Çok teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun :)Özge hanım zaten güzel kızmışsın iyice güzel olmuşun hadi geçmiş olsun darısı bekleyenlere:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun :)Özge hanım zaten güzel kızmışsın iyice güzel olmuşun hadi geçmiş olsun darısı bekleyenlere:)))
Geçmiş olsun başarılı bir ameliyat daha gördük forum sayesinde cesursunuz tebrikler tüm kızlara:)Bende dün oldum ameliyat ama burnumla ilgili bi yorum yapamıyorum. Çok şişti yüzüm ve baya bi morardım. Fikir olsun diye bende resim atıyorum.
Tampon yok ama böyle baktım ici çok şişmiş etleri sis görünmüyor yani icerisi o yüzden nefes alamıyorum tek şikayet ettiğim konu bu nefes alamamak kötü ama sabır lazım:)
Aminnn özge hanım inşallah bantlarınız çıktığınızdada foto atarsınız herkes motive oluyor teşekkürler:)Çok teşekkür ederim allah herkesin yardımcısı olsun :)
Tabiki atarım kimse korkmasın boşuna yardımcı olabilirsem birkaç kişiye ne mutlu bana :)Aminnn özge hanım inşallah bantlarınız çıktığınızdada foto atarsınız herkes motive oluyor teşekkürler:)
Komple yüzüm şişti gözlerim kapandı kapanacakBurnunuz baya şişmiş ama güzel olmuşa benziyor :) burnu şişmeyen tek insan benim galiba![]()
Benim de burnum şişmemiş olsa da yüzüm bayağı şişti şuan şişler yanaklarım ve çeneme inmiş durumdaKomple yüzüm şişti gözlerim kapandı kapanacak( teşekkür ediyorum bu arada
Sizinde sürekli sivi geliyor muydu burundanBenim de burnum şişmemiş olsa da yüzüm bayağı şişti şuan şişler yanaklarım ve çeneme inmiş durumda
Çok teşekkürlr bende atıcam zaman zaman resimlerimi agrı,sızı, tampon çıkarmada hiç bir zorluk yok bence tek zorluk sislerin inmesini beklemek, ama daha önümüzde uzun bir bekleme süreci olcak galibaGeçmiş olsun başarılı bir ameliyat daha gördük forum sayesinde cesursunuz tebrikler tüm kızlara:)
Vala su ve çorba dışında hiç birşey yiyemiyorum zaten bu gidişle fazla kilolarda gidecek :))Evet canım iki gün boyunca devam etti
Çok teşekkür ediyorum hicbirsey yiyemiyorum su ve çorba dışında buz da yapıyorum ama yüzüm çok şişti havalar çok sıcak o da kötü etkiliyorAllah tez zamanda sifa versin canim hersey gonlune gore olsun kaza beladan korusun Allahim insallah .... kendine cok dikkat et javalar asiri sicak bol bol su ic ve serin yerde kal .... tuz yeme odem toplarsin ... bol bol buz koy goz cevrene ...cok gecmis olsun
Evet ben zayıfladım baya hala yiyemiyorum çiğnerken kasılıyorum ister istemez. En kötüsü gülememek, mimiksiz kalmak gülmeye çalıştığım Zaman'larda fareye benzetiyorum kendimi malum burun ucundan :)Vala su ve çorba dışında hiç birşey yiyemiyorum zaten bu gidişle fazla kilolarda gidecek :))
Hapsurdun mu hiç peki hapsurasim geliyor daha dün ameliyat oldum ya patlamasın dikişlerEvet ben zayıfladım baya hala yiyemiyorum çiğnerken kasılıyorum ister istemez. En kötüsü gülememek, mimiksiz kalmak gülmeye çalıştığım Zaman'larda fareye benzetiyorum kendimi malum burun ucundan :)
Hapşurmadım çok hapşıracak gibi oldum yani ben öyle sanıyordum sanırım. İçindeki yaralar gripmiş gibi Bi his veriyor diye düşünüyorum. Burdan okuduğum kadarıyla hapşuranlar var ağzını iyice açarsan Bi şey olmuyormuşHapsurdun mu hiç peki hapsurasim geliyor daha dün ameliyat oldum ya patlamasın dikişler![]()
Vala robot gibiyim ağzımı açamıyorum kiHapşurmadım çok hapşıracak gibi oldum yani ben öyle sanıyordum sanırım. İçindeki yaralar gripmiş gibi Bi his veriyor diye düşünüyorum. Burdan okuduğum kadarıyla hapşuranlar var ağzını iyice açarsan Bi şey olmuyormuş
Ahaha ben de hala tam açamıyorum İnşallah çektiğimiz çileye değer yaVala robot gibiyim ağzımı açamıyorum ki