Yarım saat önce karşı apartmanda yaşanan olay

Bu tecavüz eden sapiklari allah islah etsin .yazik çocuğa çok üzüldüm ama cezalar agirlastirilmazsa zamanla dahada cogalir böyle isler.adam düşünüyordur 3-5 ay yatar kisida içerde basimj sokacak bir yerde geçirir cikarim diye.öyle olmamali boyle yapan insani kisirlastirican o üretimi sadece cisini yaparken kullanabilecek hale getiricen aslinda bak bakalim digerleride yapıyormu boyle bisey bi dha

Kalbim sıkıstı okurken beynimde simsekler cakti ç*kleri duser insallaahh serefsiz adiler! Hayatini mahfettiler minicik cocugun! Cocuk kiz miydi erkek miydi peki?

Cislerini bile yapamaz hale getircen anca o paklar onlari

Nişanlım yıllar önce hiç tanımadığı birini yine tanımadığı 6 yaşındaki bi kız çocuğuna tecavüz ettiği için öldürdü. Öldürdü derken öyle girişiyo ki ona en sonunda yaptığı dayak işkence kesmiyo onu ve adamı öldürüyo orda.ceza aldı tabi uzun süre. Tepki gösterenler olmuş senin çocuğunmuydu sanki kendini yaktın diye. Hep aynı cevabı verdi bizim de olabilirdi. O çocuk ağzı süt kokan bi bebekti diye. Hiç pişman olmadı. Bazen konuşuruz yine olsa saniye tereddüt etmem yine öldürürüm hem de en vahşi şekilde diyo. Anlatırken gözündeki o kıvılcımları görseniz adamdan bahsederken.bebek ya der hep. Olay şu ki benim eşim saygın bir iş adamı bu arada.. Ama sabıkalı. Bir pislik yüzünden eşim dediğim insan katil muamelesi gördüğü zamanlar oluyo. Bana imalarda bulunanlar oluyo sabıkası dolayısıyla. Ama bu dünyada öyle iğrenç şeyler yaşanıyo ki ben onunla tanıştıktan sonra her cineyet işleyenin katil olmadığını düşünüyorum artık.

Haklisindayan, post: 38967685, member: 594035"]Cislerini bile yapamaz hale getircen anca o paklar onlari[/QUOTE]
Haklisinda eminim allah onlara en güzel Cezayi vercek.olan çocuğa oldu mahvettiler psikolojisini çocuğun bence bunların ya idam yada müebbet ama en agirlastirilmisindan olmasi lazim.

Hay anasını satiyim ya, of. Gece gece okudum şunu, ne moral kaldı ne bişey.
Çok şey yazmak var da, işte, medeniyiz ya anasını satiym, yazamıyoruz.

Çocuk ucuz kurtulmuş,şu erkeklerin nefisleri gerçekten çok pis.
Tecavüz eden kadın hiç duydunuz mu .

Sabah sabah cinlerim tepeme çıktı yine , hadım edin yahu hadım edin , tecav
üzcülerin layığı bu.

Nişanlının ellerine sağlık , hakedene hakkını vermiş .
Çocuklar üzerinden kendi hayvani arzularını tarmin etmek isteyenlerin sonu bu olmalı .

Bence bununla gurur duyun, bana da bir silah verseler gözümü kırpmadan öldürürüm öyle adamları. Eşinize iletin eline koluna sağlık, içi rahat olsun..

Yok dediğiniz gibi onunla gerçekten gurur duyuyorum. Beni asla anlamayan bikaç arkadaşıma rağmen ben onu asla katil olarak görmüyorum. Bu bikaç arkadaşım dedğim de onların düşüncesi sonuçta ne olursa olsun bu bi cinayetmiş ve bunun cezasını o kesemezmiş. Üstünde çok konuştuk ama anlamadılar ben de onları anlamıyorum açıkçası. Ama asıl gurur duyma sebebim hakim karşısındaki tavrı ve onca kayıp yılına rağmen bugün yine yapardım demesi.. Nefret ediyorum rabbim en iyisini bilir ama bu çocuklara bunları yapanların yaşamayı hakettiğini düşünmüyorum. Bu arada eşim ( bi nişanlım bi eşim diyorum da aslında nişanlım ama biz eşim diye hitap ediyoruz) diyo ki; bu pislikler içerde özellikle belli koğuşlara verilirmiş orda cezaları kesilirmiş. En kötü şekilde işkenceyle öldürülüyolarmış ve sonrasında intihar süsü veriliyomuş. Bunun intihar olmadığını herkes bilir ama kimse bişey demezmiş. Biraz içimiz soğur belki.. Pislikler

Sabah sabah keske okumasaydim. .
Yavrum benim yaa ne gunahi var minicik cocugun
Allah perisan etsin o hayvanlari. ..! parcalasalardi keske ...

Okuyunca bile çok kötü oldum. İğrenç Yaratıklar en ağır ceza verilmeli

Dunyada kotuler hep var olacak. Ulkesindeki savastan canini kurtarmak icin kacan bir cocuk diger bir musluman ulkede 3 kisinin tecavuzune ugruyor. Olmeyi yeglerdi heralde, cesedi taninmaz hale gelsin isterdi de bunu yasamayi istemezdi. Cok uzuldum. Ulkemizin hali icler acisi. Biraz param olsa kacarim buralardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…