Yarın ameliyat oluyorum:)

Bende dün oldum ameliyat ama burnumla ilgili bi yorum yapamıyorum. Çok şişti yüzüm ve baya bi morardım. Fikir olsun diye bende resim atıyorum.
Geçmiş olsun başarılı bir ameliyat daha gördük forum sayesinde cesursunuz tebrikler tüm kızlara:)

Tampon yok ama böyle baktım ici çok şişmiş etleri sis görünmüyor yani icerisi o yüzden nefes alamıyorum tek şikayet ettiğim konu bu nefes alamamak kötü ama sabır lazım:)

evet biraz sıkın dişinizi grip olmuşşunuz gibi düşünün daha sonra güzel günler sizi bekler :)

Burnunuz baya şişmiş ama güzel olmuşa benziyor :) burnu şişmeyen tek insan benim galiba :halay:

Geçmiş olsun başarılı bir ameliyat daha gördük forum sayesinde cesursunuz tebrikler tüm kızlara:)
Çok teşekkürlr bende atıcam zaman zaman resimlerimi agrı,sızı, tampon çıkarmada hiç bir zorluk yok bence tek zorluk sislerin inmesini beklemek, ama daha önümüzde uzun bir bekleme süreci olcak galiba

Allah tez zamanda sifa versin canim hersey gonlune gore olsun kaza beladan korusun Allahim insallah .... kendine cok dikkat et javalar asiri sicak bol bol su ic ve serin yerde kal .... tuz yeme odem toplarsin ... bol bol buz koy goz cevrene ...cok gecmis olsun

Allah tez zamanda sifa versin canim hersey gonlune gore olsun kaza beladan korusun Allahim insallah .... kendine cok dikkat et javalar asiri sicak bol bol su ic ve serin yerde kal .... tuz yeme odem toplarsin ... bol bol buz koy goz cevrene ...cok gecmis olsun
Çok teşekkür ediyorum hicbirsey yiyemiyorum su ve çorba dışında buz da yapıyorum ama yüzüm çok şişti havalar çok sıcak o da kötü etkiliyor

Vala su ve çorba dışında hiç birşey yiyemiyorum zaten bu gidişle fazla kilolarda gidecek :))
Evet ben zayıfladım baya hala yiyemiyorum çiğnerken kasılıyorum ister istemez. En kötüsü gülememek, mimiksiz kalmak gülmeye çalıştığım Zaman'larda fareye benzetiyorum kendimi malum burun ucundan :)

Evet ben zayıfladım baya hala yiyemiyorum çiğnerken kasılıyorum ister istemez. En kötüsü gülememek, mimiksiz kalmak gülmeye çalıştığım Zaman'larda fareye benzetiyorum kendimi malum burun ucundan :)
Hapsurdun mu hiç peki hapsurasim geliyor daha dün ameliyat oldum ya patlamasın dikişler:(

Hapsurdun mu hiç peki hapsurasim geliyor daha dün ameliyat oldum ya patlamasın dikişler:KK43:
Hapşurmadım çok hapşıracak gibi oldum yani ben öyle sanıyordum sanırım. İçindeki yaralar gripmiş gibi Bi his veriyor diye düşünüyorum. Burdan okuduğum kadarıyla hapşuranlar var ağzını iyice açarsan Bi şey olmuyormuş

Hapşurmadım çok hapşıracak gibi oldum yani ben öyle sanıyordum sanırım. İçindeki yaralar gripmiş gibi Bi his veriyor diye düşünüyorum. Burdan okuduğum kadarıyla hapşuranlar var ağzını iyice açarsan Bi şey olmuyormuş
Vala robot gibiyim ağzımı açamıyorum ki

Back
X