yarin allahin izniyle transferim var dualarinizi bekliyorum

meryem42

ALLAHIM SANA EMANETIZ
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.627
11
158
40
Belçika
arkadaslar yarin allahin iziniyle transferim var
dualariniza ihtiyacim var
rabbim bu tedavi yolunda olan herkese yardimci olsun

amin arkadaşım dualarımız seninle inşallah emeklerinin karşılığını alırsın inşallah ikizlerin olur rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar bende 7 yıllık evliyim 3 negatif aşılamam var bügün ilk tüp bebek ignemi oldum allahım herkese ve bana yardım etsin bizimki sebebsiz infertilite ne olur dua edin bana:Saruboceq:::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende 7 yıllık evliyim 3 negatif aşılamam var bügün ilk tüp bebek ignemi oldum allahım herkese ve bana yardım etsin bizimki sebebsiz infertilite ne olur dua edin bana:Saruboceq:::Saruboceq:

Arkadaşım bizde sizin gibi sebepsiziz...
İnşallah Rabbim gönlündekini versin sana tez zamanda :Saruboceq:

şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah RABBıM kalbindeki dileğini kucağına verir(amin)

bebeğine kavuşmana çok az bir zaman kalmış inş...:Saruboceq: Rabbim yardımcın olsun....

allah yardimcin olsun tedavin hayirli olsun
allahim bu mubarek gunlerin hurmetine hepimizin yuzunu guldursun insallah

canım rabbim yar ve yardımcın olsun canım hayırlı haberler alırız inşallah bitanem

cnm tedavın hayırlı olsun dualarımız senınle allahım saglıklı hayırlı evlat nasip etsin

ınşallah transferin başarılı geçer ve bebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun...........

Back
X