Yarım saat önce karşı apartmanda yaşanan olay

Kan beynime sicradi resmen su cocuk ve hayvan istismari gibi konulari görünce cildiriyorum din dil irk farketmez ortada bir masum bir can var rabbim bu dunyada alsin o cocugun ahini inşallah .dunya sapitmis durumda kiyamet yakındır. Rabbim masumlari korusun.

Naptın sen yaa gece gece beni mahvettin uykum kaçmıştı hiç uyuyamam artık. Bu hayatta en nefret ettiğim, içimin dayanmadığı şey çocuk istismarıdır. Beddua etmiycem sen görüyorsun Ya Kahhar..Ahh yavrum yaaa Allahım sen yardım et yavruma :KK61:

Gece gece sinirlerim bozuldu iyice. Su 6 cocuklu aile aksama kadar kafami mesgul ederken şimdi bu olay daha beter etti beni.
Allahim cok kötü bir dunya olduk masum hicbirsey birakmadan herseyi mahvediyoruz.

Hay allah belalarını versin..bir allahın kulu yok mu bunların o uzvunu kör testereyle kesecek? Gece gece sinirlerim bosaldı..

Sen dunayadan bisey anlamiyorsun galiba yorumun beni cok kizdirdi. Biz cocuktan bahsediyoruz suriyeliden degilm ustelik o insanalr evet savastan kacti... ama onlarin calisma izni yok olmadigi gibi devlet yardimi cok az oda cok vok nadir... napsinlar.... surunuirlar tabi ele kola yapisirlar... suzin gibi dusuneneler onlari kacak bile ise almiyorlar. Ben isvicrede yasiyorum burda tum multecilerin calisma izni yok ama evlerinde i phone intirnet teme icme barinma ihtiyaclari insan onuruna yakisir sekilde.. evet her insanin iyisi kotusu var.. suriyeli tyrk firansiz egal.. ama o insanalr insan onuruna yakisir yasatilmiyor... mecbur sikakalrda barinaklar da yikik insaatlarda yasiyorlar buyuk konusmayim bunun ne ankama geldigini bilemezsinizm ben burda yanaciyim. Sirf yabamci oldugum icin digerleri ile ayni egitim haklarina sahip degilim onun icin bile isyan ediyirumm dusun
Arkadaşım bak sen beni tamamıyla yanlış anladın! Ben diyorum ki güzelce insanca yaşayacakları kamplara yerleştirsinler böyle sokaklarda daha mı iyi Allah aşkına? Organ mafyası var fuhuş çetesi var sapığı var var oğlu var! Ayrıca sen Türkiye de yaşamıyorum diyorsun burada bizim gibi tehlikede olmayıp çok daha medeni bir ülkede yaşayıpta ordan bu tarz yorumda bulunman normal.. Yani ben seninle aynı fikirdeyim sadece daha agresif yazdım o da tecavüz olayına çok üzüldüm kızdım korktuğumdan dolayı. Umarım şimdi anlatabildim yanlış anlaşılmak istemem.. Ayrıca tekrar okudum "sizin gibi düşünenler" demişsin bak bu ötekileştiren yorumun da beni üzdü kızdırdı! Kamplara yerleştirilsin sokakta heba olmasınlar başkaları için tehdit oluşturmasınlar diye düşünmenin nesi yanlış?

Isvicrede gurbet te ölüyorum turkiye diye ama bir kizim var inanin orda guvende olmicagini bildigim icim dönmuyorum. Cunku okula gitse insan telaslaniyor noldu mafyami kacirdi tecavuzmu ettiler diye. Burda ginder okula disari 1 de geldin bisey olmaz. Bi kadin ikide sokakta olsun alajim bi kulu pisst demez.. oyuzden gelmiyorum iste... lanet olsun turk erkekelrinden cok gicik kapiyorum. Bide rus manyagi kemdini analari rys gibi sanki kari kiz duskunu hayvan tecevuzu ne ararsan yanacilar daha durust imanin.. burda afrikalilara bile en lux evleri veriyirlar cociklari okula gidiyor hic biseyleri eksik degil orda elin garibani ya vurun. Beede eski ataalrimiz ya. Turklukten utaniyirum valla
Sultan hanım siz Türkiye'ye gelmeye korkuyorsunuz e o zaman biz burda yaşayıpta korktuğumuzda neden eleştiriyorsunuz anlayamadım?

Keşke öyle olsa ama kendi vatandaşımız bile o imkanlara sahip değil ki burda. Ben bizzat 200 lira alabilmek için boşanmak zorunda olan kişiler biliyorum. Gene kışın terlikle okula giden binlerce öğrenci var. Bizde olmayanı onlara nasıl sağlayalım.
Arkadaş isveçten yazmış... Bilmem anlatabildim mi? İsveç nere biz nere yıllıj gsmh (gayri safi milli hasıla) ları karşılaştıralım görelim. Sonra tehtid oluşturuyorlar sokaktan toplansınlar deyince kızıyorlar. E kolay tabi isveçten eleştirmek

Kesinlikle haklısınız.. Önceden yani ben küçükken hatırlıyorum yoktu bu kadar şey en kötüsü hırsızlıktı varsada gerçekten hiç duymazdık.. Simdi ar namus kalmamış kimsede cok şaşırıyorum bunda diizlerinde etkisi oluyor sanırım herşey normalleştiriliyor insanların gözünde. Benim arkadasım sehir dısında okuyor anlattıklarını duydum dısarı cıkmaya korkar oldum bu insnlık(!) nereye gidiyor.

yaşınızı bilmiyorum ama
biz çocukken yoktu çünkü mahalle, mahalleli, komşuluk kavramları henüz hayattaydı
bir sokakta yaşayan herkes birbirini tanır, sokağa yabancı biri girdiği an hemen farkedilir, en yakındaki sorardı, buyur hemşehrim birine mi baktın diye
komşular birbirini sahiplenirdi, çocuklar kalabalık şekilde birlikte oynardı
şimdi bunların hiçbiri yok maalesef

ilk çocuğum bebekken
tüm Türkiye çalkalanmıştı
18 aylık kız bebeği annesi uyutucu ilaç vere vere bir sürü adama satmıştı, adamlarla anne yakalandılar
günlerce konuşulmuştu
o zaman, çok uzun süre kurtulamamıştım etkisinden

şimdi bu çocuğu okuyunca, hele ki "çığlıkları, ayakkabılar v.b." okuyunca
öyle birşey düğümlendi ki boğazıma
sanırım bunun da etkisinden çok uzun süre kurtulamıycam

ben bu çocuk tecavüzcülerinin, istismarcılarının idam edilmesini istiyorum
Allah'ın verdiği candan sual olunmaz tabi ama
bu adamları hadım etseler, başka yollarla da yapar bunlar yapacaklarını
o yüzden idam edilsinler, yaşamasınlar.

Bir anne olarak cok ama cok üzüldüm ,insanlarda acima duygusu , merhamet yok 2 ayaklilarda 4 ayaklilardan öģrenecegimiz cok sey var ALLAH islah etsin böylelerini

kanım dondu ! midem bulandı ! var olan öfkem 1000 kez daha arttı ! bu çocuk savaşta ölseydi daha iyiydi !! bizim pisliğimiz bize yetip artarken bir de bunları getirip attılar içimize ! Allah bunları buralara getirenleri bildiği gibi yapsın !! ipsiz sapsız evsiz barksız insan ne yapar işte bunu yapar !!! çünkü o artık insan değildir !! offfffffffffff offfffffffffffff offffffffffffffff

kanım dondu ! midem bulandı ! var olan öfkem 1000 kez daha arttı ! bu çocuk savaşta ölseydi daha iyiydi !! bizim pisliğimiz bize yetip artarken bir de bunları getirip attılar içimize ! Allah bunları buralara getirenleri bildiği gibi yapsın !! ipsiz sapsız evsiz barksız insan ne yapar işte bunu yapar !!! çünkü o artık insan değildir !! offfffffffffff offfffffffffffff offffffffffffffff

valla ipli saplı, evli barklı insanlar da yapıyor bu iğrençlikleri
kimseyi savunmak için yazmadım bunu
bu konuya cevaben yazmış mesela bir arkadaş kaç farklı kişi tarafından, kendi dayısı tarafından bile nasıl taciz edildiğini

valla ipli saplı, evli barklı insanlar da yapıyor bu iğrençlikleri
kimseyi savunmak için yazmadım bunu
bu konuya cevaben yazmış mesela bir arkadaş kaç farklı kişi tarafından, kendi dayısı tarafından bile nasıl taciz edildiğini

elbette yapıyor, ben sadece ipsiz sapsızlar yapıyor demedim, yapanlar da suriyelilermiş ona istinaden söyledim, hem savaştan çıkıp hem buralarda ipsiz sapsız evsiz barksız kalınca insanlıktan çıkarlar işte böyle dedim. sonuçta her yerde her ülkede var ama oranlar farklı işte bunlar bizdeki oranı arttırıyor. oranların artması da bizleri özellikle anne baba olanları korkutuyor, paranoyaklaştırıyor.. siyasilerin bize bunu yapmaya hakları yoktu bir milleti kurtaralım derken bir milleti batırdıklarını görsünler artık !

Arkadaşlar kanım dondu resmen.. Bunun ırkı dini milleti yok ya. Hayvanlık bile değil bu. Üç dakkalalık bilmemnelerinin zevki için bi insanın hayatı söndü. Bundan sonra o çocuk için ne yapılırsa yapılsın hayatı herkes gibi olmucak. Ve herkes dünyaya sadece bir kez geliyo. Size bişey anlatıcam

Back
X