Yarım saat önce karşı apartmanda yaşanan olay

İsviçre ile bizi kıyaslamakla zaten hata yapıyorsun arkadaşım .
İsviçre de benim gibi düşünüyor demekki .
Bakabileceğin kadar çocuk doğur ya da bakabileceğin kadar göçmen al.
Vay esedin zulmünden kaçıyor müslüman kardeşlerimiz diyerek ajitasyon yapmayacaksın .(yapanlar için)

Şu yazılanları duyunca bir nebze olsun rahatlıyorum , şu gaziantepte amcasının çocuğunu öldüren şerefsiz intihar etmeye kalkmıştı ölseydi üzülürdüm valla öyle rahat rahat ölüm mü olur hem Dünya da hem ahirette çeksin.

böyle pislik insanlara yakın oturdugun ıcın korkmus olmalısın
Allahın cezaları
prostat kanserınden gebersınler hepsı

Off Allah'ım okuduğum anda bütün içimin bedenimin acıdığını hissettim .
Allah yardımcısı olsun ..
Pislikler yakalandılar değil mi kaçmadılar .

Offf sabah sabah kalbime bir şey çöktü.

Ne biçim yaratıklar var bu dünyada aynı havayı solumaktan ben utanıyorum.
Onları bir elime verecekler var ya önce bir güzel kemiklerini kırıp sonra o fareli işkenceyi yapmak istiyorum.

Allahım o çocuğun yardımcısı olsun.

okumaz olaydım bunu
ülkemizde ve dünyada çocuk istsmarları çok ciddiderecede arttı..
İşte bunların şeyini kökten keseceksin...

Offf sabah sabah ilk okuduğum konu bu oldu ve çok üzüldüm. Allah bildigi gibi yapsın onları, şu küçücük çocuklara elleri uzananların elleri, kolları kırılsın inşallah.

keşke okumasaydım.
her geçen gün insan ırkından daha fazla nefret eder oldum.

Sonuna kadar katiliyorum size. Ulkenin yarisini doldurdular buaraya. Giren cikan belli degil, takip yok bisey yok.bunlar daha iyi gunlerimiz bence..yap bir kamp daha madem yetersiz kapasiten doldur herkesi oraya ama dahada disari cikarma. Besle buyut ama gozonunde tut. Bu kotu politikayla bakalim daha neler gorecegiz

Kardeş Esad oldu esed dimi?

Of of. Bir çocuğun hayatını kararttılar. Edilen küfürler bunu asla değiştirmeyecek. Böyle insanların içinde yaşamak ne kadar acı. Bu devirde anne- baba olmak ne zor, böyle pisliklerden Allah hepimizin çocuğunu korusun. Neden suriyeliler ülkelerinden kaçmak zorunda kaldılar?? Onları yerlerinden yurtlarından eden siyasiler en rahat şekilde yaşarken neden acısını yine halk çekiyor? Asıl onları evlerinden ayrılmak zorunda bırakanları Allah kahretsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…