yarin ameliyat olucaktim uçuktan ertelenebilir:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
2 aydir bu gunu bekliyodum butun tahlil sonuclari temiz cikti tam sabah gelicem saati soyledi hemsire ve aa senin dudanda ucukmi var dedi daha bugun yeni olusmaya baslayan bi ucuk hic belli bile degil nerden anladi bilmiyorum.hemen doktoruna git sor dedi gittim doktora evet ucuk var dedi yarin yine ac karnina gel sen sabah dedi yine bakicam olmadi 1 ay daha erteleriz dedi bu nasil bi bahtsizlik ya ..sizin bi fikriniz varmi arkadaslar bana yardim edin fikir verin biseler deyin nolursuniz sizce yapmazmi yarin gercekten

Canim ucuk yara gibi buyukse erteler cunku enfeksiyon kapma riskine karsi cildini biseyle kapliyolar filan yani sebebi var onun
Ama kizariklik gibi ufacik biseydir ondan yarin tekrar bakiyim demistir eger yarin bi degisiklik olmazsa yapar bence
Sen simdi napcaksin biliyomusun
Bi buzu peceteye sarip ucugun uzerine koy
Veyaaa evde poset cay varsa onu islatip buzluga at ve soguk soguk dudagina koy
Eczaceden etkili bi ucuk kremide alabilirsin ama benim bildigim en etkili yontem
Melisa cayi onu bi bardaga yap sonra sogut ve pamukla uygula ama SOGUK SOGUK
UCUGA SOGUK IYI GELIR
bunlari bi dene evine yakin market varsa MELISA cayina bi bak poset cayini bulursan alip sicak suyla islatip buzluga atabilirsin sonrada ucugun ustune tutsbilirsin

canim.cok uzgunum.ama bu dediklerin bi umit oldu sanki..daha fazla tetiklemez dimi...doktor bi krem.bile yazmadi cunku tetikler dedi z ile baslayan bi kerem var o cok etkiliymis alsammi ki...ama bu buz yontemini hemen yaoicak simdi ama.melisa yok normal.poset cay var yinede etki edermi ki...bide agzimda aft yarasi var ya onu hic soylemedim.doktora onun icinde etkiki bise biliyomusun bana yardim et lutfen ucuk suan baslangic cabim.yara gibi hic dehil.varla yok arasi ama yarina kadat ilerletmemwm lazim

Aft icin tuzlu su yap bardaga su ve tuz koyup agzini onla calkala tukur
Ucuk icin normal cayda olur ama buz gibi olsun buzlukta sogutup koy yine google a yaz ucuk en cabuk nasil gecer diye bulursun biseyler
Ayrica doktor niye kalirsa bir ay sonraya diyoki senin siran gelmis sonucta 1 ay gun atmak nedir resmen basindan saviyolar

kuzum evet yaa zaten 2 aydir bekliyodum olmadi bidaki ay diyor bunun stresi benim icin ne demek sen anlarsin...canim senin tarifinle poset cayi islatip buzluga koydum suruuorum ama kuru gibi poset cay fayda edermi ki..suan cay demliyorum cayi ( copu degil) az bi miktat buzlukta dondurup mu tutucam ..aft icin krem aldim canim ucugada aldim hem krem surup hem de bu dediklerini uygulucam ins gecer sabaha kadar

Gecer gecer dolapta buzlukta sogut cayi sonrada ya pamuk batir sur yada cayi dondur buz seklinde tut
Aft bendede cok olur en iyi tuzlu su geliyor
Bence yarin alir seni ha eger almazsada bilki bastan savmak icin ben bu doktordan oyle hissettim

Gecer gecer dolapta buzlukta sogut cayi sonrada ya pamuk batir sur yada cayi dondur buz seklinde tut
Aft bendede cok olur en iyi tuzlu su geliyor
Bence yarin alir seni ha eger almazsada bilki bastan savmak icin ben bu doktordan oyle hissettim
vallami canim beni bukadar dusunmez heralde doktor gercekten basindan sagmak icinmi ki ya eger oyleyse yarin cok israr edicem ama korkmuyor da degilim ya allah korusun enfeksiyon kotu sonuclar dogurabilir sarimsak suruyorum ucuga canim nette okudum etkiliymis baya yakiyor sonra yikayip krem suruuorum sence sabaha kadar yayilirmi hala

Su dahi icmek yok onun icinde simdiden bolca su ic
Cantana onden fermuarli yada dugmeli bi esofman koy
Terlik
Dudak kremi ( cok lazim olcak)
Sac tokasi
Pamuk
Pipet
Ustune cok usuyecegin icin kalin bi hirka
Yuzunde makyaj olmayacak oje olmayacak taki saat yuzuk vs.. Olmayacak
Tamamladigin tahliller yaninda olacak
Aklima gelenleri yazayim dedim

cankuş valizi hoc hazirlayasim yok şu ucuk yuzunden..halbuko ne hayallerim vardi itinayla canta hazirlicaktim..hevesim.kalmadi.yarin geri.postalanabiliriim.. hayirkisi olsun tabiki...bir iki kiyafet koydum dolmadi bile valiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…