunu yapanlara bile ''insan hakkı,yaşam hakkı''zımbırtısı muhabbetini yapan çıkıyor.Ne linci...
aaaaaaaaaaaaaaaa ciddimisiniz, ay çirkininde çirkini !!!!!!!!!!!!!!!!!Adamlar da suriyeliymiş
Hay ağzına sağlık arkadaşım..savaştan kaçtın canını zor kurtardın bari çocuk yapma bi bak bakalım ne durumda olacaksın dimi yani! Bu üç pislik kendileri gibi savaştan kacan dillerini konuşan minicik bir evlada bunu yaptıysa sana bana neler yapmaz! Madem geldiler o zaman adam gibi yaşayacakları kamplara gönderilsinler. Şimdi bu zavallının günahını kim ödeyecek? Tecavüz edenlermi, oy deposu görenmi, sokaklara salanmı? Vay zavallı yavru vay...söyleyecek birşey bulamiyorum uzuntuden fakat bir bakıyosun köprulerin alti duvarların dibi bebek,çocuk dolu.suriyede 3 yildır savaş var ama bebeklerın hepsi 3 yasindan kucuk.bu ne cehalet yazik o çocuklara.dogurup dogurup sokaga salıyolar.biz bu kadar zengınlikte yetıştiremeyiz diye bi çocugu zor yapıyoz.gözumuzun önönden ayirmiyoruz.onlar masallah 7-8 tane olmayınca cocuktan saymıyorlar.bana göre o adi sapıklar ne kadar suçluysa o çocugun ebeveynleride o derece suçludur.
ben seni anladım arkadaşım çok haklısın içim acıdı.. Çok sinirlendim keşke mahalleli onları linç etseydi vallahi bu gece bana uyku yokhaklısınız ben kücük cocuk icin dedim yapılacak bisey olabilir mi diye 8 yasında bi cocuğun tecavüze uğramasından daha korkunc bi olay olamaz bence içim acıdı cok etkilendim söz konusu 8 yasında masum bi melek olunca
aaaaaaaaaaaaaaaa ciddimisiniz, ay çirkininde çirkini !!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah cezalarini verir insallah serefsizlerin.cok kotu oldum okurken.yazik gunah ya... kendilerinede yaptiklari yasatilsa en guzelI olurduKızlar çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen
Bir çığlık koptu bütün mahalle cama koştu
olay şöyle olmuş meğerse 8,9 yaşlarında bir çocuk çıkardılar karşı apartmanın
en alt katındaki atölye tarzı yerden suriyeli bir çocuk bu
insanlara derdini anlatmaya çalışıyordu perişan haldeydi yavrucak
3 tane adi yaratık buna tecavüz etmiş
yürüyemiyordu bile kalabalık toplandı çıkın dışarı ne yaptınız bu çocuğa diye
sapıklar o kardeşimiz diye yalan söylüyor tam yarım saat polis beklendi 3 oto arabası geldi alıp götürdüler hepsini
Sen dunayadan bisey anlamiyorsun galiba yorumun beni cok kizdirdi. Biz cocuktan bahsediyoruz suriyeliden degilm ustelik o insanalr evet savastan kacti... ama onlarin calisma izni yok olmadigi gibi devlet yardimi cok az oda cok vok nadir... napsinlar.... surunuirlar tabi ele kola yapisirlar... suzin gibi dusuneneler onlari kacak bile ise almiyorlar. Ben isvicrede yasiyorum burda tum multecilerin calisma izni yok ama evlerinde i phone intirnet teme icme barinma ihtiyaclari insan onuruna yakisir sekilde.. evet her insanin iyisi kotusu var.. suriyeli tyrk firansiz egal.. ama o insanalr insan onuruna yakisir yasatilmiyor... mecbur sikakalrda barinaklar da yikik insaatlarda yasiyorlar buyuk konusmayim bunun ne ankama geldigini bilemezsinizm ben burda yanaciyim. Sirf yabamci oldugum icin digerleri ile ayni egitim haklarina sahip degilim onun icin bile isyan ediyirumm dusunKeşke yapılacak bişey olsa ama mevcut adalet sistemiyle çok zor.. Ben suriyelilerden korkuyorum serseri mayın gibiler hiç kimse kızmasın!! Kızan varsa biraz mecidiyeköy şişliye gitsin!! Savaştan kaçtılar sığındılar amenna ama bu şekilde sokaklarda yasayarak olmaz. Adamlar eline koluna yapışıyorlar para diye, arabayla çıksan cam silme bahanesiyle para istiyorlar vermezsen hop arabaya çizik hele ki bayansan!! Tamam daha öncede vardı ama iyice arttı! Şöyle düşünün o 3 şerefsz o çocuğa değil mahalleden bir kadın veya çocuğada yapabilirdi bunu ki yapacaklar da.. her yerdeler kimlikleri yok kaybedecek bişeyleri yok herşeyi yapacak durumdalar! Bu yazıma tepki göstericek olan varsa lütfen yarın mecidiyeköye bi gitsin hele!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?