Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim canım insallahSimdiden geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel :)
Canım dosya boyutu büyük diyor yüklemiyor nasıl yapsam bilemedimresim koyar mısın merak ettim :9
o zaman özelden atılıyorsa merak ettimCanım dosya boyutu büyük diyor nasıl yüklemiyor nasıl yapsam bilemedim
Ordan da denedim olmadı instagram kullaniyorsan oradan atabilirimo zaman özelden atılıyorsa merak ettim
Yükledim canım bakabilirsinresmi farklı bir programla farklı kaydet dersen boyutu küçülür mesela pcdeysen paint
Çok teşekkür ediyorum inşallah herkesin hakkında hayırlısı olurBol bol dua et bol bol profilden resmini cek bi daha bu goruntuyu goremeyeceksin Allah kolaylik ve sifa versin
Bende hala ayaktayimBende yarın olucam heyecandan uyuyamıyorum hatta)
Bir de baya stresliyim .Saģlık sektöründe çalısıyorum ve kendi çalıstıgım hastanenin doktoruna yaptırmadım diye başkasına yaptırda görelim havasındalar. bu yüzden stresim daha da artıyor. Psikolojik baskı hissediyorum resmenBende hala ayaktayim
Kendi hastahanende iyi yapan doktor yok muyduBir de baya stresliyim .Saģlık sektöründe çalısıyorum ve kendi çalıstıgım hastanenin doktoruna yaptırmadım diye başkasına yaptırda görelim havasındalar. bu yüzden stresim daha da artıyor. Psikolojik baskı hissediyorum resmen
Şöyleki eski doktorumuz kurumsal büyük bir hastaneye transfer oldu .Yeni gelen doktorda hastanemizde 6 aydır çalışıyor. yani çok vakasını göreceğim bir geçmişi daha yok bizim hastemizde bide genç bi doktor 30 lu yasların başında ondan güvenemedim açıkcası belki çok çok iyidir de ben göze alamadımKendi hastahanende iyi yapan doktor yok muydu
geçmiş olsun ameliyat sonranızı ve tecrübelerinizi heyecanla bekliyoruz.Çok teşekkür ediyorum inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur