• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ameliyat oluyorum:)

Okyanus suyu verdi mi doktor bilmiyorum kulak temizleme çubuğuyla burnunu temizleyebilirsin,kesinlikle güneş ışığından uzak dur güneş koruyucu al , yüksek yastıkta yat, sulu şeyler tüket,yağlanma için gul suyu kullanabilirsin,burnunda siyah nokta vs çıkarsa sıkmaya çalışma şeklini bozarsin,kalabalık yerlerden uzak dur burnunu darbelere karşı koru bir süre:) aklıma gelenler bunlar simdilik
Canım mısın beee süpersin özgee :D çok sağol beybisi

lidow_201678151822726.webp
18:)

8.gün alçının ilk çıktığı gün yavaş yavaş koyarım fotoğrafları artık :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 184
Hepimizin ameliyat günleri yakın birbirine:)

Valla şu anda çok memnunum rahat nefes alıyorum şükür fazla ödemim de yok. Her doktor farklı davranıyor kimi 1 hafta sonra çıkarıyor kimi 10-15 gün sonra

Valla şu anda çok memnunum rahat nefes alıyorum şükür fazla ödemim de yok. Her doktor farklı davranıyor kimi 1 hafta sonra çıkarıyor kimi 10-15 gün sonra
ne güzel yaa ödem olmaması neden ki acaba hepimiz bu kadar ödemliyken :D acık mı kapalımı ameliyat oldunuz?

Ödem konusunda sıkıntı olmasın ? Bende içiyorum çünkü alçımın alınmasını bekliyorum :KK43:(
ooo sen baya erken başlamısın ben gene 2 hafta dayanabildim :D hala bırakmak düşüncesi var ama nedense olmuyor bi şeklide o paketi alınca gidiyor 3 5 :/

Back
X